reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Aga przy zamówieniu poniżej 250 zł zawsze bedizesz miała koszto dostawy. Czasem jest promocja ze dostawa gratis. Mozna zrobic tak ze zamawiasz rzeczy za 250 zł i masz 0 koszt a potem rzeczy oddajesz w sklepie (chyba do tygodnia czasu)

Aga dokladnie, odbioru w sklepie nie ma ale mozna oddac do sklepu i pani ci gotowke do reki zwraca:)

Ale mnie tesciu wkur... Maly sie bawi w piaskownicy a on go ciagle gdzies ciaga - chodz chodz idziemy zobaczyc tam.... Co chwile takie cos. mlody zdezorientowany. I jeszcze maja obydwoje mega schize ze mu wieje i ma zimne raczki. Ten chce jezdzic na rowerku a dziadek ze nie bo musisz teraz pochodzic zeby sie raczki rozgrzaly... Albo chce sie bawic w piasku a ten mu rekawy zaciaga na raczki bo zimne no i jak ma lopatke chwycic? No jeszcze gryze sie w jezyk ale irytacja na sam widok tescia mnie juz dopada

Pogoda do bani :/

wpadam się przywitać!

u nas tez pogoda do bani :/

Muńka sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hmm co do logopedy, to chyba rzeczywiście nie zaszkodzi iść, ale wydaje mi się, że mamy jeszcze ciut czasu

U nas tez pogoda do bani.
A logopede mam bezplatnego w parafii. Zadzwonię i sie zapytam.

Albo ktora jest na fb? Addiena jest logopeda moze cos powie

juz po wizycie. Szmer "nieznaczacy"??? w maju echo dla pewnosci, mamy sie nie martwić :happy2:

Josie - z moich doświadczeń, lepeij na biezaco zwracac uwage niz potem wybuchnąc :tak: Po moim wybuchu "ciazowym" tesciowa nie odzywała sie a ze 3 h :-D:-pale od tametj pory sie mnie słucha i mówi, ze musi robic po mojemu bo sie boi :cool:

reklama
Hej,

ja ta z doskoku, u nas pogoda dzisiaj rewelacyjna, cieplutko. Wojtek śpi, Kuba za chwile wraca z przedszkola a pozniej spacer chociaż mam lenia :zawstydzona/y: Ale trzeba.

Munka wszystkiego Najlepszego :-) Duzo zdrowka i milosci.

andzia dobrze, ze wszystko ok. Nie martwcie sie w takim razie ;-)

Mlodak powodzenia na badaniach, trzymam kciuki. Znając mnie ja pewnie bym nie poszła na to badanie :zawstydzona/y:

Josie powiedz cos teściowi a nie denerwuj sie ;)

Do góry