reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin dzięki;)
Niespodzianka Aronia- Macku wrzucila do SOS ;)

Josie ehhh morze jak ja kocham ten szum <tak> i nie stresuj się w czwoeke będzie jeszcze ciekawiej chlopaki zajma sie soba a Ty będziesz odpoczywać ;)

Munka jak Gabi?

Kasiek Aga Gratuluję5! ;)

Kifsi nie znikaj na tak długo a krasnoludki chyba tez i mi by sie przydały ehhhh

Zaza Ty pracusiu widać awans Ci nie służy bo na a zaniedbujesz :p a swoja drogą to podziwiam Cie za to bieganie normalnie az mam ochote znowu zabrac się za siebie !

Aylin drożdżowki z serem zabije!!! Moje ulubione!

Jutro moja koleżanka idzie rodzić tzn ma zadzwonić czy jest wolne łóżko z rana i beda jej wywoływać bo ma cukrzycę ciążową. ...

reklama
wczoraj postanowiłam mocną poprawę - no więc witam się z rana :D

Kifsi do mnie też te krasnoludki przyślij ;)

Wy tak o malowaniu a my same beztalencia. Wczoraj namalowalam swojemu dzieciowi zajaczka a on myslal, ze to albo dom albo auto :szok: To po kim on ma dziedziczyc zdolnosci :sorry2::-p:-)
S też nie przejawia żadnych zdolności malaraskich, każe nam kolorowac, albo jak już sam weźmie kredkę to byle mocniej ją przycinąć i bel większy gryzmoł wyszedł:-D

Mlodak czyli jednak u Ciebie to co innego, tak czy siak dokończ badania... a powiedz mi bo mnie to zaciekawiło - te kamienie w woreczku żółciowym to znaleźli przy okazji czy one też mają wpływ na nietrzymanie moczu??

Ha Zaza czyzby w koncu poprawa na serio ????:-p
Oj rozumiem Cie doskonale, jeszcze pare lat temu, bez kierowniczego stanowiska, nie nwiedziałam w co ęce włożyć - tyle roboty miałam. Teraz ciagłe zmiany, non stop kogos przenosza, dodaja do wydziału, zabieraja robote ( dzieki czemu moge na bb siedzieć :-D) Tylko tych cholernych inwnetaryzacji nie chca mi zabrać :wściekła/y:

Nie pamietam Ale chyba Ty zaza pocieszałaś Josie ze jak "dziecko nr 2" sie urodzi to bedzie miała wiecej spokoju. Hmmmmm???? Czy ja wiem?? U na s jest odwrotnie, musze wiecej uwagi im pośiwecać ( pewnie to wina dzieci, u Josie moze być inaczej), bo ciagle cos im nie pasuje, a jak sa osobno, to zajma sie sami soba i luz. Mam nadzieje, ze nie długo lepiej sie bedą dogadywać.

U nas z mowa podobnie jak Josie, co chwile nowe słowo, i próbuje powtrazać wszysko, ale nie zawsze mu wychodzi :) Wczoraj jedziemy do mamy a Mati " Mama traktor" przy czym słowo traktor wymówione tak wyraźnie, ze az w szoku byłam :-)

Sunshine kciuki za koleżanke

Wszytskim chorowitkom zdrowia

Polaa jak chłopaki???

Mati lubi bazgrać ( dosłownie ;-)) , jeden kształt, który rysuje świadomie ( bardzo długo juz) to kółko, i bardzo sie przy tym cieszy :-D

Odebrałam wyniki - wszystkie ok. U gina tez w porzadku, kazał starać sie o następne dziecko:eek: a dopiero co powtarzał,ze musze o siebie zadbać i wiecej odpoczywac :-D

Zaza wszystko przy okazji znajdują. I dlatego też boję się kolejnych badań. Ciekawe co tam jeszcze mi szwankuje :)

Wreszcie słońce u nas. Te trzy ostatnie dni w domu mnie dobily.

młodak oj na pewno już nic:) Możesz szykować się na kolejnego potomka:ppp

zaza jak miło. Wróciła i od razu tyle napisała:)))

andzia super, że wyniki OK. A gin prawdę mówi:p

aga
zachęciłaś mnie. Jadę dziś z siorką do Magnolii na polowanko:p

josie marudzisz:p Pewnie ciężkie będzie tylko pierwsze pół roku, potem będziesz miała z głowy, bo będą zaczynali się razem bawić:)

Witam z kawką :) leje mi się z nosa, łeb pęka :/ czy alergia musiała dopaść mnie teraz? <zła>

Dziewczyny Antek dalej czasami smarka i czasami kaszle i teraz nie wiem czy zęby czy źle zrobiłam, ze nie posłuchałam lekarki która kazała podawać jemu przez miesiąc Claritine, a ja dawałam tylko parę dni hmm?

Zaza sportowcu miło Cię tu widzieć :)

Kasiek udanych łowów :)

Andzia widzisz lekarz wie co mówi :p

Młoda nic już nie znajdą :)

Oj to będę chyba jedne z najsmutniejszych jakie spędzałam :(

Ja się zastanawiałam czy zostawić sandały, a Antek nie chce ich z nóg zdejmować :D

Mlodak juz na pewno nic nie znajda. Glowa do góry :-)
Kasiek - udanych łowów :tak:

Aga- oj bidulki :-( a nie mozesz znowu zacząć podawać mu tego leku???
I dlaczego tak sie smucisz??? Coś sie stało??

edek:
Zaza Wow Ty znowu na BB :) no w szoku jestem :p szalejesz dziwczyno ;))

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Aga claritine mozesz przeciez doraznie podawac. Jesli ma alergiczne te objawy to pomoze. A jesli to od choroby to srednio pomoze:) mi na alergie claritine wlasnie pomaga tylko ja biore tabletki, i jedna na dobe jak wezme to starcza a czasem nawet co drugi dzien, ogolnie biore jak mnie katar dopada. Teraz sie boje co to bedzie bo w ciazy nie mozna. Jak janka karmilam to raz sie zlamalam bo juz nie dawalam rady ale pozniej mialam wyrzuty sumienia...

No moze i bedzie fajnie z dwojka, ale takiego wyjazdu jak ten teraz to poki co sobbie nie wyobrazam

Do góry