reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dziewczyny, dziękuję Wam bardzo za życzenia!!!!!!!! Przepraszam, że nie zrobiłam imprezy, ale od rana latałam po sklepach, żeby mieć co do gara włożyć, potem musiałam machnąć obiad, no a potem praca. Po pracy prosto do kina i na kolację z S.
Czuję się świetnie :D
W ramach prezentu od męża zostanę wysłana na jakieś zabiegi relaksujące do Spa. Do tego bilet na wystawę preparatów ludzkiego ciała :D

Gabiśka zaśpiewała mi sto lat. Udało mi się nagrać, więc w wolnej chwili wrzucę ;)

Buziaki!!

Ostatnia edycja:
Sylka moze mu juz taki apetyt zostanie?! :-) Super.
Ja to mam dwa glodomorki w domu wiec nigdy nie mogłam narzekać pod tym względem.

josie nie dziwie sie, ze sie wkurzylas. Tylko tak jak wcześniej wspomniałam, nie denerwuj sie za bardzo ;-)

Aga no Antek przystojniacha na całego :tak: Super wyglada :tak:

Munka spoko, imrepeze mozna na weekend przełożyć :-D Fajny prezent maz Ci zafundował :tak: I koniecznie wrzuć filmik jak Gabi śpiewa

Kasiek to sie Polka załatwiła :-D

I nie pamietam co jeszcze miałam napisać, ide zaraz spac.

Dobranoc :-)

Noc do bani. Chłopcy spali razem, a ja co chwile sprawdzałam, czy nie powłażili na siebie:rofl2: O 3 Mati postanowił ze jednak bedzie spał z tata.

Sylka gratuluje sukcesu jedzeniowego, a jak z zupami ?? nadal tylko rosół??? I tak :tak:pisałaś mi wczęsniej o tych szmerach, dzieki.

Aga - ale doroślak z Antka, na poczatku myslałam ze to Kuba :-)

Josie - tesciowie chyba potrzebuja powtórki, moze wtedy zrozumieja. Powodzenia dziś.

Kasiek ja tez uwielbiam burze :))
Munka super miałaś wieczór urodzinowy :)

Tesciowa pojechała wczoraj do domu, a na koniec musiała odwalić. Siedze sobie w kbelku, słysze telefon i mysle : NIE ,nie przyniesie mi tego telefonu, i krzycze ze oddzwonie,a tu otwieraja sie drzwi i tesciowa podaje mi telefon.:wściekła/y::angry: Zdązyłam tylko powiedzieć,ze mówiłam, ze oddzownie :angry:

Sylka oby już mu tak zostało :)

Muńka super prezent i wieczór z malzem. Śpiewu Gabi zazdroszczę ale i biletu na wystawę też. Wybieram się również, musi być czad.

Josie i tak długo wytrzymałas.

Andzia dobra ta Twoja teściowa hahahaha. Teraz tylko z wc do niej dzwoń i jej o tym mów.

Młody wczoraj nie miał drzemki. Padł o 19:45 i śpi nadal!!! Bez żadnej przerwy czy kweku w nocy. Oj dawno nie obudziłam się przed nim :)))))

andzia OMG :-D:-D:-D Hahahahahahahahahaha - to było MEGA! Moja na to nie wpadłaby - twoja rządzi:D

aronia
35min.? Swoją drogą współczuję!!!

sylka P pierwszy raz mielonego i to dwa na raz zjadła 3 tygodnie temu u mojej mamy i też byłam w szoku. Z zupami dalej rozgniatam, bo nie chce jeść w kawałkach...grrrry!

aylin niech tylko Jedo Fyn nie kupuje bo wąskie, a z hamulcem trzeba ręką się siłować:D Ja zakupiłam teraz Hauck Jeep. Regulacja oparcia, podnóżka (to dla mnie priorytet, bo P zasypia na spacerach), hamulec ręczny, opony jak w małym rowerze, nie czuć w ogóle dziur, krawężniki przyjmuje gładziutko - amortyzacja bajka, a w środku mega dużo miejsca, kosz na wyprawy gigant - Pola cała wchodzi, więc żarcie, kurtki wszystko zmieści:) Lekki. Przednie koło nie skrętne, ale prowadzi się jakby były, bo jest mega zwinny (w góry i tak trzeba blokować, bo skrętne koła skaczą na wertepach). Ale nie zajmuje malutko miejsca - chyba, że wyciągnie sobie koła (robi się to dwoma paluszkami i mgnieniu oka) i już ma malutki wózek:) Ja opisuję to z punktu widzenia wypraw w góry i wioski z polnymi drogami, w której mieszkam. Jeśli ona chce użytkować na co dzień to może twój - jeszcze lżejszy i ma skrętne koła:) Z tym, że droższy, ale ładny:)

hej laski
u nas nudy, nie ma oczym nawet pisać. Pogoda do bani, nie chce się nawet d*pki na spacer wyprowadzić;-)

a i Olcia pojechała pierwszy raz rowerem do szkoły i mama stresa jak ona jedzie bez niczyjego nadzoru ( z nami zawsze ładnie jechała)

Kasiek
haha to Ci się Polka wysmarowała farbami:-D super fotka

burzę uwielbiam:tak: odkąd tylko sięgam pamięcią zawsze siedziałam w oknie i podziwiałam błyskawice

Josie no i wybuchłaś...nic dziwnego, szkoda tylko, że dalej nic nie rozumieją

Aga wow, ale z Antka przystojniacha:-)

Aylin gratulacje dla koleżanki

Sylka super, że Szymek nabrał apetytu:tak: oby już mu tak zostało.

Muńka no no no fajnie wieczór spędziliście. Gabi śpiewająca 100 lat bezcenne

Andzia nie no teściową masz zajebistą:-D:-D:-D
Młodak to się chociaż wyspałaś

reklama
60. Od 1 do 2 w nocy. Mam prawie delirki. Cala gebe opuchnieta. Wory az do szyi. Odezwe sie chyba dopiero jutro. Nie wiem jak dotrwam do powrotu m z delegacji... Dziec oczywiscie "w skowronkach"

Do góry