reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

My już w drodze do Londynu jeszcze pół drogi przed nami ehhh Aurelka właśnie zasypia i chwalę jawbi grzecznie bawiła się swoim laptopem :)

Aga ja mam małą nóżkę więc ona pewnie za mna :( nie widzę zdjęcia ale wierzę że kociaki słodkie. Perła uwielbia i psy i koty ale, że kotów jest wiecej to na razie chce wszystko z kotkami.

Andzia to w czas Ci się przypomnialo :D spiderman jest dosc popularny wiec nie powinno być problemu ;) i możliwe że w przedszkolu nie słyszą jak woła że chce siusiu jednak w dimu masz tylko 2 pod opieką, szkoda bo tak ładnie mu idzie

Munka dobrze że lepiej się czujesz może po antybiotyku już na dobre się wyleczysz i oby Gabi szybko przeszło &&&&

Aronia my tez nie mamy majtek, pieluchomajtki ma ale rzadko w nich chodzi. Teraz sama nie chce nic zakładać. Z doświadczenia teraz wiem że dziecko musi być samo gotowe bo my wcześniej próbowaliśmy i nic nawet na nocnik nie chciała siadać aż pewnego dnia sama zawołała i tak już zostało ;) oby u Was też tak łatwo poszło :)

Kasiek :))) niezła Pola na tej poczcie. Szkoda że łowy nie udane tak do końca a trampkow w tej cenie tylko pozazdroscic ;)

Aylin ja juz się martwię czy z nia wszystko w porządku bo 20 czyli nasza 4 to juz tak całą zimę i teraz kupilam jej 4,5 i też za duże :((( fakt ja mam 35,5 ale Pe ma 44 więc nie taka mała znowu o_O

Katrina no tak z dwojka w ferie to macie wesoło ;) zagladaj czasem w wolnej chwili ;)

Od godziny piszę wiec pewnie zaraz będę musiała znowu nadrobić ehhhh :p

reklama
Sunshine ciesz się, że nie ma wielkiej stopy! Monika ma już 24/25 i kurde stresa mam, że jej do 40 urośnie! Ja mam 38, mąż 46/47!!! więc ma szansę... a na kobiecie takie 41 to już duże wygląda.... I ciężej coś kupić... 37-38 to taki chyba złoty standard jednak. Mój mąż na przykład butów na bazarze nie kupi, na stadionie dziesięciolecia też nie, jak jeszcze był, 44 czasem 45 to był max tam, mój tata ma 42/42 i wszędzie kupi. Ja też kupię wszędzie, w markecie, na bazarze... Boję się, że Monika będzie miała kajaka :p Lepsza mała ;) bo po porodzie mi i tak jeszcze urosła :p

Ja mam rozmiar 40 i wszedzie kupie buty :tak: Do rozmiaru 42 nie ma raczej problemu z tego co widzę. Ja sie cieszę ze chociaż wysoka jestem bo 40 to dość duży rozmiar i jakbym była niska to trochę dziwnie by to chyba wyglądało. Chociaż nie wiem... :) moja koleżanka ma 42, tez buty kupi raczej wszędzie ale rzeczywiście dużo ma ta stopę :)

duszek co do rozmiaru stopy to nic nie zrobisz :) a jak będzie miała długie nogi to będzie super :) nie ma sie czym przejmować a ze nie gdzieś tam nie ma większych rozmiarów dla kobiet niż 38 bo tak zrozumiałam z postu to dziwne. Tracą tylko :)

Ostatnia edycja:
Polaa to mnie pocieszyłaś :) bo w sieciówkach są, ale na bazarach mniej... 40 jeszcze ok, ale 42 to już ciężko na bazarach dostać. No ale może tylko tam gdzie patrzyłam.
a na rozmiar buta to ja nic nie poradzę :D ale podejrzewam, że wysoka będzie. Ja w jej wieku ważyłam więcej niż ona, chociaż i tak jest pulpecikiem, ale byłam niższa...

Polaa to dobrze ze łagodnie a mówią ze jak starszy to gorzej o_O

Josie chcemy chatke kupic ;)

Aga do patrzyłam kiciaki!! Ale slodziaki

Rysica niby tak ale ja mam małą i łatwo nie jest muszę na dziecinnym kupowac :/ jak by miała w przyszłości 37-38 to spoko ;) ale teraz się martwię...

Aylin ja juz się martwię czy z nia wszystko w porządku bo 20 czyli nasza 4 to juz tak całą zimę i teraz kupilam jej 4,5 i też za duże :((( fakt ja mam 35,5 ale Pe ma 44 więc nie taka mała znowu o_O

Sunshine - to naprawde ma małą. Ale nie masz sie czym martwić. Tysce przez zime też nie rosła. Na jesień kupiłam jej rozmiar emelki 21 i do tej pory sa dobre. A jak ty masz 35 to ma miec po kim.

Sunshine ciesz się, że nie ma wielkiej stopy! Monika ma już 24/25 i kurde stresa mam, że jej do 40 urośnie! Ja mam 38, mąż 46/47!!! więc ma szansę... a na kobiecie takie 41 to już duże wygląda.... I ciężej coś kupić... 37-38 to taki chyba złoty standard jednak. Mój mąż na przykład butów na bazarze nie kupi, na stadionie dziesięciolecia też nie, jak jeszcze był, 44 czasem 45 to był max tam, mój tata ma 42/42 i wszędzie kupi. Ja też kupię wszędzie, w markecie, na bazarze... Boję się, że Monika będzie miała kajaka :p Lepsza mała ;) bo po porodzie mi i tak jeszcze urosła :p

Rysica pamietam jak kupowałysmy buty na studniówkę - ja 37/38 szukalam ładnych a moja przyjaciółka 41 aby jakiekolwiek na obcasie byly. Ale obecnie ona nie ma najmniejszych problemów z kupieniem butów - jakie tylko chce. Ostatnio nawet wydarła nówki emu na szmatach..... 41. Nikt nie kupował bo zadko która kobieta ma taka noge :)

Ale u mojej drugiej przyjaciółki ostatnio sie mocno zdziwiłam. kolezanki jej córki - 8 latki mają rozmiar buta 38.... Więc Monika będzie miała standardowy rozmiar stopy

rysica informuję, że moja 15 letnia siorka ma nr buta 42:) Ma co prawda 180cm i w ogóle tego nie widać. Nasza ciocia miała 43. Ja mam tylko 40. Pola mała a buty nosi 24, więc pewnie też będzie miała wielką stopę:p

sunshine 35? Aaaaaaaaaaaa:D:D

polaa super, że łagodnie przechodzi:)

Ostatnia edycja:
reklama
Gabiśka ma rozmiar 23, a ja zależy jakie kupuje buty. Eleganckie na cienkie rajstopy kupuje czasem w rozmiarze 35, ale najczęsciej jest to 36.

Sunshine - ale super z tym załatwianiem się na nocnik!! :)

Gabi póki co bez tempki :D zdarzały się Waszym maluchom takie infekcje tylko z gorączką??? Oczywiście poza 3 dniówką.

Do góry