reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Hej
Czeka mnie dziś pracowity dzień- muszę przekopać kawałek ogródka, żeby posadzić truskawki ( nie wiem jaka odmiana). Dziadek nam przywiózł w "prezencie" Z jednej strony to dobrze bo co roku chcę posadzić ale na planach się kończyło a jak już są to szkoda żeby sie zmarnowały.
Damian dostanie swoją łopatkę i będzie pomagał;-)

Josie współczuję niejadka. U nas młody ładnie je ale jak nieraz ma gorszy dzień i nie chce to się zaraz zamartwiam a Ty bidulko tak ciągle masz

Muńka jak temp u Gabi? zdrówka dla Was dziewczynki

Młodak ja wiem, że łątwo powiedzieć idź i zrób te badaniaale to dla Twojego zdrowia

Aga
i co wymyśliłaś co co kupisz na chrzciny?

PaulinaMaria
serdecznie gratuluję:tak:

reklama
Dziewczyny witajcie pisze aby podzielic sie radosna nowina :happy2: dzis wrescie potwierdzoną przez usg Ethan bedzie mial brata lub siostrzyczke w Mikołajki :). Pozdrawiamy

wielkie gratulacje!! :)

Asik - mmmmm...swoje truskaweczki! mniam!

Andzia - glukoza....blee... ;) buziak!

No fięc, czekamy na lekarza, Gabi nadal gorączkuje, zajrzałam w gardło i wydaje mi się, że ma czerwone, trochę pokasłuje. Czekamy na lekarza. Ze mną beznadziejnie, od trzech dni nic mi nie przechodzi a dziś doszła temperatura. Zdecydowałam się jednak wziąć antybiotyk, bo coś czuję, że to rezultat niedoleczonego ostatnio przeziębienia :/ No nic, póki co nie nastawiam się na wyjazd świąteczny...a już jestem tak stęskniona za Fi i Siorką!!!

Poczytalam wczoraj na dobranoc ale juz sil nie mialam zeby odpisac :confused2: wiec bede leciec z glowy :sorry2:

Aga- oby ten katar szybko mu minal :tak:
Munka- zdroweczka dla Was, i oby antybiotyk pomogl &&&&&
Gratuluje posepow smoczkowych! :tak: madra dziewcznka
:tak:Josie- widze, ze pogoda Wam dopisuje :happy2: a o jedzeniu Ty juz nic nie mow :wściekła/y: moja ostatnio tez wszystko na NIE!!! nawet kaszka :-(
Kasiek- widze Pola tak samo naturalnie oducza sie pampersa jak Aurelka :tak::happy2: My juz od ponad miesiaca kupki na sedes i prawie kazde siusiu :tak: w domku bez pampka biega a jak chce to wola "mama sisiu" i biegnie do lazienki :-) My mamy ta nakladke z hippo i zabka ;-) Gratulacje dla Poli :tak:
PaulinaMaria- Gratulacje!!!! :-)
Andzia- a Ty czemu glukoze pijesz??? cos przeoczylam?
Asik- baw sie dobrze w ogrodku :-p :-) troche wysilku to kosztuje ale za to jak smakuje :-D
Mlodak- zawsze lepiej wiedziec za wczasu i sie leczyc niz pozniej zalowac, ze sie tego nie sprawdzilo....

No nic dzis mam troszke luzniejszy dzien wiec moge z Wami posiedziec :-)
A jutro jedziemy do Londynu na swieta :-):-):-)

Aylin - na szybko, szczegoly przy drzemce na pw. Zadzwonilam do Hornow. Tlumacza nie maja ale maja... film po polsku. 3€ za film i zwiedzanie lub 5,4€ jesli chcecie sami ozdabiac czekolade. Na miejscu jest tez czekolada pitna. Zwiedzanie z filmem i bawienie sie czekolada trwa max. 1godzine. W malej grupie mozna z marszu, bez rezwerwacji, przy takiej jak Wasza prosza o rezerwacje (niemowlaka nie licza :-p). Terminy maja wolne tylko na 20 o 11:15, 12, 13 i 16, prosza o rezerwacje telefoniczna. Wiecej na pw jak dziec da a na razie nie daje, wiec tylko tak na szybko wpadlam, zebyscie skonsultowali, czy jestescie zainteresowani i na ktora.

Ostatnia edycja:
munka i jak po wizycie?? zdrowka dla was dziewczynu

sunshine a widzisz ...przeoczylas:p
zarcik juz kiedys tlumaczylam, ze przy tarczycy musze raz na jakis czas robic krzywa
jak egzaminy i nauka??
z kim spedzacie swieta??

sunshine faktycznie identycznie. Oby im tak zostało:p

paulinamaria gratulacje!!!:)

andzia
trzymaj się i oby wynik był dobry!

asik czasem fajnie pogrzebać w ogródku jako relaks:p U nas dziś wieje.

munka zdrówka dla was!

Andzia ja na święta jadę NIESTETY do teściów, bo Bożenarodzenie spędziłam na miejscu u swoich rodziców. NIESTETY ale musi być równowaga:ppp

munka i jak po wizycie?? zdrowka dla was dziewczynu

sunshine a widzisz ...przeoczylas:p
zarcik juz kiedys tlumaczylam, ze przy tarczycy musze raz na jakis czas robic krzywa
jak egzaminy i nauka??
z kim spedzacie swieta??

To w takim razie smacznego ;-) i &&&& za dobry wynik :tak:
Egzaminy na razie napisane teraz czekam na wyniki, niestety to trwa 6 tygodni :wściekła/y: bo to sa pisemne wiec ktos musi te wypociny przeczytac :dry: do lipca juz malo zostalo wiec doczekac konca sie nie moge :-)
A na swita jedziemy do mojej cioci ale mam tez tam kolezanke z ktora razem mieszkalismy w Londynie, jej nie ma do niedzieli ale zostawila nam klucze ;-)

reklama
Do góry