reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Aylin u nas to samo. Też wszystko pokaże. Nawet patrzy mi na usta jak ja mówię i wydaje mi się że zaraz to powtórzy a ten oddech bierze i tyle :))))
Z malowaniem farbą też cyrk bo czyscioch i co chwilę ręce chodzimy myć. Kredki w ciągłym użyciu są. K mnóstwo obrazków wydrukował i malujemy, malujemy.....

Kasiekz no mam wory pod oczami i to duże ale zawsze je miałam i wydawało mi się to rodzinne. Mama miała, tata też, siostra również ma.
No właśnie to badanie to urolog robi i od razu wizyta ale liczę że jednak unikne badania. Dlatego robię multum badańbadań. Im więcej tym lepiej

Josie no też trochę mi było żal ale u nad to maks 50 minut było to nawet kawy nie zdążyłam nigdy wypić...

Ostatnia edycja:
reklama
A to u mnie mogę wyłączyć. Biorę np. książeczkę do ręki i wyłączam, zaś jak P rano skończyła oglądać i chce pobawić się to sama wyłącza z przyzwyczajenia, albo mnie upomina:D

mlodak to tym bardziej powodzenia! I nie zwlekaj z tym urologiem! Raczej nie o wory mi chodziło tylko o podkowy (nie wiem jak to się nazywa), w sensie, że ciemne cienie:) Wykurujesz się!:)

Mlodak - dalam paracetamol o 21.00, wiec teraz nie jest gorąca. Zobaczymy kiedy znów wzrośnie.

Ja cały czas mega zatkana. Nie wiem, czy wziąć antybiotyk czy jeszcze czekać. Kurcze, chciałabym wyzdrowieć do świąt...

A to cieni nie mam. Tylko worki.....

Z tv u nas to nawet Sz potrafi sam wyłączyć jak ja chcę obejrzeć cos a on ma wizję zupełnie odmienną. Ogólnie to tylko reklamy go kręcą i miś uszatek.

Aylin - no właśnie nie wiem po co...tak napisałam, to, co pomyślałam choć wiem, że to i tak nic by nie dało.

Mlodak - G też lubi uszatka. Zawsze jak go ogląda, musi mieć przy sobie jego figurkę, którą kiedyś jej kupiłam.

Dobra idę do wyra, bo pewnie nocka będzie do bani.

Aga u nas tylko jeden kappahl i jak sa promocje to prawie do rękoczynów dochodzi a ja takich akcji nie lubie..
No ja też nie lubię takich akcji :)

aga a jak katarek u Antosia? Moja antyrajstopowa. Tej zimy miała na sobie tylko dwa razy i to pod przymusem w grudniu. Heh, nawet mi nie pisz o promocjach:Dv
Jak kichnie to z nosa leci i to też nie cały czas, ale obstawiam zęby, bo pcha wszystko do buzi szkoda tylko, ze nie da sobie zaglądnąć :/ No co do rajtuz to my też mało nosimy, lubię mini kalesonki :D ale uznałam, ze te taki śliczne to na jesien/ zimę jeszcze ponosi :) no i chusteczkę ostatnio kupowałam za 20zł, a dziś za 5 :)

Ja chyba Antka trochę zaniedbuję :( wcześniej z nim rysowałam, więcej budowałam klockami, a ostatnio on nie chce to przestałam próbować i go zachęcać :/ dużo bawi się autami i na dworze czasu spędza, czas to zmienić i więcej się z nim bawić.

Aga mojemu tez powoli przechodzi faza na rysowanie, kiedys godzinami mogl siedziec. I czytanie ksiazeczek juz tez niezbyt go interesuje, a przeciez byl czas ze przerabialismy 8 ksiazek pod rzad, wszystkie ulubione po kolei przynosil. Zmieniaja sie te zainteresowania

W kappahlu takie wyprzedarze a mnie tam nie ma!?

reklama
Do góry