reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

kasiekz - jak mama sie brzydzi zuczka na reke to nie ma co od cory oczekiwac :-D A czym ona sie tak umazala? Wyglada jak kupa :szok: Ale ma ladne rzesy! :tak:

reklama
aronia to barwy wojenne - farbkami:D

Tak sobie myślę, całą ciążę malowałam farbami ramki na zdjęcia, płot, deski tarasowe, pudełka i tonę innych (nawet jeszcze w maju), bo urządzaliśmy się. Zastanawiam się czy przez to Pola nie nabyła zamiłowania do malowania farbkami, bo od grudnia (od dnia zakupu) dożyna je po kilka razy dziennie, ma już 3 opakowanie:szok:

Muńka najlepszego! :-)
Albo ktora jest na fb? Addiena jest logopeda moze cos powie
Też o niej pomyślałam. Pytałaś już?

Ja dziś gadałam z jedną kupmelą po logopedii i ona nie widzi jeszcze powodów do zmartwień. Dużo dzieci długo nie mówi, angle zaczyna i w przeciągu niewielkiego okresu czasu nadrabia wszelkie zaległość.

juz po wizycie. Szmer "nieznaczacy"??? w maju echo dla pewnosci, mamy sie nie martwić :happy2:

Super! :tak:

U nas też dziś pogoda beznadziejna... :dry:

Andzia super że wsio dobrze u kardiologa. Ja miałam podobnie z Paulą (chyba Ci pisałam).

Aronia zdjęcie psiaka super.:-D A co do pogody to faktycznie dwa dni temu u nas było nie ciekawie i lało. :-p

Kasiek a Pola na jaką wojnę się szykuje, że przybrała barwy wojenne?:-D:-D

Aga i jak długo czekaliście?

Ja ogólnie lubię wiosenne burze. I to nawet takie z grzmotami i błyskawicami.
My własnie wróciliśmy ze spaceru bo u nas pogoda super. Słońce daje na całego i jest cieplutko. Szymon zaraz dostanie kachę i spać, a ja końcu może będę miała chwile dla siebie bo ostatnio z tym bardzo kiepsko.

sylka jak możesz lubić burze z grzmotami...ja wtedy zdrowaśki zmawiam:p

Wróciłam z Tesco, nabyłam 5 kolorowanek wodnych - zobaczymy czy pędzelkiem z wodą będzie też tak chętnie malowała jak farbami. Przynajmniej oszczędzi mi prania, mycia itp:)

WROCŁAWIANKI jutro aktualne o 10.00?

Ostatnia edycja:
no to juz melduje ze nie wytrzymalam i nakrzyczalam na nich :wściekła/y: janek mial dzien na niejedzenie i nic prawie od rana nie jadl. a babcia ciagle daj mu ciastko chociaz. nosz ja pier..... jak robilismy trzecie podejscie do obiadu o 16, i ja tu sie wysilam, daje jedna lyzke druga, je, babcia mi sie wcina ze slodkim kompotem "daj mu popic" a przeciez jak on kompotu sprobuje to juz po zupie bedzie. ale jeszcze lepiej bo nagle dziadek mu pokazuje : no jedz jedz zobacz dziadek tez je. ja patrze a ten ciastko wpieprza. no to sie zagotowalam. i sie wydarlam ze ja tu gehenne przechodze zeby go nakarmic a ci mi ciagle z tym slodkim, ze nie chce juz nawet slyszec slowa ciastko, ja tu karmie i ja ustalam co moje dziecko je i kiedy. tesciowa na to ze jej po prostu zal ze on tak nie je. nosz kur... jej jest zal ze mu wciskam obiad i kanapki jak moglabym mu dac kilo ciastek i by bylo po sprawie. no biedne dziecko!
pozniej znow na spacerze ja mu daje jablko, ten nie chce a babcia z tekstem " no tak bo ty bys wolal ciastko prawda?"

jutro pier... bedziemy sie zamykac sami w pokoju na wszystkie posilki i zadnego rodzinnego obiadu. ogolnie jest spoko, ale jak mi wlaza z butami w karmienie przy kazdym posilku to mi juz cisnienie skacze....

tez zlapalismy dzis burze w lesie (ja uwielbiam!) , i jas nagle mowi: buzia! :D :D :D wiec mamy kolejne slowo. i dzis zamiast baba probowal mowic babcia, ale wychodzilo jakies "pacia" :D naprawde z tym mowieniem to chyba jakis przelom nastapil

nasz sie tez zaczal bac robakow i much i nie wiem czy mu niania nie zaszczepila tego bo ona jest panikara. ja tam bez problemu biore do reki biedronki i zuczki itp, dzis mu mrowisko pokazywalam, i jakos po chwili sie przekonal ze mrowki nie sa zle, ale na poczatku krzyczal zii zii!

a odnosnie tego durnego gadzetu z ikonkami to wlasnie adblockiem udalo mi sie go zablokowac na stale, dzieki atinka :) ale trzeba miec adblock doinstalowany do przegladarki

josie hahaha, ty wrzeszczysz a oni dalej swoje! Pomagałaś mi kiedyś z tym adblockiem. I mam go, a co mam teraz konkretnie zrobić, aby to dziadostwo zablokować?:D Sorry, że męczę:/

aga dwójkę do jednego?:D

reklama
Do góry