reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Czesc dziewczęta :)

Andzia - twoja teściowa mnie rozwaliła.

Aronia - młody spi z tobą? Mysmy tyskę wywalili do łóżeczka. I po 2 msc wstawania do niej kilka razy w nocy jest przelom. Ja sie wysypiam bo mnie nie kopie. Nie wierci się itd. I zastanawiam sie coraz bardziej nad kupieniem jej normalnego łóżka.
A co Twój bejbiszon wyrabia w nocy?

aylin niech tylko Jedo Fyn nie kupuje bo wąskie, a z hamulcem trzeba ręką się siłować:D Ja zakupiłam teraz Hauck Jeep. Regulacja oparcia, podnóżka (to dla mnie priorytet, bo P zasypia na spacerach), hamulec ręczny, opony jak w małym rowerze, nie czuć w ogóle dziur, krawężniki przyjmuje gładziutko - amortyzacja bajka, a w środku mega dużo miejsca, kosz na wyprawy gigant - Pola cała wchodzi, więc żarcie, kurtki wszystko zmieści:) Lekki. Przednie koło nie skrętne, ale prowadzi się jakby były, bo jest mega zwinny (w góry i tak trzeba blokować, bo skrętne koła skaczą na wertepach). Ale nie zajmuje malutko miejsca - chyba, że wyciągnie sobie koła (robi się to dwoma paluszkami i mgnieniu oka) i już ma malutki wózek:) Ja opisuję to z punktu widzenia wypraw w góry i wioski z polnymi drogami, w której mieszkam. Jeśli ona chce użytkować na co dzień to może twój - jeszcze lżejszy i ma skrętne koła:) Z tym, że droższy, ale ładny:)

widziałam na fb młodą w hamaku.
Ja jej mój polecam ale niech ma kilka do wyboru :) Akurat w moim wózku koło przednie jest cały czas zablokowane bo moja mama jeżdzi w pola z młoda na spacery i tak jak u ciebie wtedy "latające" koło przeszkadza. A ze droższy - uzywki nie tak duzo. Ostatnio widziałam spacerówke za 300 zł na alledrogo

aylin niestety za późno skierowałam do was pytanie - nauczka na przyszłość, że najpierw trzeba was spytać:p Dałam 200zł, a twój jak szukałam to w dobrym stanie od 400zł:/ Twój droższy ale to lepszy wydatek bo masz możliwość założenia gondoli. I w sumie mogłabym Jedo sprzedać i mieć tylko jeden. A teraz muszę mieć też tamten na strychu w razie kolejnego dziecka. Tak więc trochę żałuję:p Z drugiej strony jestem mega szczęśliwa, bo w końcu trafiłam na coś co zawsze chciałam...tylko szkoda mi tej gondoli. Dziś powinnaś paczkę dostać:)

aronia
kawa kawa kwa...dużo kawy!

Aronia jej współczuję. Dużo kawy i oby M. jak najszybciej z delegacji wrócił. A bejbik śpi w dzień?

Andzia niby jest już duża ale wiesz, jak rodzice nie widzą to różne pomysły wpadają do głowy

co do wóżków to ja się nie wypowiadam bo mam jeszcze po Olci- stary ale daje radę

aylin niestety za późno skierowałam do was pytanie - nauczka na przyszłość, że najpierw trzeba was spytać:p Dałam 200zł, a twój jak szukałam to w dobrym stanie od 400zł:/ Twój droższy ale to lepszy wydatek bo masz możliwość założenia gondoli. I w sumie mogłabym Jedo sprzedać i mieć tylko jeden. A teraz muszę mieć też tamten na strychu w razie kolejnego dziecka. Tak więc trochę żałuję:p Z drugiej strony jestem mega szczęśliwa, bo w końcu trafiłam na coś co zawsze chciałam...tylko szkoda mi tej gondoli. Dziś powinnaś paczkę dostać:)

O super :) to czekam :)

Ale zadowolona jesteś - 200 zł to nie az taki majątek jak za wózek.
Ja na 2 dziecie i tak nowy bede musiała kupic bo ten juz pewnie dojeździmy na amen :)

Witam :)

no i czas teraz na Wojtka, ma ospę. Oby przeszedł to w miarę łagodnie. Będziemy mieć juz za sobą a myślałam, ze ominie Go.

Aronia wspolczuje, naprawdę współczuje. Jak Ty funkcjonujesz??

Asik Oliwka da radę, nic sie nie martw :)

u nas super pogoda, wróciłam z przedszkola i przebieralam Wojtka a tu krostki wiec siedzimy w domu dzisiaj.

Aylin on latal od poczatku, bo przciez w miekscu nie usiedzi :-) i co przyniósł mi karteczke, a na niej numerek 56 =-O a my mielismy 69 dopiero :p takim oto sposobem jestesmy w drodze do domu.:-)

reklama
Polaa &&& aby Wojtek łagodnie przeszedł ospę

Aga hehe to Ci Antek kolejkę skrócił:-D

Aylin ktoś Cię przepuści bo dzieć hałas robi??? Oliwka miała pół roczku jak byłam z nią u okulisty, darła się wniebogłosy i myślisz, że ktoś nas przepuścił??? NIE

Do góry