reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Wielkanoc_2013.jpg

Załączniki

• Wielkanoc_2013.jpg
    Wielkanoc_2013.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 41
Witam :-)

Katrina 6 to 23 rozmiar,przynajmniej u nas ;-) Wojtek ma teraz 7 czyli 24.
Wszystkiego Najlepszego dla córeczki :tak:

Aga pochwal sie fryzura, taka ładna masz buzie a nigdy nam nie wrzucalas zdjecia po fryzjerze, nie daj sie prosić ;-)

Ja sie nie klade z Wojtkiem, sam w swoim pokoju zasypia. Jakbym sie położyła to wiem, ze zasnelabym i pozniej byłabym delikatnie pisząc wkurzona :) rano sobie z nim leze, jak sie obudzi i usłysze "mamoooo no choooodz" to Go biore i leżymy sobie i czekamy az Kuba dołączy do nas :)

Sylka do kiedy masz rodzinkę? My w tym roku sami ale w sumie w Wielkanoc zawsze tak było, trzy lata temu była tylko teściowa. Na boze narodzenie czesciej ktos przylatuje ale nie narzekam specjalnie.
Ja dzisiaj robię babkę, wlasnie musze sie w końcu za Nia wziąć plus sernik bo maz ma ochotę wiec robię, jutro sałatka i w sumie nic nie wiecej bo sami jesteśmy. Do koszyczka wszystko kupione, Kuba wlasnie robi pisanki z tata. Obiady mamy zaplanowane a w pierwszy dzien swiat popołudniu idziemy do znajomych.

Dziołszki wpadam się przywitać i zyczyć Wam Wesołych Świąt! może jeszcze wpadnę, ale nie wiem, bo plan na dzisiaj to zakupy i bigos, a D ma wychodne, więc wszystkiego muszę dokonać z "pomocą" Sergiuszka:baffled:
ja mam w planach sernik i karpatkę (bo chodzi za mną od dawna, a że na święta udzieliłam sobie dyspensy na słodycze, bo będę żryć:-D)

4-ty poranek z suchym pampkiem :-):-):-) od rana biegala bez pamka ja poszlam sie szykowac do lazienki wracam a moj dziec przyniosl sobie nocnik z lazienki, wlaczyla sobie telewizor i siedzi i robi siusiu :szok::eek::-D:-D
A wczoraj zapomnialam zalozyc jej pampersa jak jechalismy ogladac domy :szok: dopiero Pe sie zorientowal jak wyjmowal ja z samochodu :-D i co ponad 2h bez pampersa w samochodzie i SUCHO!!! :-):-):-)
gratki!!!!!!!!!!!!!!!

No więc ze mną po pierwszej tabletce antybiotyku lepiej. W końcu zaczęłam kaszleć (mam już zakwasy na brzuchu), z nosa mniej leci, więc myślę, że do świąt będę zdrowa. Gabi natomiast nadal z gorączką, w nocy miała b.wysoką, więc okłady stosowałam, żeby obniżać tempkę do momentu zadziałania leku. Jedne co mnie pociesza, to to, że tak jak dostała lek w nocy, to tak dopiero o 14.00, więc jakby czas narastania tempki się wydłużył, co mam nadzieję dobrze rokuje. Jutro jeszcze idę z nią do lekarza.

Sorki, że tylko o sobie, ale wykorzystuje to, że jest tata i nadrabiam to, co zaległe i to, co pilne do zrobienia.
zdrówka bidulki !

Polaa - oj nie wiem czy tak do konca jest jak piszesz z ta numeracja u dzieci, bo np. Clarks ma rozmiarowke z polowkami - Kuba ma dokladnie 6,5G - czyli chyba 24 a 7 to rozmiar 25.

Katrina nie bede się kłociła :) napisałam to co mi sie wydaje i to co widzę na butach a kupuje chłopakom tylko właśnie w Clarksie i nextcie czasami, wiadomo w nextcie nie ma połówek i rozmiar 6 to 23 a rozmiar 7 to 24 teraz patrzyłam. A w Clarksie 23 to tez 6 z tego co widzę 6.5 nie wiem. Jakoś sie tak składa ze jeszcze nie miał połówek tylko całe rozmiary. Kuba ma 10.5 czyli 28.5 teraz popatrzyłam czyli moim zdaniem wychodzi ze 6 to 23 a 6.5 to 23.5 a 7 24 :) moze u Was inna numeracja. Kuba właśnie często ma połówki i teraz wzięłam jego 10.5 jak wspomniałam a 11 to 29 bo tez ma drugie 11. Nie wiem czy dobrze to napisałam bo namotalam ale mam nadzieje, ze zrozumiałas :)

reklama
Polaa - być może - nie do końca rozumiem tę numerację - w Clarksie są tylko małe numerki, a jak chciałam kupić teraz z Geox-a (tam jest podwójna numeracja) to niestety nic ciekawego nie było.

Do góry