reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej
Czeka mnie dziś pracowity dzień- muszę przekopać kawałek ogródka, żeby posadzić truskawki ( nie wiem jaka odmiana). Dziadek nam przywiózł w "prezencie" Z jednej strony to dobrze bo co roku chcę posadzić ale na planach się kończyło a jak już są to szkoda żeby sie zmarnowały.
Damian dostanie swoją łopatkę i będzie pomagał;-)

Josie współczuję niejadka. U nas młody ładnie je ale jak nieraz ma gorszy dzień i nie chce to się zaraz zamartwiam a Ty bidulko tak ciągle masz

Muńka jak temp u Gabi? zdrówka dla Was dziewczynki

Młodak ja wiem, że łątwo powiedzieć idź i zrób te badaniaale to dla Twojego zdrowia

Aga
i co wymyśliłaś co co kupisz na chrzciny?

PaulinaMaria
serdecznie gratuluję:tak:

reklama
Dziewczyny witajcie pisze aby podzielic sie radosna nowina :happy2: dzis wrescie potwierdzoną przez usg Ethan bedzie mial brata lub siostrzyczke w Mikołajki :). Pozdrawiamy

wielkie gratulacje!! :)

Asik - mmmmm...swoje truskaweczki! mniam!

Andzia - glukoza....blee... ;) buziak!

No fięc, czekamy na lekarza, Gabi nadal gorączkuje, zajrzałam w gardło i wydaje mi się, że ma czerwone, trochę pokasłuje. Czekamy na lekarza. Ze mną beznadziejnie, od trzech dni nic mi nie przechodzi a dziś doszła temperatura. Zdecydowałam się jednak wziąć antybiotyk, bo coś czuję, że to rezultat niedoleczonego ostatnio przeziębienia :/ No nic, póki co nie nastawiam się na wyjazd świąteczny...a już jestem tak stęskniona za Fi i Siorką!!!

Poczytalam wczoraj na dobranoc ale juz sil nie mialam zeby odpisac :confused2: wiec bede leciec z glowy :sorry2:

Aga- oby ten katar szybko mu minal :tak:
Munka- zdroweczka dla Was, i oby antybiotyk pomogl &&&&&
Gratuluje posepow smoczkowych! :tak: madra dziewcznka
:tak:Josie- widze, ze pogoda Wam dopisuje :happy2: a o jedzeniu Ty juz nic nie mow :wściekła/y: moja ostatnio tez wszystko na NIE!!! nawet kaszka :-(
Kasiek- widze Pola tak samo naturalnie oducza sie pampersa jak Aurelka :tak::happy2: My juz od ponad miesiaca kupki na sedes i prawie kazde siusiu :tak: w domku bez pampka biega a jak chce to wola "mama sisiu" i biegnie do lazienki :-) My mamy ta nakladke z hippo i zabka ;-) Gratulacje dla Poli :tak:
PaulinaMaria- Gratulacje!!!! :-)
Andzia- a Ty czemu glukoze pijesz??? cos przeoczylam?
Asik- baw sie dobrze w ogrodku :-p :-) troche wysilku to kosztuje ale za to jak smakuje :-D
Mlodak- zawsze lepiej wiedziec za wczasu i sie leczyc niz pozniej zalowac, ze sie tego nie sprawdzilo....

No nic dzis mam troszke luzniejszy dzien wiec moge z Wami posiedziec :-)
A jutro jedziemy do Londynu na swieta :-):-):-)

Aylin - na szybko, szczegoly przy drzemce na pw. Zadzwonilam do Hornow. Tlumacza nie maja ale maja... film po polsku. 3€ za film i zwiedzanie lub 5,4€ jesli chcecie sami ozdabiac czekolade. Na miejscu jest tez czekolada pitna. Zwiedzanie z filmem i bawienie sie czekolada trwa max. 1godzine. W malej grupie mozna z marszu, bez rezwerwacji, przy takiej jak Wasza prosza o rezerwacje (niemowlaka nie licza :-p). Terminy maja wolne tylko na 20 o 11:15, 12, 13 i 16, prosza o rezerwacje telefoniczna. Wiecej na pw jak dziec da a na razie nie daje, wiec tylko tak na szybko wpadlam, zebyscie skonsultowali, czy jestescie zainteresowani i na ktora.

Ostatnia edycja:
munka i jak po wizycie?? zdrowka dla was dziewczynu

sunshine a widzisz ...przeoczylas:p
zarcik juz kiedys tlumaczylam, ze przy tarczycy musze raz na jakis czas robic krzywa
jak egzaminy i nauka??
z kim spedzacie swieta??

sunshine faktycznie identycznie. Oby im tak zostało:p

paulinamaria gratulacje!!!:)

andzia
trzymaj się i oby wynik był dobry!

asik czasem fajnie pogrzebać w ogródku jako relaks:p U nas dziś wieje.

munka zdrówka dla was!

Andzia ja na święta jadę NIESTETY do teściów, bo Bożenarodzenie spędziłam na miejscu u swoich rodziców. NIESTETY ale musi być równowaga:ppp

munka i jak po wizycie?? zdrowka dla was dziewczynu

sunshine a widzisz ...przeoczylas:p
zarcik juz kiedys tlumaczylam, ze przy tarczycy musze raz na jakis czas robic krzywa
jak egzaminy i nauka??
z kim spedzacie swieta??

To w takim razie smacznego ;-) i &&&& za dobry wynik :tak:
Egzaminy na razie napisane teraz czekam na wyniki, niestety to trwa 6 tygodni :wściekła/y: bo to sa pisemne wiec ktos musi te wypociny przeczytac :dry: do lipca juz malo zostalo wiec doczekac konca sie nie moge :-)
A na swita jedziemy do mojej cioci ale mam tez tam kolezanke z ktora razem mieszkalismy w Londynie, jej nie ma do niedzieli ale zostawila nam klucze ;-)

reklama
Do góry