reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Aylin dzięki;)
Niespodzianka Aronia- Macku wrzucila do SOS ;)

Josie ehhh morze jak ja kocham ten szum <tak> i nie stresuj się w czwoeke będzie jeszcze ciekawiej chlopaki zajma sie soba a Ty będziesz odpoczywać ;)

Munka jak Gabi?

Kasiek Aga Gratuluję5! ;)

Kifsi nie znikaj na tak długo a krasnoludki chyba tez i mi by sie przydały ehhhh

Zaza Ty pracusiu widać awans Ci nie służy bo na a zaniedbujesz :p a swoja drogą to podziwiam Cie za to bieganie normalnie az mam ochote znowu zabrac się za siebie !

Aylin drożdżowki z serem zabije!!! Moje ulubione!

Jutro moja koleżanka idzie rodzić tzn ma zadzwonić czy jest wolne łóżko z rana i beda jej wywoływać bo ma cukrzycę ciążową. ...

reklama
wczoraj postanowiłam mocną poprawę - no więc witam się z rana :D

Kifsi do mnie też te krasnoludki przyślij ;)

Wy tak o malowaniu a my same beztalencia. Wczoraj namalowalam swojemu dzieciowi zajaczka a on myslal, ze to albo dom albo auto :szok: To po kim on ma dziedziczyc zdolnosci :sorry2::-p:-)
S też nie przejawia żadnych zdolności malaraskich, każe nam kolorowac, albo jak już sam weźmie kredkę to byle mocniej ją przycinąć i bel większy gryzmoł wyszedł:-D

Mlodak czyli jednak u Ciebie to co innego, tak czy siak dokończ badania... a powiedz mi bo mnie to zaciekawiło - te kamienie w woreczku żółciowym to znaleźli przy okazji czy one też mają wpływ na nietrzymanie moczu??

Ha Zaza czyzby w koncu poprawa na serio ????:-p
Oj rozumiem Cie doskonale, jeszcze pare lat temu, bez kierowniczego stanowiska, nie nwiedziałam w co ęce włożyć - tyle roboty miałam. Teraz ciagłe zmiany, non stop kogos przenosza, dodaja do wydziału, zabieraja robote ( dzieki czemu moge na bb siedzieć :-D) Tylko tych cholernych inwnetaryzacji nie chca mi zabrać :wściekła/y:

Nie pamietam Ale chyba Ty zaza pocieszałaś Josie ze jak "dziecko nr 2" sie urodzi to bedzie miała wiecej spokoju. Hmmmmm???? Czy ja wiem?? U na s jest odwrotnie, musze wiecej uwagi im pośiwecać ( pewnie to wina dzieci, u Josie moze być inaczej), bo ciagle cos im nie pasuje, a jak sa osobno, to zajma sie sami soba i luz. Mam nadzieje, ze nie długo lepiej sie bedą dogadywać.

U nas z mowa podobnie jak Josie, co chwile nowe słowo, i próbuje powtrazać wszysko, ale nie zawsze mu wychodzi :) Wczoraj jedziemy do mamy a Mati " Mama traktor" przy czym słowo traktor wymówione tak wyraźnie, ze az w szoku byłam :-)

Sunshine kciuki za koleżanke

Wszytskim chorowitkom zdrowia

Polaa jak chłopaki???

Mati lubi bazgrać ( dosłownie ;-)) , jeden kształt, który rysuje świadomie ( bardzo długo juz) to kółko, i bardzo sie przy tym cieszy :-D

Odebrałam wyniki - wszystkie ok. U gina tez w porzadku, kazał starać sie o następne dziecko:eek: a dopiero co powtarzał,ze musze o siebie zadbać i wiecej odpoczywac :-D

Zaza wszystko przy okazji znajdują. I dlatego też boję się kolejnych badań. Ciekawe co tam jeszcze mi szwankuje :)

Wreszcie słońce u nas. Te trzy ostatnie dni w domu mnie dobily.

młodak oj na pewno już nic:) Możesz szykować się na kolejnego potomka:ppp

zaza jak miło. Wróciła i od razu tyle napisała:)))

andzia super, że wyniki OK. A gin prawdę mówi:p

aga
zachęciłaś mnie. Jadę dziś z siorką do Magnolii na polowanko:p

josie marudzisz:p Pewnie ciężkie będzie tylko pierwsze pół roku, potem będziesz miała z głowy, bo będą zaczynali się razem bawić:)

Witam z kawką :) leje mi się z nosa, łeb pęka :/ czy alergia musiała dopaść mnie teraz? <zła>

Dziewczyny Antek dalej czasami smarka i czasami kaszle i teraz nie wiem czy zęby czy źle zrobiłam, ze nie posłuchałam lekarki która kazała podawać jemu przez miesiąc Claritine, a ja dawałam tylko parę dni hmm?

Zaza sportowcu miło Cię tu widzieć :)

Kasiek udanych łowów :)

Andzia widzisz lekarz wie co mówi :p

Młoda nic już nie znajdą :)

Oj to będę chyba jedne z najsmutniejszych jakie spędzałam :(

Ja się zastanawiałam czy zostawić sandały, a Antek nie chce ich z nóg zdejmować :D

Mlodak juz na pewno nic nie znajda. Glowa do góry :-)
Kasiek - udanych łowów :tak:

Aga- oj bidulki :-( a nie mozesz znowu zacząć podawać mu tego leku???
I dlaczego tak sie smucisz??? Coś sie stało??

edek:
Zaza Wow Ty znowu na BB :) no w szoku jestem :p szalejesz dziwczyno ;))

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Aga claritine mozesz przeciez doraznie podawac. Jesli ma alergiczne te objawy to pomoze. A jesli to od choroby to srednio pomoze:) mi na alergie claritine wlasnie pomaga tylko ja biore tabletki, i jedna na dobe jak wezme to starcza a czasem nawet co drugi dzien, ogolnie biore jak mnie katar dopada. Teraz sie boje co to bedzie bo w ciazy nie mozna. Jak janka karmilam to raz sie zlamalam bo juz nie dawalam rady ale pozniej mialam wyrzuty sumienia...

No moze i bedzie fajnie z dwojka, ale takiego wyjazdu jak ten teraz to poki co sobbie nie wyobrazam

Do góry