reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

aylin h&m ma ecru ale krótki rękaw. A ty długiego szukasz?Jak tak to ciężko:/ Może bluzeczkę?

w ogóle dziś dzieciaki w szkołach mają wolne - wielki czwartek i wielki piątek więc mam opiekunkę - siorkę:p idę myć okna.

Ostatnia edycja:
reklama
No, bo święta były zawsze u nas w dużym gronie rodzinnym, a teraz ja A i mamuśka :( do końca głupia się łudziłam, ze będzie jak zawsze, ale jak widać :/

Nasze nowe sandałki, takie zwykłe/ proste jak mama nosi :)
DSC_7588.jpgDSC_7590.jpg

Załączniki

• DSC_7588.jpg
    DSC_7588.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC_7590.jpg
    DSC_7590.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 40
Witajcie Dziewczyny,

wypadłam z obiegu :zawstydzona/y:

Andzia dziekuje, juz w porządku na szczescie. Tzn maz spoko to przeszedł ale z Wojtkiem była tragedia tak jak wspominałam ale juz wychodzimy na prosta :tak: Humor dopisuje, apetyt wrócił tylko jeszcze niech wygląd wróci :-D

Aga ale fajna stopka :tak: Sandalki tez super :tak:

PaulinaMaria jeszcze gratuluje :-)

Munka zdrowka
Andzia super, ze wyniki w porządku i słuchaj lekarza ;-):-D

Sunshine trzymam kciuki za koleżankę

U nas super pogoda ale na razie Wojtek jeszcze siedzi w domu, Kuba ma od poniedziałku wolne w przedszkolu wiec siedzi w ogrodzie cały dzien. W sobotę juz chyba wezmę Wojfka, zeby tez pojechał do kościoła z koszyczkiem.

Ostatnia edycja:
Polaa super ze juz jest dobrze :)

Aga - ja nie widze zadnych sandłków :no:
Aga we trojke troche "cicho" moze byc, ale na pewno bedzie fajnie, a reszta rodzinki moze zrobi niespodzianke

edek - zobaczyłam zdjęcie na telefonie :)
fajne, ja chłopkom tez takie zawsze kupuje
tylko czy one do lata nie beda za małe????

Katrina :))) co u Ciebie??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry