reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Wielkanoc_2013.jpg

Załączniki

• Wielkanoc_2013.jpg
    Wielkanoc_2013.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 38
Witam :-)

Katrina 6 to 23 rozmiar,przynajmniej u nas ;-) Wojtek ma teraz 7 czyli 24.
Wszystkiego Najlepszego dla córeczki :tak:

Aga pochwal sie fryzura, taka ładna masz buzie a nigdy nam nie wrzucalas zdjecia po fryzjerze, nie daj sie prosić ;-)

Ja sie nie klade z Wojtkiem, sam w swoim pokoju zasypia. Jakbym sie położyła to wiem, ze zasnelabym i pozniej byłabym delikatnie pisząc wkurzona :) rano sobie z nim leze, jak sie obudzi i usłysze "mamoooo no choooodz" to Go biore i leżymy sobie i czekamy az Kuba dołączy do nas :)

Sylka do kiedy masz rodzinkę? My w tym roku sami ale w sumie w Wielkanoc zawsze tak było, trzy lata temu była tylko teściowa. Na boze narodzenie czesciej ktos przylatuje ale nie narzekam specjalnie.
Ja dzisiaj robię babkę, wlasnie musze sie w końcu za Nia wziąć plus sernik bo maz ma ochotę wiec robię, jutro sałatka i w sumie nic nie wiecej bo sami jesteśmy. Do koszyczka wszystko kupione, Kuba wlasnie robi pisanki z tata. Obiady mamy zaplanowane a w pierwszy dzien swiat popołudniu idziemy do znajomych.

Dziołszki wpadam się przywitać i zyczyć Wam Wesołych Świąt! może jeszcze wpadnę, ale nie wiem, bo plan na dzisiaj to zakupy i bigos, a D ma wychodne, więc wszystkiego muszę dokonać z "pomocą" Sergiuszka:baffled:
ja mam w planach sernik i karpatkę (bo chodzi za mną od dawna, a że na święta udzieliłam sobie dyspensy na słodycze, bo będę żryć:-D)

4-ty poranek z suchym pampkiem :-):-):-) od rana biegala bez pamka ja poszlam sie szykowac do lazienki wracam a moj dziec przyniosl sobie nocnik z lazienki, wlaczyla sobie telewizor i siedzi i robi siusiu :szok::eek::-D:-D
A wczoraj zapomnialam zalozyc jej pampersa jak jechalismy ogladac domy :szok: dopiero Pe sie zorientowal jak wyjmowal ja z samochodu :-D i co ponad 2h bez pampersa w samochodzie i SUCHO!!! :-):-):-)
gratki!!!!!!!!!!!!!!!

No więc ze mną po pierwszej tabletce antybiotyku lepiej. W końcu zaczęłam kaszleć (mam już zakwasy na brzuchu), z nosa mniej leci, więc myślę, że do świąt będę zdrowa. Gabi natomiast nadal z gorączką, w nocy miała b.wysoką, więc okłady stosowałam, żeby obniżać tempkę do momentu zadziałania leku. Jedne co mnie pociesza, to to, że tak jak dostała lek w nocy, to tak dopiero o 14.00, więc jakby czas narastania tempki się wydłużył, co mam nadzieję dobrze rokuje. Jutro jeszcze idę z nią do lekarza.

Sorki, że tylko o sobie, ale wykorzystuje to, że jest tata i nadrabiam to, co zaległe i to, co pilne do zrobienia.
zdrówka bidulki !

Polaa - oj nie wiem czy tak do konca jest jak piszesz z ta numeracja u dzieci, bo np. Clarks ma rozmiarowke z polowkami - Kuba ma dokladnie 6,5G - czyli chyba 24 a 7 to rozmiar 25.

Katrina nie bede się kłociła :) napisałam to co mi sie wydaje i to co widzę na butach a kupuje chłopakom tylko właśnie w Clarksie i nextcie czasami, wiadomo w nextcie nie ma połówek i rozmiar 6 to 23 a rozmiar 7 to 24 teraz patrzyłam. A w Clarksie 23 to tez 6 z tego co widzę 6.5 nie wiem. Jakoś sie tak składa ze jeszcze nie miał połówek tylko całe rozmiary. Kuba ma 10.5 czyli 28.5 teraz popatrzyłam czyli moim zdaniem wychodzi ze 6 to 23 a 6.5 to 23.5 a 7 24 :) moze u Was inna numeracja. Kuba właśnie często ma połówki i teraz wzięłam jego 10.5 jak wspomniałam a 11 to 29 bo tez ma drugie 11. Nie wiem czy dobrze to napisałam bo namotalam ale mam nadzieje, ze zrozumiałas :)

reklama
Polaa - być może - nie do końca rozumiem tę numerację - w Clarksie są tylko małe numerki, a jak chciałam kupić teraz z Geox-a (tam jest podwójna numeracja) to niestety nic ciekawego nie było.

Do góry