reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

kasiekz - to dla Ciebie :-)

P1090279.jpg

Pies z braku wlasnego basenu zaanektowal dzieciowy :-p

(mam fotke jeszcze jak dziec probuje wykurzyc pse ze swojego baseniku ale ze jest tam na golasa to nie chce wrzucac do sieci)

Załączniki

• P1090279.jpg
    P1090279.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Muńka sto lat, sto lat. Wszystkiego co najlepsze.

Właśnie daje dzieciakom obiad więc reszta później. Postaram się nadrobić, choć przy Was nie będzie to łatwe:-p;-)

młody uciął sobie drzemkę a Olcia odrabia lekcje

Josie podziwiam, że jeszcze nie wybuchłaś. Ja bym nie wytrzymała

Andzia super, że nie ma czym się martwić

idą czarne chmury i wiatr się zerwał...będzie burza a w najlepszy wypadku mega ulewa...bleeee!

przyszły tampeczki dla P, ale są na poczcie, bo akurat byłam w sklepie...grrrrrrry

aronia hahahahahahahahaha:) Moja też wodołaz, ale miała zakaz i jedynie wodę z niego piła:) Super focia!

wczoraj zrobiłam ryż z papryką i kurczakiem a dziś ryż na słodko z kurczakiem ananasem i bambusem - pycha!

u nas przelotne deszcze od wczoraj a dzis zaliczamy juz druga burze - ida z polnocnego-zachodu (wyspiarki, czy to nie Wy nam ten badziew zeslalyscie?;-)) Przed pierwsza ledwo zdazylismy do domu (biegiem)! Miedzy burzami tez wyskoczylismy na spacer - tym razem w kaloszach. Aaaaaaaale byl protest na kalosze :growl: Nie przeszkodzilo mu to jednak przejsc z 10 razy w te i z powrotem przez najwieksza kaluze (wieksza od naszej wanny i z 10cm gleboka) i kilka razy przez mniejsze :-) Juz w domu tlumaczylam dzieciowi co to sa blyskawice i grzmoty - byl pod wrazeniem.

kasiekz - nasza tez ma zakaz wstepu do baseniku, dlatego ma na fotce spuszczone uszy - swiadoma swojej winy :-p;-)

Edek: o, znowu wychodzi sloneczko. Agaundpestka - nie martw sie, jak macie to samo co my to szybko doczekacie do przerwy miedzy chmurami :tak:

Ostatnia edycja:
aga już na pewno wyszła, bo to wszystko trwało ok. 20-25min:)

aronia a moja boi się burzy i piorunów:D Sąsiadki starszyzną ja nauczyła. Nigdy też nie bała się robali - żadnych, a teraz jak widzi to piszczy szczególnie pająki i osy/pszczoły/bąki, bo tak nauczyła ją 6 latka sąsiadki:///

kasiekz - no to lipa :baffled: Bierz sama zuczki na reke, pokazuj jej usmiechajac sie to moze jej przejdzie, bo szkoda by bylo aby "zdziczala" w tym wzgledzie ;-) Nasz (poki co) uwielbia pajaki, kowaliki, biedronki i s-ke. Ucze go tylko strachu przed pszczolami/bakami, bo chcial je lapac a wole, zeby trzymal dystans :tak:

reklama
aronia biedronki, mrówki i dżdżownice są przyjaciółmi. Ale reszta robactwa wzbudza strach, bo tamta wiecznie krzyczy na ich widok, a wiadome że młodsze biorą przykład. Żuczki na rękę...chyba oszalałaś:D:D:D Dla mnie to robal jak każdy inny:p

P postanowiła przybrać barwy wojenne. Na fotce nie widać szyi, która jest ciemnozielona (cała).
20140409_165545.jpg

Załączniki

• 20140409_165545.jpg
    20140409_165545.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 48
Do góry