reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
Aga Antek jest boski!!!!!
U nas tez awantura bo sie okazuje ze maz jak zwykle ne chce u rodziny siedziec tylko wracac do krakowa juz jutro wieczorem. Bo przeciez caly poniedzialek moze wtedy przed kompem spedzic... No genialnie. Dzis spimy u moich rodzicow a jutro bedziemy po poludniu do niego jechac, ale nawet nie dal znac swojej mamie ze nie zostaniemy do po iedzialku wiec milo.... Ja powiedzialam ze nie bede dzwonic i sie za niego tlumaczyc
U nas tez awantura bo sie okazuje ze maz jak zwykle ne chce u rodziny siedziec tylko wracac do krakowa juz jutro wieczorem. Bo przeciez caly poniedzialek moze wtedy przed kompem spedzic... No genialnie. Dzis spimy u moich rodzicow a jutro bedziemy po poludniu do niego jechac, ale nawet nie dal znac swojej mamie ze nie zostaniemy do po iedzialku wiec milo.... Ja powiedzialam ze nie bede dzwonic i sie za niego tlumaczyc
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Antek BOSKI!!! Aga masz talent do foto i do strojenia eleganta!
Wszystkim życzę wszystkiego najlepszego z okazji świąt
Wszystkim życzę wszystkiego najlepszego z okazji świąt
Dziewczyny zycze każdej z Was i Waszym Rodzinom zdrowych, spokojnych, radosnych Świąt :-)
Aga Antek wymiata, przystojniak
Kasienka Mała jest dzielna
U nas na szczescie obyło sie bez kłótni, a dodam ze od ponad tygodnia mam meza w domu wiec dla mnie to nowość, ze w nocy jest a w dzien nie spi hehe. A mimo to sie nie klocimy, jestem z siebie dumna bo to ja z tych co zaczynaja zazwyczaj Oby święta przeleciały tez w takiej atmosferze,
jeszcze raz Wesołych
Aga Antek wymiata, przystojniak
Kasienka Mała jest dzielna
U nas na szczescie obyło sie bez kłótni, a dodam ze od ponad tygodnia mam meza w domu wiec dla mnie to nowość, ze w nocy jest a w dzien nie spi hehe. A mimo to sie nie klocimy, jestem z siebie dumna bo to ja z tych co zaczynaja zazwyczaj Oby święta przeleciały tez w takiej atmosferze,
jeszcze raz Wesołych
agaundpestka
Kur.... Antek zrobil mega smierdzaca kupe i ma 38.8 :-(
Sylka.
Wesołych Świąt, smacznego jajka i oczywiście mokrego dyngusa ) dla was kochane i Waszych najbliższych.
Ja tak na chwilkę bo rodzinka z nami cały czas i jeszcze się krzątamy.
Aga Antek jest super i dużo zdrówka dla niego. Aby nic poważnego.
Ja tak na chwilkę bo rodzinka z nami cały czas i jeszcze się krzątamy.
Aga Antek jest super i dużo zdrówka dla niego. Aby nic poważnego.
reklama