reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

hej
wpadam pochwalić się zdjęciem mojego nowego okularowego image'u ;-)

IMG_5870.jpg

co do kłótni w okolicach świąt - to i u nas ciągle o coś spięcia, także to chyba normalne;-)

my po podrozy 400 km w dwie strony ... odwiedziny u rodzinki mojej ,,, mala dala rade w samochodzie bez placzu ...
aniołek normalnie :)

Wesołych Świąt laseczki :*

P.S koleżanka od czwartku rano w szpitalu dziś przed 7 rano miała cesarke! Sofia zdrowa, mama wykończona. .....
gratulację dla koleżanki! trochę to trwało...

Kur.... Antek zrobil mega smierdzaca kupe i ma 38.8 :-(
i jak Antoś?

Załączniki

• IMG_5870.jpg
    IMG_5870.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Widać, ze wszystkie świętują ;-)

Aylin post super - najważniejsze, ze sie bawisz :tak:

Aga jak Antek??

zaza super wygladasz :tak:

My dzisiaj byliśmy u znajomych, jutro siedzimy w domku. Maz trochę popił ale niech mu bedzie. Az za bardzo jest miły :-D

aga - Antek elegancik pierwsza klasa! Mam nadzieje, ze ze zdrowkiem w porzadku,

zaza - nie wiem, jak wygladalas wczesniej ale teraz wygladasz super :-)

Cos jeszcze mialam ale nie pamietam co, bo jestesmy zmeczeni. Przed drzemka bylismy na pokazie rycerskim (sredni, skomercjalizowany, jakies 40min jazdy na wschod od nas), a teraz na pokazie ognia i iskier (super, tez jakies 40min od nas, tylko ze na polnocny-zachod), takze sie troche najezdzilismy :baffled:Ale bylo fajnie, dziec ogladal z otwarta buzia powatrarzajac jak w transie "ogien, pan, ogien, pan" :-) A iskry to wygladaly mniej-wiecej tak:

Taniec z Ogniem - poznaj piękno ognia - Usługi, Atrakcje ślubne i weselne, Pokazy ognia - Dębica, podkarpackie - Ślubowisko.pl

Ojj aga wspolczuje, zdrowka!

Zaza wygladasz slicznie:)

U nas leniwe swieta obzarlam sie i wczoraj poszlam spac o 22
Tylko mlody bez litosci od dwoch tyg wstaje o 6 rano. Pewnie jak wrocimy do krakowa znow zacznie pobudki o 8/9....

Hello:)
Aga, pojechalas na pogotowie? Jak Antos?

Aylin na zdrowie:) czasem trzeba;-) no i zazdroszcze...;-)
Btw wybierz sie na jakies szkolenie do W...

Josie i jak, wrociliscie?

Aronia, fajny dzien, z atrakcjami:-)

Polaa, a daj mu raz na jakis czas;-)

Zaza super:):):)

Tez musze do okulisty i to na cito - jakies zapalenie spojowek czy cos takiego mam wlasnie... galki czerwone, szczypia i swedza:( wpuszczam tearsy, przemywam rumiankiem, dupa:( a najzabawniejsze jest to, ze Pe idzie jutro do pracy i od razu na jakies roczne spotkanie pod W do czwartku:( wiec szansa na pojscie do okulisty troszke zmalala...
U nas oprocz tego ok, tzn Julo ciagle cos tam w nosie ma ale to juz czasami i malutko. Goga juz po katarze. Leze wlasnie i karmie J (dopiero sie obudzilismy), i naslu****e odglosow zabawy klockami z duzego pokoju (Go i Pe) :) fajnie:)
No i Jujo (tak mowi G;-)) nie wyglada juz jak noworodek tylko jak niemowle:) i dzis konczy 4 tyg;););)

Wlasnie pomyslalam, ze musze wejsc na bb przez komp i zmienic avatarek i ticker ciazowy;) i jeszcze Jula dodac:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Msmickey fajnie wam:) buziaczki

My jeszcze w lesznie maz sie dal namowic zebysmy zostali i cale szczescie bo piekna pogoda, od rana na ogrodzie biegamy:)

Hej :) normalnie dziecię 2 dzien z rzędu niespodzianke robi i spala do 9.

Zaza widzialam na fb. Ladnie ci w okularach.

Msmickey niestety na szkolenie nie chcą zapraszać. A szkoda.
I tyle pisania

reklama
dzień dobry!
upiekła mi się wizyta u teściowej, bo się tam wszyscy pochorowali, D pojechał do kuzyna motor naprawiać, a ja spędzę dzisiaj dzień z S sama samiutka <uwielbiam>, o ile się gadzina w końcu obudzi...

kurcze młody nic nie chce jeść ostatnio, chodzi późno spać, wstaje o 5.30 i potem ma drzemki po 2-3h :/ czy to mogą być zęby???

i pytanie number 2: czy któraś z Was nosi soczewki jednodniowe? jakie polecacie?

Aronia właśnie mnie uświadomiłaś, że u mnie w okolicy organizują turnieje rycerskie, zaledwie 15km stąd, muszę sprawdzić czy nie przegapiłam, bo S na pewno będzie miał radochę

Aga mam nadzieję, że Antosiowi szybko przejdzie ta biegunka!

Hello:)

U nas oprocz tego ok, tzn Julo ciagle cos tam w nosie ma ale to juz czasami i malutko. Goga juz po katarze. Leze wlasnie i karmie J (dopiero sie obudzilismy), i naslu****e odglosow zabawy klockami z duzego pokoju (Go i Pe) :) fajnie:)
No i Jujo (tak mowi G;-)) nie wyglada juz jak noworodek tylko jak niemowle:) i dzis konczy 4 tyg;););)
4 tygodnie - jak zleciało! wszystkiego naj dla Julka!
btw jak ty to opisujesz, to wydaje się, że dwójeczka to taka sielanka ;-)

Do góry