reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

hej
wpadam pochwalić się zdjęciem mojego nowego okularowego image'u ;-)

IMG_5870.jpg

co do kłótni w okolicach świąt - to i u nas ciągle o coś spięcia, także to chyba normalne;-)

my po podrozy 400 km w dwie strony ... odwiedziny u rodzinki mojej ,,, mala dala rade w samochodzie bez placzu ...
aniołek normalnie :)

Wesołych Świąt laseczki :*

P.S koleżanka od czwartku rano w szpitalu dziś przed 7 rano miała cesarke! Sofia zdrowa, mama wykończona. .....
gratulację dla koleżanki! trochę to trwało...

Kur.... Antek zrobil mega smierdzaca kupe i ma 38.8 :-(
i jak Antoś?

Załączniki

• IMG_5870.jpg
    IMG_5870.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Widać, ze wszystkie świętują ;-)

Aylin post super - najważniejsze, ze sie bawisz :tak:

Aga jak Antek??

zaza super wygladasz :tak:

My dzisiaj byliśmy u znajomych, jutro siedzimy w domku. Maz trochę popił ale niech mu bedzie. Az za bardzo jest miły :-D

aga - Antek elegancik pierwsza klasa! Mam nadzieje, ze ze zdrowkiem w porzadku,

zaza - nie wiem, jak wygladalas wczesniej ale teraz wygladasz super :-)

Cos jeszcze mialam ale nie pamietam co, bo jestesmy zmeczeni. Przed drzemka bylismy na pokazie rycerskim (sredni, skomercjalizowany, jakies 40min jazdy na wschod od nas), a teraz na pokazie ognia i iskier (super, tez jakies 40min od nas, tylko ze na polnocny-zachod), takze sie troche najezdzilismy :baffled:Ale bylo fajnie, dziec ogladal z otwarta buzia powatrarzajac jak w transie "ogien, pan, ogien, pan" :-) A iskry to wygladaly mniej-wiecej tak:

Taniec z Ogniem - poznaj piękno ognia - Usługi, Atrakcje ślubne i weselne, Pokazy ognia - Dębica, podkarpackie - Ślubowisko.pl

Ojj aga wspolczuje, zdrowka!

Zaza wygladasz slicznie:)

U nas leniwe swieta obzarlam sie i wczoraj poszlam spac o 22
Tylko mlody bez litosci od dwoch tyg wstaje o 6 rano. Pewnie jak wrocimy do krakowa znow zacznie pobudki o 8/9....

Hello:)
Aga, pojechalas na pogotowie? Jak Antos?

Aylin na zdrowie:) czasem trzeba;-) no i zazdroszcze...;-)
Btw wybierz sie na jakies szkolenie do W...

Josie i jak, wrociliscie?

Aronia, fajny dzien, z atrakcjami:-)

Polaa, a daj mu raz na jakis czas;-)

Zaza super:):):)

Tez musze do okulisty i to na cito - jakies zapalenie spojowek czy cos takiego mam wlasnie... galki czerwone, szczypia i swedza:( wpuszczam tearsy, przemywam rumiankiem, dupa:( a najzabawniejsze jest to, ze Pe idzie jutro do pracy i od razu na jakies roczne spotkanie pod W do czwartku:( wiec szansa na pojscie do okulisty troszke zmalala...
U nas oprocz tego ok, tzn Julo ciagle cos tam w nosie ma ale to juz czasami i malutko. Goga juz po katarze. Leze wlasnie i karmie J (dopiero sie obudzilismy), i naslu****e odglosow zabawy klockami z duzego pokoju (Go i Pe) :) fajnie:)
No i Jujo (tak mowi G;-)) nie wyglada juz jak noworodek tylko jak niemowle:) i dzis konczy 4 tyg;););)

Wlasnie pomyslalam, ze musze wejsc na bb przez komp i zmienic avatarek i ticker ciazowy;) i jeszcze Jula dodac:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Msmickey fajnie wam:) buziaczki

My jeszcze w lesznie maz sie dal namowic zebysmy zostali i cale szczescie bo piekna pogoda, od rana na ogrodzie biegamy:)

Hej :) normalnie dziecię 2 dzien z rzędu niespodzianke robi i spala do 9.

Zaza widzialam na fb. Ladnie ci w okularach.

Msmickey niestety na szkolenie nie chcą zapraszać. A szkoda.
I tyle pisania

reklama
dzień dobry!
upiekła mi się wizyta u teściowej, bo się tam wszyscy pochorowali, D pojechał do kuzyna motor naprawiać, a ja spędzę dzisiaj dzień z S sama samiutka <uwielbiam>, o ile się gadzina w końcu obudzi...

kurcze młody nic nie chce jeść ostatnio, chodzi późno spać, wstaje o 5.30 i potem ma drzemki po 2-3h :/ czy to mogą być zęby???

i pytanie number 2: czy któraś z Was nosi soczewki jednodniowe? jakie polecacie?

Aronia właśnie mnie uświadomiłaś, że u mnie w okolicy organizują turnieje rycerskie, zaledwie 15km stąd, muszę sprawdzić czy nie przegapiłam, bo S na pewno będzie miał radochę

Aga mam nadzieję, że Antosiowi szybko przejdzie ta biegunka!

Hello:)

U nas oprocz tego ok, tzn Julo ciagle cos tam w nosie ma ale to juz czasami i malutko. Goga juz po katarze. Leze wlasnie i karmie J (dopiero sie obudzilismy), i naslu****e odglosow zabawy klockami z duzego pokoju (Go i Pe) :) fajnie:)
No i Jujo (tak mowi G;-)) nie wyglada juz jak noworodek tylko jak niemowle:) i dzis konczy 4 tyg;););)
4 tygodnie - jak zleciało! wszystkiego naj dla Julka!
btw jak ty to opisujesz, to wydaje się, że dwójeczka to taka sielanka ;-)

Do góry