reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Aronia masakra..... Wez mu moze wlacz bajke a sama sie poloz i przespij....

Aga te sztucce to bardzo fajny pomysl, mi wlasnie dla janka brakuje takiego zestawu dzieciecego zeby te sztucce byly mniejsze i nie az tak ostre. Bo plastikami to juz srednio sie takie duze karmi

Pola oj to zdrowka dla chlopakow!

Ostatnia edycja:
reklama
polaa uuuuuj, to jemu tym bardziej łagodnego przejścia!!!

aga daj mi tu linka do tego siodełka, bo M się ostatnio rozglądał - dzięki!!! Aguś zwykłe takie plastikowe z uchwytem, bo sobie na barierkach tarasu zawieszę. Prostokątne i planuję posadzić tam lawendę. Mam dwie i jakoś tak mało mi było więc dokupiłam jeszcze 4:) I dodatkowo jeszcze dwie duże stawiane i wsadzę w nie jakiegoś iglaczka niskowzrostowego:p Sztućce są piękne i gerlacha - brałabym, bo sama chciałabym takie dostać!

aronia sił, sił i sił!

Ostatnia edycja:
polaa- o chole.a:szok: zdrowia dla chlopaków i jeszcze raz łagodnego przejscia &&&

Aga- ja tez myslałam o jakimś małym prezenciku ( cos w tym stylu co pokazałaś), ale i o pieniadzach, bo M bedzie chrzestnym. Ale zostało przy medaliku/krzyzyku. Najgorsze jest to ze złoto cholenie drogie jest, za normalny łancuszek chca 600-800 zł :szok:

Kasiek - ja sie boje rozbitych luster, bo mam doświadczenie :-D

Aronia - :szok: nie wiem jak Ty to wytrzymujesz??

Aga te co pokazalas z Gerlacha na żywo są brzydkie. Gerlach ma druga serie o wiele ladniejsza. Kupowalam synkowi przyjaciolki na roczek. My mamy i ikei metalowe. Brzydkie i ciezkie. I mam z lidla podobne do tych drugich co pokazałaś z tym ze na kkazdym elemencie jest inne zwierzatko

zjadlam prawie cala tabliczke czekolady na obudzenie/odsteresowanie/@ - znow bede grubsza :wściekła/y:

agaundpestka - ale on sobie te nocki predzej czy pozniej odrabia, jemu snu nie brakuje, tylko nam :confused2:A na prezent moze... srebrna lyzeczke? Byla kiedys taka tradycja dawania maluszkowi srebrnej lyzeczki (do herbaty) na szczescie (jednej, nie calego zestawu). To chyba nie jest zbyt drogie, moze bylc ladnie zdobiona, elegancko upakujesz i podarujesz razem z opowiescia o tej tradycji (po szczegoly musisz pogooglowac) Ze zwyklych zestawow my mamy ten lidlowski i jest swietny :tak:

kasiekz - widze, ze Pola uprawia z Luna podobne zapasy co nasz ze "swoja" psa :-) A nie boisz sie lawendy przy oknach? Mamy w ogrodku - slicznie pachnie, ladnie wyglada i... sciaga hordy zadlacych owadow :rolleyes2:

josie - Twoja tesciowa rzeczywiscie wymiata :rofl2:
Ja nie zasne jak bejbiszonek nie spi - czuwam i robie sie potem jeszcze bardziej zmeczona.

polaa - o, jednak ich wzielo! Zdrowka dla Twoich chlopakow!

Aga ja te kupiłam
Helios Szkło | GERLACH: Komplet sztućców dziecięcych BON TON (NK 38) | Dodatki
dla kolezanki.

ja mam zestaw ten z lidla. I ma ta zalete ze jest lekki. Jak gerlach.
2__25529_17.jpg

Maćku - Addiena ma mi napisać coś na temat rozwoju mowy - tylko napisała zebym dała jej chwile bo to dłuzszy tekst a przy mlodej nie ma jak na razie.

Kasiek - dziekuję - cudne te bluzeczki. Ta z dynia młoda od razu sama ubierała :)

Załączniki

• 2__25529_17.jpg
    2__25529_17.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 48
aylin o dzięki, będę miała dodatkowy pomysł na 2 latka z tymi sztućcami:))) Szkoda, że tych z Lidla już nie ma:/ Dobrze, że bluzeczki się podobały! Twoja modelka to na nią ta w dynie idealna:) Tak samo ta z Peppą wąziutka.

aronia lawendę miałam na tarasie w ciąży, leżałam tam non stop i nic nie latało. Okazyjnie coś przyleciało jak to do kwiatków i to wszystko więc mam nadzieję, że będzie tak samo:) Jak szukałam doniczek znalazłam dziś na allegro białe truskawki!!!

Spalił mi się odkurzacz...jebnę!

reklama
Do góry