reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Ja z kolei raczej nigdy nie zasypiam, bo potem jak się budzę, to źle się czuję, ale wiem, że to problem wielu mam ;)

Gabi co chwilę się wybudza, wierci się, mówi, że chce wysmarkać nosek. Jednym słowem chyba nie ma sensu, żebym zasypiała.

Ibufen zaczął działać... G śpiewa ogórka, zazyczyla sobie kasze i chce się bawic....

Ostatnia edycja:
reklama
Munka - jak z Gabi? Pewnie jeszcze śpicie???

Sylka - ja tak mam - zasypiam razem z chłopakami, ale ja śpie do 5.30, i mogłabym jeszcze dłuzej :) Fejniue ze rodzinka sie zjechała, bedzie weselej :))

Macku 49???? buty na zamówienie robi???:szok:

Ja mam 37-38, m 40-41 wiec chłopcy raczej duzych stop nie beda miec :-)

Ja dzis pani na włościach:-D Nikogusienko w wydziale: luzik. Do domu o 12, a po drodze zakup prezentu.

Katrina wszystkiego najlepszego dla Alinki. Sto lat i całuski

Ja w tym roku nic nie pieke i nic nie gotuje:-) Robie tylko siostrze surówke z kapusty. Miałam ja zrobić wczoraj,zeby sie "pzregryzła" ale oczywiście zasnęłam z chłopakami -standardzik:-p
Jutro z rana jade do siostry i bede jej cos pomagać, mama zajmuje sie pieczeniem, teściowa gotowaniem po części, całe świeta poza domem.

Dziecko od paru dni wstaje dopiero po 8.00 więc jest dobrze:)

sylka u mnie obecnie zasypia ze średniej wielkości misiem. Obejmuje pieska, kręci się i zasypia zazwyczaj na nim:D Chyba traktuje go jak kogoś z nas. Czasami zasypia też ze mną lub z M co nam kompletnie nie przeszkadza:)

maćku noga 50? Aaaaaaaaaaaaaa

muńka zdróweczka do świąt!

aylin ja nic świątecznego. Dietetyczne ciasto czekoladowe z owocami i kruche z morelami:) Teściowa robi nadmiar mazurków...bleee

andzia rządź tam!:p

Sernik tylko, bo przeciez ja na diecie :p

widzę ze wysokobiałkowej :) u mnie też sernik, oprócz tego babeczki (miała byc duza ale będzie średnia + małe do koszyczka)
i mazurek.

aylin ja nic świątecznego. Dietetyczne ciasto czekoladowe z owocami i kruche z morelami:) Teściowa robi nadmiar mazurków...bleee

TY NA DIECIE??? A przepraszam z czego zrzucasz?? :p

Ostatnia edycja:
aylin M na diecie tj. ja staram się, aby na niej był, a że on ciągle zapełnia szafki słodyczami, a aucie opakowania z McDonalda to już nie moja wina. Brzuch ma jak w 8mies.:D To takie ciasto bez cukru (zamiast cukru zmiksowane daktyle) z mąką gryczaną i jaglaną:p I koniecznie czekoladowy, bo M innych nie uznaje:p Swoją drogą wczoraj o 23.30 wrócił z basenu i kupił mi McZestaw - wrąbałam wszystko, śniadanie zjem chyba popołudniu:p Wstyd tak w Wielki Czwartek:p

reklama
A dlaczego wstyd??? wielki czwartek wg słów naszego kierownika ds sprzedazy to święto :) tym bardziej ze miał imieniny i ciasto przywiózł hehe. A ja na śniadanie wbałam bułe z serem plesniowym. hehe

Do góry