reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

aylin aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Piękne!!! Licytowałabym choćby nie wiem co:p Do mnie doszły te trampki 24 i są w sam raz, nie wiem czy latem nie będą za małe:D

asik udanych plotek z koleżanką!

reklama
aylin jesteś mega...te nowe są z Wrocka więc nie płaciłabym za przesyłkę, ale wkładka 16,5cm - za duże:/ Niektóre zaś za małe, bo mają wkładkę 14,5cm...ale dwie pary sobie poobserwuję! I LOVE YOU:*

Dzień Dobry

ja nie wiem jak to robicie , ale ja ciągle nie moge się zorganizować ,żeby być na bieżąco:zawstydzona/y: nawet czasu nie mam zęby was porządnienie doczytać , ehh

pola oby ospa gładko przeszła

aronia współczuje bezsenności bejbiszonka

gratuluje dzieciaczkom postępów w mowie

zakupoholiczki zazdroszczę weny poszukiwawczej , ja ostatnio szukam spodni dresowych i koszulek i nic mi się nie podoba , wiec po kilkunastu minutach pasuje

po raz kolejny dołączam do dzieci nic nie mówiących , jedynie co powtarza to słowo Happy :confused:, oczywiście gada po swojemu , mówi mama baba, tata ale tylko jako potok głosek wyrzucając z siebie , lekarz nie widzi nic niepokojącego

miłego dnia

Witam :D

Nie mam neta w pracy wiec piszę z tel ale ciekawa jestem czy uda mi się wysłać wiadomość. Jak tak to postaram się nadrobić;)

Poszlo o_O to Was nadrobie ;)

Kifsi,Sunshine - myslałam dzisiaj o Was :-)

Opórcz myślenia o wszystkich i o wszytskim nic mi sie dzis nie chce:zawstydzona/y:
Zastanawiam sie jak posprzatac chałupe przed świetami ( chyba sie nie uda :-p) jak nie bede miała sie jak ruszyć ( rodzinka sie zjezdza)

Próbowałam napisać coś wiecej ( a z 15 min patrzyłam sie na monitor:-p) ale mi nie wyszło :sorry2:

Może uda mi się na karnego załapać :p

Aronia współczuję Ci tych nocek, nie wiem jak Ty funkcjesz, jeżeli w ogóle. .... ja to chyba bum się zaparla i poświęciła kilka nocek (a I tak nie śpisz) I nauczyła go spać. Pewnie by płakał bo by mu się to nie podobało ale i tak marudzi więc co za różnica a może przynieść Tobie ulge ;)

Aga super Antek wygląda taki prawdziwy kawaler! My dostaliśmy zestaw sztućców od Pe mamy, plastikowa raczka i metalowa góra lekkie kolorowe i z kaczuszkami :)

Andzia co do krzyża to ja nosiłam papieski dopóki nie zostawiłam go w szatni po W-F :( dostałam go chyba od babci a ona z tych religijnych i przesadnych ;) A to że skora zielenieje jak pisze Kasiek to prawda ale to wina choroby a nie krzyża ;)

Kasiek jak ja zazdroszczę Poli tych harcow z Luna! Tez bym chciała psine. Aurelka uwielbia i zawsze jak jesteswna spacerze w parku to musi jakiegoś pogłaskać a że tu każdy pies jest tresowany i grzeczny to nie boję się któryś ją chapnie baa nawet zdarza się że pozwalają jej nakarmić pieska ciasteczkami :)
Super fure macie!

Aronia zapomnialam napisać ze ta Twoja psina to kopia mojej Kory! jak zobaczylam foto to aż gesiej skórki dostałam:/

Josie co to za człowiek z tej Twojej tesciowej? Uuuu juz niedługo będzie baby :D

Aylin zakupocholiczko ja ostatnio poluje na kalosze ale trafilam na szlafrok w kotki i pomyslalam o Tobie :) buuu nie mogę wkleić zdjęcia :/ później spróbuj ;)

Sylka super że Sz zaczął jeść u nas jest teraz kryzys .... tzn opiekunka mowi że u niej je. Ostatnio zawiozlam ja moim jedzeniem i też nie zjadla a jej obiad tak o_O a myslalam zw dobrze gotuje :p

Z nowinek u nas to już od miesiąca Każda kupka ląduje w sedesie a ostatnio nawet siusiu :) od dwóch dni sama ściąga pampka i przynosi sobie nocnik i co po chwile siada :D
Mamy mowe słówka ale po angielsku o_O dog i cat jak sie jej pytam żeby powiedziała Pies to mówi chalchal i tak każde zwierzę po polsku nazywa odglosami?

Na koniec podzielę się z Wami smutna nowiną bo nie rozumiem czemu to życie jest takie brutalne. W środę moj mleczarz nie dostarczył mleka i zaniepokojona zadzwonilam do niego a że był jakis poglos w tel i nie było go słychać to poprosiłam go o sms'ka i dostałam! Napisał ze byl cala noc w szpitalu z żoną bo zaczęła rodzić ale niestety dziecko nie przeżyło!!!! Jak to jest możliwe że w tych czasach jeszcze to się zdarza! Powaliło mnie to na kolana :(

reklama
Aylin ;)

Polaa oby ta ospa szybko i bez boleśnie przeszła!

Andzia Ty wiedzmo :p zawsze mnie myślami ściągniesz :p

Załączniki

• 1397211245545.jpg
    1397211245545.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 38
Do góry