reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

aylin h&m ma ecru ale krótki rękaw. A ty długiego szukasz?Jak tak to ciężko:/ Może bluzeczkę?

w ogóle dziś dzieciaki w szkołach mają wolne - wielki czwartek i wielki piątek więc mam opiekunkę - siorkę:p idę myć okna.

Ostatnia edycja:
reklama
No, bo święta były zawsze u nas w dużym gronie rodzinnym, a teraz ja A i mamuśka :( do końca głupia się łudziłam, ze będzie jak zawsze, ale jak widać :/

Nasze nowe sandałki, takie zwykłe/ proste jak mama nosi :)
DSC_7588.jpgDSC_7590.jpg

Załączniki

• DSC_7588.jpg
    DSC_7588.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC_7590.jpg
    DSC_7590.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 42
Witajcie Dziewczyny,

wypadłam z obiegu :zawstydzona/y:

Andzia dziekuje, juz w porządku na szczescie. Tzn maz spoko to przeszedł ale z Wojtkiem była tragedia tak jak wspominałam ale juz wychodzimy na prosta :tak: Humor dopisuje, apetyt wrócił tylko jeszcze niech wygląd wróci :-D

Aga ale fajna stopka :tak: Sandalki tez super :tak:

PaulinaMaria jeszcze gratuluje :-)

Munka zdrowka
Andzia super, ze wyniki w porządku i słuchaj lekarza ;-):-D

Sunshine trzymam kciuki za koleżankę

U nas super pogoda ale na razie Wojtek jeszcze siedzi w domu, Kuba ma od poniedziałku wolne w przedszkolu wiec siedzi w ogrodzie cały dzien. W sobotę juz chyba wezmę Wojfka, zeby tez pojechał do kościoła z koszyczkiem.

Ostatnia edycja:
Polaa super ze juz jest dobrze :)

Aga - ja nie widze zadnych sandłków :no:
Aga we trojke troche "cicho" moze byc, ale na pewno bedzie fajnie, a reszta rodzinki moze zrobi niespodzianke

edek - zobaczyłam zdjęcie na telefonie :)
fajne, ja chłopkom tez takie zawsze kupuje
tylko czy one do lata nie beda za małe????

Katrina :))) co u Ciebie??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry