reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

aylin aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Piękne!!! Licytowałabym choćby nie wiem co:p Do mnie doszły te trampki 24 i są w sam raz, nie wiem czy latem nie będą za małe:D

asik udanych plotek z koleżanką!

reklama
aylin jesteś mega...te nowe są z Wrocka więc nie płaciłabym za przesyłkę, ale wkładka 16,5cm - za duże:/ Niektóre zaś za małe, bo mają wkładkę 14,5cm...ale dwie pary sobie poobserwuję! I LOVE YOU:*

Dzień Dobry

ja nie wiem jak to robicie , ale ja ciągle nie moge się zorganizować ,żeby być na bieżąco:zawstydzona/y: nawet czasu nie mam zęby was porządnienie doczytać , ehh

pola oby ospa gładko przeszła

aronia współczuje bezsenności bejbiszonka

gratuluje dzieciaczkom postępów w mowie

zakupoholiczki zazdroszczę weny poszukiwawczej , ja ostatnio szukam spodni dresowych i koszulek i nic mi się nie podoba , wiec po kilkunastu minutach pasuje

po raz kolejny dołączam do dzieci nic nie mówiących , jedynie co powtarza to słowo Happy :confused:, oczywiście gada po swojemu , mówi mama baba, tata ale tylko jako potok głosek wyrzucając z siebie , lekarz nie widzi nic niepokojącego

miłego dnia

Witam :D

Nie mam neta w pracy wiec piszę z tel ale ciekawa jestem czy uda mi się wysłać wiadomość. Jak tak to postaram się nadrobić;)

Poszlo o_O to Was nadrobie ;)

Kifsi,Sunshine - myslałam dzisiaj o Was :-)

Opórcz myślenia o wszystkich i o wszytskim nic mi sie dzis nie chce:zawstydzona/y:
Zastanawiam sie jak posprzatac chałupe przed świetami ( chyba sie nie uda :-p) jak nie bede miała sie jak ruszyć ( rodzinka sie zjezdza)

Próbowałam napisać coś wiecej ( a z 15 min patrzyłam sie na monitor:-p) ale mi nie wyszło :sorry2:

Może uda mi się na karnego załapać :p

Aronia współczuję Ci tych nocek, nie wiem jak Ty funkcjesz, jeżeli w ogóle. .... ja to chyba bum się zaparla i poświęciła kilka nocek (a I tak nie śpisz) I nauczyła go spać. Pewnie by płakał bo by mu się to nie podobało ale i tak marudzi więc co za różnica a może przynieść Tobie ulge ;)

Aga super Antek wygląda taki prawdziwy kawaler! My dostaliśmy zestaw sztućców od Pe mamy, plastikowa raczka i metalowa góra lekkie kolorowe i z kaczuszkami :)

Andzia co do krzyża to ja nosiłam papieski dopóki nie zostawiłam go w szatni po W-F :( dostałam go chyba od babci a ona z tych religijnych i przesadnych ;) A to że skora zielenieje jak pisze Kasiek to prawda ale to wina choroby a nie krzyża ;)

Kasiek jak ja zazdroszczę Poli tych harcow z Luna! Tez bym chciała psine. Aurelka uwielbia i zawsze jak jesteswna spacerze w parku to musi jakiegoś pogłaskać a że tu każdy pies jest tresowany i grzeczny to nie boję się któryś ją chapnie baa nawet zdarza się że pozwalają jej nakarmić pieska ciasteczkami :)
Super fure macie!

Aronia zapomnialam napisać ze ta Twoja psina to kopia mojej Kory! jak zobaczylam foto to aż gesiej skórki dostałam:/

Josie co to za człowiek z tej Twojej tesciowej? Uuuu juz niedługo będzie baby :D

Aylin zakupocholiczko ja ostatnio poluje na kalosze ale trafilam na szlafrok w kotki i pomyslalam o Tobie :) buuu nie mogę wkleić zdjęcia :/ później spróbuj ;)

Sylka super że Sz zaczął jeść u nas jest teraz kryzys .... tzn opiekunka mowi że u niej je. Ostatnio zawiozlam ja moim jedzeniem i też nie zjadla a jej obiad tak o_O a myslalam zw dobrze gotuje :p

Z nowinek u nas to już od miesiąca Każda kupka ląduje w sedesie a ostatnio nawet siusiu :) od dwóch dni sama ściąga pampka i przynosi sobie nocnik i co po chwile siada :D
Mamy mowe słówka ale po angielsku o_O dog i cat jak sie jej pytam żeby powiedziała Pies to mówi chalchal i tak każde zwierzę po polsku nazywa odglosami?

Na koniec podzielę się z Wami smutna nowiną bo nie rozumiem czemu to życie jest takie brutalne. W środę moj mleczarz nie dostarczył mleka i zaniepokojona zadzwonilam do niego a że był jakis poglos w tel i nie było go słychać to poprosiłam go o sms'ka i dostałam! Napisał ze byl cala noc w szpitalu z żoną bo zaczęła rodzić ale niestety dziecko nie przeżyło!!!! Jak to jest możliwe że w tych czasach jeszcze to się zdarza! Powaliło mnie to na kolana :(

reklama
Aylin ;)

Polaa oby ta ospa szybko i bez boleśnie przeszła!

Andzia Ty wiedzmo :p zawsze mnie myślami ściągniesz :p

Załączniki

• 1397211245545.jpg
    1397211245545.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 36
Do góry