reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Czesc dziewczęta :)

Andzia - twoja teściowa mnie rozwaliła.

Aronia - młody spi z tobą? Mysmy tyskę wywalili do łóżeczka. I po 2 msc wstawania do niej kilka razy w nocy jest przelom. Ja sie wysypiam bo mnie nie kopie. Nie wierci się itd. I zastanawiam sie coraz bardziej nad kupieniem jej normalnego łóżka.
A co Twój bejbiszon wyrabia w nocy?

aylin niech tylko Jedo Fyn nie kupuje bo wąskie, a z hamulcem trzeba ręką się siłować:D Ja zakupiłam teraz Hauck Jeep. Regulacja oparcia, podnóżka (to dla mnie priorytet, bo P zasypia na spacerach), hamulec ręczny, opony jak w małym rowerze, nie czuć w ogóle dziur, krawężniki przyjmuje gładziutko - amortyzacja bajka, a w środku mega dużo miejsca, kosz na wyprawy gigant - Pola cała wchodzi, więc żarcie, kurtki wszystko zmieści:) Lekki. Przednie koło nie skrętne, ale prowadzi się jakby były, bo jest mega zwinny (w góry i tak trzeba blokować, bo skrętne koła skaczą na wertepach). Ale nie zajmuje malutko miejsca - chyba, że wyciągnie sobie koła (robi się to dwoma paluszkami i mgnieniu oka) i już ma malutki wózek:) Ja opisuję to z punktu widzenia wypraw w góry i wioski z polnymi drogami, w której mieszkam. Jeśli ona chce użytkować na co dzień to może twój - jeszcze lżejszy i ma skrętne koła:) Z tym, że droższy, ale ładny:)

widziałam na fb młodą w hamaku.
Ja jej mój polecam ale niech ma kilka do wyboru :) Akurat w moim wózku koło przednie jest cały czas zablokowane bo moja mama jeżdzi w pola z młoda na spacery i tak jak u ciebie wtedy "latające" koło przeszkadza. A ze droższy - uzywki nie tak duzo. Ostatnio widziałam spacerówke za 300 zł na alledrogo

aylin niestety za późno skierowałam do was pytanie - nauczka na przyszłość, że najpierw trzeba was spytać:p Dałam 200zł, a twój jak szukałam to w dobrym stanie od 400zł:/ Twój droższy ale to lepszy wydatek bo masz możliwość założenia gondoli. I w sumie mogłabym Jedo sprzedać i mieć tylko jeden. A teraz muszę mieć też tamten na strychu w razie kolejnego dziecka. Tak więc trochę żałuję:p Z drugiej strony jestem mega szczęśliwa, bo w końcu trafiłam na coś co zawsze chciałam...tylko szkoda mi tej gondoli. Dziś powinnaś paczkę dostać:)

aronia
kawa kawa kwa...dużo kawy!

Aronia jej współczuję. Dużo kawy i oby M. jak najszybciej z delegacji wrócił. A bejbik śpi w dzień?

Andzia niby jest już duża ale wiesz, jak rodzice nie widzą to różne pomysły wpadają do głowy

co do wóżków to ja się nie wypowiadam bo mam jeszcze po Olci- stary ale daje radę

aylin niestety za późno skierowałam do was pytanie - nauczka na przyszłość, że najpierw trzeba was spytać:p Dałam 200zł, a twój jak szukałam to w dobrym stanie od 400zł:/ Twój droższy ale to lepszy wydatek bo masz możliwość założenia gondoli. I w sumie mogłabym Jedo sprzedać i mieć tylko jeden. A teraz muszę mieć też tamten na strychu w razie kolejnego dziecka. Tak więc trochę żałuję:p Z drugiej strony jestem mega szczęśliwa, bo w końcu trafiłam na coś co zawsze chciałam...tylko szkoda mi tej gondoli. Dziś powinnaś paczkę dostać:)

O super :) to czekam :)

Ale zadowolona jesteś - 200 zł to nie az taki majątek jak za wózek.
Ja na 2 dziecie i tak nowy bede musiała kupic bo ten juz pewnie dojeździmy na amen :)

Witam :)

no i czas teraz na Wojtka, ma ospę. Oby przeszedł to w miarę łagodnie. Będziemy mieć juz za sobą a myślałam, ze ominie Go.

Aronia wspolczuje, naprawdę współczuje. Jak Ty funkcjonujesz??

Asik Oliwka da radę, nic sie nie martw :)

u nas super pogoda, wróciłam z przedszkola i przebieralam Wojtka a tu krostki wiec siedzimy w domu dzisiaj.

Aylin on latal od poczatku, bo przciez w miekscu nie usiedzi :-) i co przyniósł mi karteczke, a na niej numerek 56 =-O a my mielismy 69 dopiero :p takim oto sposobem jestesmy w drodze do domu.:-)

reklama
Polaa &&& aby Wojtek łagodnie przeszedł ospę

Aga hehe to Ci Antek kolejkę skrócił:-D

Aylin ktoś Cię przepuści bo dzieć hałas robi??? Oliwka miała pół roczku jak byłam z nią u okulisty, darła się wniebogłosy i myślisz, że ktoś nas przepuścił??? NIE

Do góry