reklama
kasiekz
Fanka BB :)
aronia to barwy wojenne - farbkami
Tak sobie myślę, całą ciążę malowałam farbami ramki na zdjęcia, płot, deski tarasowe, pudełka i tonę innych (nawet jeszcze w maju), bo urządzaliśmy się. Zastanawiam się czy przez to Pola nie nabyła zamiłowania do malowania farbkami, bo od grudnia (od dnia zakupu) dożyna je po kilka razy dziennie, ma już 3 opakowanie
Tak sobie myślę, całą ciążę malowałam farbami ramki na zdjęcia, płot, deski tarasowe, pudełka i tonę innych (nawet jeszcze w maju), bo urządzaliśmy się. Zastanawiam się czy przez to Pola nie nabyła zamiłowania do malowania farbkami, bo od grudnia (od dnia zakupu) dożyna je po kilka razy dziennie, ma już 3 opakowanie
Muńka najlepszego! :-)
Ja dziś gadałam z jedną kupmelą po logopedii i ona nie widzi jeszcze powodów do zmartwień. Dużo dzieci długo nie mówi, angle zaczyna i w przeciągu niewielkiego okresu czasu nadrabia wszelkie zaległość.
Super!
U nas też dziś pogoda beznadziejna...
Też o niej pomyślałam. Pytałaś już?Albo ktora jest na fb? Addiena jest logopeda moze cos powie
Ja dziś gadałam z jedną kupmelą po logopedii i ona nie widzi jeszcze powodów do zmartwień. Dużo dzieci długo nie mówi, angle zaczyna i w przeciągu niewielkiego okresu czasu nadrabia wszelkie zaległość.
juz po wizycie. Szmer "nieznaczacy"??? w maju echo dla pewnosci, mamy sie nie martwić
Super!
U nas też dziś pogoda beznadziejna...
Sylka.
Andzia super że wsio dobrze u kardiologa. Ja miałam podobnie z Paulą (chyba Ci pisałam).
Aronia zdjęcie psiaka super. A co do pogody to faktycznie dwa dni temu u nas było nie ciekawie i lało.
Kasiek a Pola na jaką wojnę się szykuje, że przybrała barwy wojenne?
Aga i jak długo czekaliście?
Ja ogólnie lubię wiosenne burze. I to nawet takie z grzmotami i błyskawicami.
My własnie wróciliśmy ze spaceru bo u nas pogoda super. Słońce daje na całego i jest cieplutko. Szymon zaraz dostanie kachę i spać, a ja końcu może będę miała chwile dla siebie bo ostatnio z tym bardzo kiepsko.
Aronia zdjęcie psiaka super. A co do pogody to faktycznie dwa dni temu u nas było nie ciekawie i lało.
Kasiek a Pola na jaką wojnę się szykuje, że przybrała barwy wojenne?
Aga i jak długo czekaliście?
Ja ogólnie lubię wiosenne burze. I to nawet takie z grzmotami i błyskawicami.
My własnie wróciliśmy ze spaceru bo u nas pogoda super. Słońce daje na całego i jest cieplutko. Szymon zaraz dostanie kachę i spać, a ja końcu może będę miała chwile dla siebie bo ostatnio z tym bardzo kiepsko.
kasiekz
sylka jak możesz lubić burze z grzmotami...ja wtedy zdrowaśki zmawiam
Wróciłam z Tesco, nabyłam 5 kolorowanek wodnych - zobaczymy czy pędzelkiem z wodą będzie też tak chętnie malowała jak farbami. Przynajmniej oszczędzi mi prania, mycia itp
WROCŁAWIANKI jutro aktualne o 10.00?
Wróciłam z Tesco, nabyłam 5 kolorowanek wodnych - zobaczymy czy pędzelkiem z wodą będzie też tak chętnie malowała jak farbami. Przynajmniej oszczędzi mi prania, mycia itp
WROCŁAWIANKI jutro aktualne o 10.00?
Ostatnia edycja:
agaundpestka
Reszta tak ja chyba odpadamWROCŁAWIANKI jutro aktualne o 10.00?
Na poczcie spędziłam 20min, potem zapakowałam dwójkę do wózka i dotarłam do domu.
no to juz melduje ze nie wytrzymalam i nakrzyczalam na nich janek mial dzien na niejedzenie i nic prawie od rana nie jadl. a babcia ciagle daj mu ciastko chociaz. nosz ja pier..... jak robilismy trzecie podejscie do obiadu o 16, i ja tu sie wysilam, daje jedna lyzke druga, je, babcia mi sie wcina ze slodkim kompotem "daj mu popic" a przeciez jak on kompotu sprobuje to juz po zupie bedzie. ale jeszcze lepiej bo nagle dziadek mu pokazuje : no jedz jedz zobacz dziadek tez je. ja patrze a ten ciastko wpieprza. no to sie zagotowalam. i sie wydarlam ze ja tu gehenne przechodze zeby go nakarmic a ci mi ciagle z tym slodkim, ze nie chce juz nawet slyszec slowa ciastko, ja tu karmie i ja ustalam co moje dziecko je i kiedy. tesciowa na to ze jej po prostu zal ze on tak nie je. nosz kur... jej jest zal ze mu wciskam obiad i kanapki jak moglabym mu dac kilo ciastek i by bylo po sprawie. no biedne dziecko!
pozniej znow na spacerze ja mu daje jablko, ten nie chce a babcia z tekstem " no tak bo ty bys wolal ciastko prawda?"
jutro pier... bedziemy sie zamykac sami w pokoju na wszystkie posilki i zadnego rodzinnego obiadu. ogolnie jest spoko, ale jak mi wlaza z butami w karmienie przy kazdym posilku to mi juz cisnienie skacze....
tez zlapalismy dzis burze w lesie (ja uwielbiam!) , i jas nagle mowi: buzia! wiec mamy kolejne slowo. i dzis zamiast baba probowal mowic babcia, ale wychodzilo jakies "pacia" naprawde z tym mowieniem to chyba jakis przelom nastapil
nasz sie tez zaczal bac robakow i much i nie wiem czy mu niania nie zaszczepila tego bo ona jest panikara. ja tam bez problemu biore do reki biedronki i zuczki itp, dzis mu mrowisko pokazywalam, i jakos po chwili sie przekonal ze mrowki nie sa zle, ale na poczatku krzyczal zii zii!
a odnosnie tego durnego gadzetu z ikonkami to wlasnie adblockiem udalo mi sie go zablokowac na stale, dzieki atinka ale trzeba miec adblock doinstalowany do przegladarki
pozniej znow na spacerze ja mu daje jablko, ten nie chce a babcia z tekstem " no tak bo ty bys wolal ciastko prawda?"
jutro pier... bedziemy sie zamykac sami w pokoju na wszystkie posilki i zadnego rodzinnego obiadu. ogolnie jest spoko, ale jak mi wlaza z butami w karmienie przy kazdym posilku to mi juz cisnienie skacze....
tez zlapalismy dzis burze w lesie (ja uwielbiam!) , i jas nagle mowi: buzia! wiec mamy kolejne slowo. i dzis zamiast baba probowal mowic babcia, ale wychodzilo jakies "pacia" naprawde z tym mowieniem to chyba jakis przelom nastapil
nasz sie tez zaczal bac robakow i much i nie wiem czy mu niania nie zaszczepila tego bo ona jest panikara. ja tam bez problemu biore do reki biedronki i zuczki itp, dzis mu mrowisko pokazywalam, i jakos po chwili sie przekonal ze mrowki nie sa zle, ale na poczatku krzyczal zii zii!
a odnosnie tego durnego gadzetu z ikonkami to wlasnie adblockiem udalo mi sie go zablokowac na stale, dzieki atinka ale trzeba miec adblock doinstalowany do przegladarki
kasiekz
josie hahaha, ty wrzeszczysz a oni dalej swoje! Pomagałaś mi kiedyś z tym adblockiem. I mam go, a co mam teraz konkretnie zrobić, aby to dziadostwo zablokować? Sorry, że męczę:/
aga dwójkę do jednego?
aga dwójkę do jednego?
agaundpestka
Tak Kuba w grudniu skończył 5lat, a waży 17kg i jest drobny Antek w szerz chyba go już przerósł no i wózek się sprawdzaaga dwójkę do jednego?
reklama
kasiekz
aga a co to za fura?