reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Wesołych świąt kobietki

my po podrozy 400 km w dwie strony ... odwiedziny u rodzinki mojej ,,, mala dala rade w samochodzie bez placzu ...

DSC_7611.jpg

Załączniki

• DSC_7611.jpg
    DSC_7611.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 60
Aga Antek jest boski!!!!!

U nas tez awantura bo sie okazuje ze maz jak zwykle ne chce u rodziny siedziec tylko wracac do krakowa juz jutro wieczorem. Bo przeciez caly poniedzialek moze wtedy przed kompem spedzic... No genialnie. Dzis spimy u moich rodzicow a jutro bedziemy po poludniu do niego jechac, ale nawet nie dal znac swojej mamie ze nie zostaniemy do po iedzialku wiec milo.... Ja powiedzialam ze nie bede dzwonic i sie za niego tlumaczyc

Dziewczyny zycze każdej z Was i Waszym Rodzinom zdrowych, spokojnych, radosnych Świąt :-)

Aga Antek wymiata, przystojniak :)

Kasienka Mała jest dzielna :tak:

U nas na szczescie obyło sie bez kłótni, a dodam ze od ponad tygodnia mam meza w domu wiec dla mnie to nowość, ze w nocy jest a w dzien nie spi hehe. A mimo to sie nie klocimy, jestem z siebie dumna bo to ja z tych co zaczynaja zazwyczaj :zawstydzona/y: Oby święta przeleciały tez w takiej atmosferze,

jeszcze raz Wesołych :tak:

Wesołych Świąt laseczki :*

P.S koleżanka od czwartku rano w szpitalu dziś przed 7 rano miała cesarke! Sofia zdrowa, mama wykończona. .....

Załączniki

• 1397949080968.jpg
    1397949080968.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 35
Wesołych Świąt, smacznego jajka i oczywiście mokrego dyngusa :)) dla was kochane i Waszych najbliższych.

Ja tak na chwilkę bo rodzinka z nami cały czas i jeszcze się krzątamy.

Aga Antek jest super i dużo zdrówka dla niego. Aby nic poważnego.

reklama
Ja na chwilunie , z życzonkami smacznego jajeczka i mokrego dyngusa :-)

krasnoludki nie przyszły sprzątać , ale m pomógł , oczywiście nie obyło się bez awantury i focha :-)

buziole

Do góry