agaundpestka
Fanka BB :)
Tą co jezdzimy najczęściej i powiem tak, ze mam obecnie 3wózki, ale ten jest niezastąpionyaga a co to za fura?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tą co jezdzimy najczęściej i powiem tak, ze mam obecnie 3wózki, ale ten jest niezastąpionyaga a co to za fura?
No ja mam spacerówkę od gondoli, ale to sobie babcia go bierze na spacery, bo lubi młodego widzieć przodem do siebie, spacerówka/ parasolka peg perego pliko3 na jakieś podróże gdzie wiem, ze będę musiałą go dzwigac i na codzien Jane nomad.aga to ja Jedo wywaliłam na strych. Powiem ci, że ma jakieś takie zakładki w oparciu przez co jest mega wąski. I Polka w nim na całość, a w tym co kupiłam za 200zł zmieszczą się dwie obok siebie Nawet nie wiedziałam, że sprawię jej taki komfort. Młoda zakochana w nim Z parasolką się żegnam (trwa licytacja), bo to był mój debilny zakup. Jedo zostawię sobie ze względu na dużą gondolę na przyszłość, ale spacerówa do bani!
josie niestety nie mam tego w menu po kliknięciu myszą:/ grrrrrrrry