reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aylin u nas to samo. Też wszystko pokaże. Nawet patrzy mi na usta jak ja mówię i wydaje mi się że zaraz to powtórzy a ten oddech bierze i tyle :))))
Z malowaniem farbą też cyrk bo czyscioch i co chwilę ręce chodzimy myć. Kredki w ciągłym użyciu są. K mnóstwo obrazków wydrukował i malujemy, malujemy.....

Kasiekz no mam wory pod oczami i to duże ale zawsze je miałam i wydawało mi się to rodzinne. Mama miała, tata też, siostra również ma.
No właśnie to badanie to urolog robi i od razu wizyta ale liczę że jednak unikne badania. Dlatego robię multum badańbadań. Im więcej tym lepiej

Josie no też trochę mi było żal ale u nad to maks 50 minut było to nawet kawy nie zdążyłam nigdy wypić...

Ostatnia edycja:
reklama
A to u mnie mogę wyłączyć. Biorę np. książeczkę do ręki i wyłączam, zaś jak P rano skończyła oglądać i chce pobawić się to sama wyłącza z przyzwyczajenia, albo mnie upomina:D

mlodak to tym bardziej powodzenia! I nie zwlekaj z tym urologiem! Raczej nie o wory mi chodziło tylko o podkowy (nie wiem jak to się nazywa), w sensie, że ciemne cienie:) Wykurujesz się!:)

Mlodak - dalam paracetamol o 21.00, wiec teraz nie jest gorąca. Zobaczymy kiedy znów wzrośnie.

Ja cały czas mega zatkana. Nie wiem, czy wziąć antybiotyk czy jeszcze czekać. Kurcze, chciałabym wyzdrowieć do świąt...

A to cieni nie mam. Tylko worki.....

Z tv u nas to nawet Sz potrafi sam wyłączyć jak ja chcę obejrzeć cos a on ma wizję zupełnie odmienną. Ogólnie to tylko reklamy go kręcą i miś uszatek.

Aylin - no właśnie nie wiem po co...tak napisałam, to, co pomyślałam choć wiem, że to i tak nic by nie dało.

Mlodak - G też lubi uszatka. Zawsze jak go ogląda, musi mieć przy sobie jego figurkę, którą kiedyś jej kupiłam.

Dobra idę do wyra, bo pewnie nocka będzie do bani.

Aga u nas tylko jeden kappahl i jak sa promocje to prawie do rękoczynów dochodzi a ja takich akcji nie lubie..
No ja też nie lubię takich akcji :)

aga a jak katarek u Antosia? Moja antyrajstopowa. Tej zimy miała na sobie tylko dwa razy i to pod przymusem w grudniu. Heh, nawet mi nie pisz o promocjach:Dv
Jak kichnie to z nosa leci i to też nie cały czas, ale obstawiam zęby, bo pcha wszystko do buzi szkoda tylko, ze nie da sobie zaglądnąć :/ No co do rajtuz to my też mało nosimy, lubię mini kalesonki :D ale uznałam, ze te taki śliczne to na jesien/ zimę jeszcze ponosi :) no i chusteczkę ostatnio kupowałam za 20zł, a dziś za 5 :)

Ja chyba Antka trochę zaniedbuję :( wcześniej z nim rysowałam, więcej budowałam klockami, a ostatnio on nie chce to przestałam próbować i go zachęcać :/ dużo bawi się autami i na dworze czasu spędza, czas to zmienić i więcej się z nim bawić.

Aga mojemu tez powoli przechodzi faza na rysowanie, kiedys godzinami mogl siedziec. I czytanie ksiazeczek juz tez niezbyt go interesuje, a przeciez byl czas ze przerabialismy 8 ksiazek pod rzad, wszystkie ulubione po kolei przynosil. Zmieniaja sie te zainteresowania

W kappahlu takie wyprzedarze a mnie tam nie ma!?

reklama
Do góry