reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Aga boskie te koty. Skąd masz aż taka kolekcje? Ja mam stertę książeczek z kotkami i torebkę kotka :)

Andzia to prawda,ze 5-10-15 ma duże przeceny. A co do jakości to roznie. Mam polarek i getry i są ok. A z koszulki zrobila sie szmata po 2 praniu

reklama
Aylin ja jeszcze A robiłam tam wyprawke i bodziaki wyrzuciłam po 2 praniach, pajace tez nie najlepsze, ale rok temu kupiłam A koszuli na przecenach i super, prane milion razy i tylko troche zbladły, M kupiłam bezrekawnik niby polarowy i tez super, wiec to zależy na co sie trafi, tak jak wszędzie prawie :-)

zaza - nasz kredki wogole bierze niechetnie a jesli juz to mazalby nimi po scianach :wściekła/y:Wczoraj zabralam na dwor dla urozmaicenia kolorowa krede, zeby sobie pomazal po chodniku i co? porozrzucal, potem pozbieral i tyle zabawy :confused2:

polaa - fajnie, ze macie juz z gorki :tak:

agaundpestka - ja tez jestem fanka sandalow trekingowych :-) Mam nadzieje, ze swieta sie jednak udadza :tak:

Sunshine - oooo, i Wy bez pieluchy, gratulacje! A my leniwi i nam sie nie chce :zawstydzona/y:Usprawiedliwiam sie tym, ze nie mamy ani majtek ani piluchomajtek ani nic - musielibysmy jechac po nie 80km a jakos sie nie zlozylo, wiec pewnie do lata :sorry:

No więc ze mną po pierwszej tabletce antybiotyku lepiej. W końcu zaczęłam kaszleć (mam już zakwasy na brzuchu), z nosa mniej leci, więc myślę, że do świąt będę zdrowa. Gabi natomiast nadal z gorączką, w nocy miała b.wysoką, więc okłady stosowałam, żeby obniżać tempkę do momentu zadziałania leku. Jedne co mnie pociesza, to to, że tak jak dostała lek w nocy, to tak dopiero o 14.00, więc jakby czas narastania tempki się wydłużył, co mam nadzieję dobrze rokuje. Jutro jeszcze idę z nią do lekarza.

Sorki, że tylko o sobie, ale wykorzystuje to, że jest tata i nadrabiam to, co zaległe i to, co pilne do zrobienia.

Sunshine - witaj, witaj!!! Podczytuję Was, ale czasu trochę mało ostatnio i wena do pisania opuściła mnie. Za to dzieci nie pozwalają o sobie zapomnieć - mamy od tygodnia ferie i z dwójka w domu idzie oszaleć - wciąż się kłócą i krzyczą wrrrrrrr.... jeszcze przyszły tydzień muszę wytrzymać.

Łowy du.pa. Nic mi się nie podobało. Wzięłam tunikę na lato ze swojego ukochanego Reserved, w Kappahl nic nie przykuło mojej uwagi, a w H&M nabyłam kolejne trampki dla młodej za aż 20zł. I na tym koniec:/

sunshne gratulacje! My w nocy jeszcze długo będziemy z pamkiem, bo są pełne - więc pełna zazdrość:) Ale w dzień też sama woła i leci do toalety:) Dziś na poczcie zapomniała, że ma pamka i krzyczy 'mama siusiu':D I jaką Aurelka ma malutką stópkę! I &&& za koleżankę:)

aylin jeszcze nic jej nie fundnęłam na wesele. Nic mnie nie zauroczyło:/

andzia powodzenia z prezentem! Ja z 51015 mam tylko bluzkę Myszka Minnie - po jednym praniu wszystko się zlepiło (aplikacja) i wiadome co stało się po rozdzieleniu. Jestem zniechęcona, ale kolorki piękne!

muńka
kurujcie się!

Sunshine - 1,5 cm luzu w rozmiarze 21?? Perła ma naprawdę malą stópkę. Nasze 19? Moja wyrasta z 21. Mamy buciki i 21 i 22 obecnie.

kasiek - moja tez po nocy mam pampka pelengo. Uda nam sie siku czasem złapać na nocnik. Ale kupa nadal w pieluche. Więc czekam z nadzieja do lata.

U nas jak przypnuje to kupa na nocnik idzie ale musze pilnowac zeby nie przegapic. Ale z sikaniem nie ma szans.

Bylam na plazy a tam wysyp bursztynow, oczywiscie o 13 to juz tylko takie malenkie zostaly ale cala garsc uzbieralam:)

Aga ale przesliczne te kotki, skad masz? Ten w kropy to poznaje ze tkmaxx ale te dwa inne? Slodziaki. U nas sa dwa najlepsze kotki, z ikea taka pacynka, i taki co dostalam gratis do niani elektronicznej aventu. Wlasnie z jim spi. Jas tez kotowy jest:) ImageUploadedByForum BabyBoom1397760898.574593.jpg

Sunshine a coz to za domy ogladaliscie ? Ja nie w temacie?

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1397760898.574593.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1397760898.574593.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Sunshine dzieki, mąż bardzo łagodnie to przeszedł, dosłownie kilka krostek mial No w sumie jeszcze ma ale jest ok. Nie odczułam, ze chory. Pomagał mi dużo :tak:
Gratulacje dla Aurelki

Aga ale fajne kotki :tak:

Do góry