reklama
Aga ja ma takie Sztućce Gerlach A Petit 37 połysk - komplet 4 sztuki, flok | Sztućce i Porcelana - Gerlach Sklep Galeria Fokus
mam je jeszcze po szymonie, jakies 5-6 lat i są w stanie idealnym. zmywarka tez im nie straszna. tylko widze ze tudno je znależć
mam je jeszcze po szymonie, jakies 5-6 lat i są w stanie idealnym. zmywarka tez im nie straszna. tylko widze ze tudno je znależć
Witam!
Pola również mam nadzieję, że ospa przejdzie bez komplikacji
My też mamy jeden zestaw sztućców dla Zośki (dostała od niani na roczek) i muszę chyba kupić dodatkowy, bo nie włączam codziennie zmywarki i często musi jeść dużymi ;-)
Jak te bluzeczki są takie szczupłe to dobrze, że jednak Ty je wzięłaś, bo mój grubasek by się pewnie nie wcisnął ;-)
Pola również mam nadzieję, że ospa przejdzie bez komplikacji
My też mamy jeden zestaw sztućców dla Zośki (dostała od niani na roczek) i muszę chyba kupić dodatkowy, bo nie włączam codziennie zmywarki i często musi jeść dużymi ;-)
To czekam na relacjeMaćku - Addiena ma mi napisać coś na temat rozwoju mowy - tylko napisała zebym dała jej chwile bo to dłuzszy tekst a przy mlodej nie ma jak na razie.
Kasiek - dziekuję - cudne te bluzeczki. Ta z dynia młoda od razu sama ubierała
Jak te bluzeczki są takie szczupłe to dobrze, że jednak Ty je wzięłaś, bo mój grubasek by się pewnie nie wcisnął ;-)
Kogo?!Spalił mi się odkurzacz...jebnę!
Aaaaaaaaaa moje dziecko chyba ruszyło z mową. Od wczoraj nawija mama i tata na zmianę. Co prawda tata mówi tylko szeptem (why???????) ale jednak. Tatuś dumny jak paw!
Oprócz tego jest bach przy każdym upadku tym celowym też. Krzyczy dooool przy kopnieciu piłki. To mówi na kota. Eś oznacza psa. Tuuuu to kupa w pieluszce jak zrobi i przyjdzie a ja nie wyczuje od razu.
Daleko mu do osiągnięć Nataszki Gabi czy Poli ale i tak jestem happy!!!!!
Oprócz tego jest bach przy każdym upadku tym celowym też. Krzyczy dooool przy kopnieciu piłki. To mówi na kota. Eś oznacza psa. Tuuuu to kupa w pieluszce jak zrobi i przyjdzie a ja nie wyczuje od razu.
Atinka - widzialam te sztućce w hurtowni szkla u mnie. Ale mialam wstpliwosci jak te żelki po zmywarce będą wyglądać. I dlatego w sumie te z lidla wzielam.
Maćku dam znac jak napisze. A bluzeczka ta z dynia wąska. Tj moja ma luz ale na nią rozmiar 68 na szerokość pasuje wiec to żaden wyznacznik
Maćku dam znac jak napisze. A bluzeczka ta z dynia wąska. Tj moja ma luz ale na nią rozmiar 68 na szerokość pasuje wiec to żaden wyznacznik
Normalnie zla jestem, mam dosc tej ospy :-( Na razie nie ma tragedii ale znowu uziemiona w domu. Maz z Wojtkiem musza wiadomo siedzieć w domu wiec bede po kryjomu gdziekolwiek wychodzić z Kuba bo przeciez Wojtek by sie zapłakał, dzisiaj Kuba sie bawił w ogrodzie a Wojtek płakał w oknie :-( Masakra, maz dzielny jak na faceta ale to dopiero pierwszy dzien. Jutro rano musze lecieć cos załatwić, odprowadzić Kubę do przedszkola i juz czuje jak bedzie wszystko w biegu bo pewnie bedzie nie do życia...to sobie ponarzekalam, sorry ale jeszcze bedzie jak głupi pewnie wyglądał wszyscy śpią a ja zła siedzę jak nie wiem...głupie bo chorób sie nie wybiera ale święta niedługo a podobno osoby ktore to przechodzą jako dorosłe dluzej ich trzyma
kasiekz
Fanka BB :)
polaa trzymajcie się, jeszcze trochę i będziecie mieć z głowy!
młodak no proszę, a więc GRATULACJE...i do przodu z postępem))
PYTANIE
Laski myślę o zakupie filtra. Wówczas mogę pić kranówę z niego czy dalej muszę butelkową i to pieniądze w błoto? Bo dodam, że na kawę i herbatę nie zamierzam go stosować iż mam dobrą kranówkę (w ciągu 2,5 lat tylko raz odkamieniałam czajnik). I Pola też może pić tą kranówę z filtra? Mój M pije tylko kranówę i zastanawiam się nad przyłączeniem
Woda - czy kranówka naprawdę jest zła? (Zdrowie dziecka) | Viggo.pl
młodak no proszę, a więc GRATULACJE...i do przodu z postępem))
PYTANIE
Laski myślę o zakupie filtra. Wówczas mogę pić kranówę z niego czy dalej muszę butelkową i to pieniądze w błoto? Bo dodam, że na kawę i herbatę nie zamierzam go stosować iż mam dobrą kranówkę (w ciągu 2,5 lat tylko raz odkamieniałam czajnik). I Pola też może pić tą kranówę z filtra? Mój M pije tylko kranówę i zastanawiam się nad przyłączeniem
Woda - czy kranówka naprawdę jest zła? (Zdrowie dziecka) | Viggo.pl
Ostatnia edycja:
hej
ale mnie wczoraj Olcia wystraszyła. Kończyła lekcje o 13:25, mija godzina a jej nadal nie ma. Szukam po wiosce a ta z koleżanką wychodzi sobie z przedszkola
Kasiek żyjesz czy mąż Cię zabił za doniczki?;-) znajoma ma filter wody i pije kranówkę
zazdroszczę Sopotu
Aga fajne te sztućce
o 10 koleżanka ma wpaść a ja jeszcze do sklepu muszę iść
ale mnie wczoraj Olcia wystraszyła. Kończyła lekcje o 13:25, mija godzina a jej nadal nie ma. Szukam po wiosce a ta z koleżanką wychodzi sobie z przedszkola
Kasiek żyjesz czy mąż Cię zabił za doniczki?;-) znajoma ma filter wody i pije kranówkę
Twoja teściowa wymiata, 1 miejsce w rankinguAndzia!!!!!!!!!!! Wybuchnelam glosnym smiechem na twoj post! bo wlasnie mialam wam pisac ze jakbym tu miala zostac dluzej to pojechalabym dzis po zasuwke do drzwi. Bo u tesciow sie nie zamyka. Ja na kiblu a mlody pod drzwiami krzyczy mama! To tesciowa bez kozery drzwi otwiera wpuszcza go i co lepsze - nie zamyka bo przeciez moze bedzie chcial wyjsc zaraz!!!!! No a dzis rano biore prysznic on sie bawi w lazience i zachcialo mu sie wyjsc wiec kopie w te drzwi. Tesciowa przyszla otworzyla i zostawila otwarte na osciez... Jak wyszlam spod prysznica to nawet nie mialam gdzie sie schowac bo drzwi prosto na mnie otwarte, i juz nawet nie wspomne ze zimno ale co jakby tesciu akurat przechodzil????
Poza tym szarpania mlodego za lapke ciag dalszy, dzis sie juz wkurzyl i sie rozplakal jak go dziadek pociagnal a pozniej juz wyrywal sie i krzyczal nie! nie! Boszzzz
Je super od rana ale postanowilam go karmic poza porami jedzenia tesciow wiec mamy spokoj. Ja daje co chce a tesciowa sie nie wtraca dzis o dziwo
I mamy nocleg w sopocie ))) od poniedzialku do soboty, ale sie ciesze
zazdroszczę Sopotu
Aga fajne te sztućce
ojj współczuje i oby chłopaki lekko przeszliDzięki Dziewczyny, mało tego mój maz tez ma ospę...
super:-)Aaaaaaaaaa moje dziecko chyba ruszyło z mową. Od wczoraj nawija mama i tata na zmianę. Co prawda tata mówi tylko szeptem (why???????) ale jednak. Tatuś dumny jak paw!
o 10 koleżanka ma wpaść a ja jeszcze do sklepu muszę iść
reklama