reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Kasiek my tez staramy dzielic się po równo:-D Na Wielkanoc nie będzie problemu, bo chrzciny, wiec i tak dwie rodziny razem.

Sunshine kciuki za wyniki. Udanego wyjazdu, zawsze to swieta z kims bliskim :)

Własnie jem śniadanie, i zaraz biore się za chate, mam 2 h, bo potem musze odebrać chłopaków, zawieźć ich do mamy i do gina. Tylko tak zaczęłam się zastanawiać czy ta wizyta nie wczoraj była.????:-D

reklama
Paulina Maria gratulacje :)

MlodaK idz na badanie, nie ma sie czego bac. Mialam rurke w doopie i zabieg do przyjemnych nie nalezal, ale do przezycia.

Munka, Aga zdrowka i szybkiego pozbycia sie kataru.

Dziewczyny prosze zalozcie nowy watek zwiazany z mowa i cwiczeniami i wklejcie propozycje czy artykuly z fejsa. Bede bardzo wdzieczna. A jesli ktos ma jakies materialy do przeslania to podam maila na prv i rowniez bede wdzieczna.

Malo ostatnio siedze przy kompie bo piekna pogoda i korzystamy na maksa. Odwiedzam kolezanki, chodzimy na plaze i do parku, no i zwiedzamy okoliczne place zabaw. Buziaki dla Was!

Jest taki wątek, który kiedyś założyłyśmy SOS dla maluszków - może tam ??? Ja kiedyś ćwiczenia tam zamieściłam.

Jest u mnie mój tatko, bo przyjechał wczoraj do opieki nad Gabi, no ale ja dziś do pracy nie poszłam. Tak czy inaczej przydał się bardzo przy tych naszych chorobach, a w piatek zostanie z młodą, bo ja pracuje i powiem Wam, że szukać ze świecą takich facetów. Wsio mi ogarnia, jak robie obiad to na bieżąco mi zmywa, wyciera blaty, jak poszłam uśpić G, to umył lustra, ogarnął kuchnie do końca i obrał ziemniaki... :D

Był lekarz. Póki co gardło u G czerwone, ale nie ropne - leczenie doraźne. Jak nie przejdzie za 2 dni, to do lekarza. Oby przeszło, bo wtedy wyjazd na święta będzie możliwy.

Ostatnia edycja:
Aylin - napisalam Ci mega pw na 5000znakow (musialam skracac, bo mie przejsc nie chcialo :-p ) z linkami i zdjeciami, wiec byloby fajnie, gdybys przeczytala przed telekonferencja ;-)

Reszte poki co przepraszam ale po tej dlugiej wiadomosci (naszukalam sie troche tych linkow :-p ) na razie nie mam sily Was poczytac :zawstydzona/y:

Witam :) my dziś zaliczyliśmy tkmaxx i ogólnie łażenie po sklepach i dalej nic nie mam :( no poza sandałami dla Antka, ale jeszcze zastanawiam się czy je zostawić, w środku wkładka ma takie wybrzuszenie jakby poduszeczka i nie wiem czy to zdrowe dla stopy hmm.

Josie zaglądaj do tkmaxx, bo tam sporo autek siku jest, dziś był ten zestaw za 44zł.
Straż pożarna SIKU Super Zestaw (4148245985) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Sunshine Londyn fajnie Wam :) lubię to miasto i nie mogę się doczekać kiedy z A tm polecę :)

Aga
i co wymyśliłaś co co kupisz na chrzciny?
Jeszcze nic nie mam :/ wiem, ze oni jej na pewno uszy przebiją i myślę nad kolczykami.

Antek śpi więc lecę coś zrobić, bo później braciszek zaprosił nas na kolacje :) miło, bo jego dziewczyny już wyjechały, a on sam wpadł na ten pomysł :)

edek:
nie napisałam najważniejszego dziś Antoś krzyczy na przystanku ja zaglądam w jego paszczę, a tam 5tkę widzę trzy razy liczyłam zęby czy to na pewno 5tka :D teraz wiem dlaczego jest taki nerwowy i smarkaty.

Ostatnia edycja:
Aronia - podziwiam. Wykład piekny, małzonek się zapoznał i telekonferencja zwołana na pore wieczorową czyli po myciu i uspienia dziecia. Co moze obecnie oznaczać zarówno 21 jak i 23.30....

Aylin, Aronia - wiecie, że ja kompletnie nie wiem o czym Wy piszecie??? :) za kazdym razem mam nadzieje,że sie domyślę, ale niestety.... Co to za interesy, heee???

aga buahahahha witam w klubie 'piąteczek':))) Kurde, ja mam za daleko do tego sklepu, ale może to i dobrze:p Teraz poluje za jakimiś wyjściowymi letnimi - takie całe zabudowane sandały:)

Munka - jak to jakie interesy? po zmroku, czyli ciemne oczywiscie :-p

Aylin - poki nie spie to mozecie pytac ale ze nocke mialam (znow) ciezka (w sumie 4godziny urywanego snu) to mam nadzieje wczesniej pojsc spac, wiec w razie czego odezwe sie jutro ;-)

kasiekz, agaundpestka - jak ja Wam zazdroszcze tych piatek... :zawstydzona/y:

reklama
Morze mi szumi przez okno, matko, jak ja to uwielbiam!!!!

Piekny dzien dzisiaj i w koncu basen zaliczony, radocha nie z tej ziemi chociaz szczeka latala temu chuderlakowi mojemu
No i tata standardowo go 2 razy podtopil bo po co patrzec na dziecko non stop jak mozna na chwile odwrocic wzrok i sobie popatrzec na okolice... Ale bez placzu sie obylo

Na kolacje po tym basienie wcinal pizze jak dziki, az sie sama buzia otwierala.

Munka zdrowka dla gabi

Aga akurat strazy mamy wbrod:) ale dzieki. Wlasnie zawsze wchodze na ten dzial z zabawkami w tk i szperam, czasem fajne rzeczy sie trafiaja

Ja dzis tak sentymentalnie sobie rozmyslam, troszke mi szkoda ze nasz uklad we troje i wzgledny spokoj zostana naruszone juz tak niedlugo...

Do góry