Chyba muszę zawsze nadrabiać na bieżąco, bo jak siadam wieczorem i dojadę do końca to nie chce mi się później odpisywać
Moje dziecko ma jakieś problemy z wyciszeniem się! Wsatłą dziś o 7.30, nie miała drzemki w dzień, a wieczorem chyba z pół godziny po nas skakała Jak już się w końcu uspokoiła to zasnęła w 2 min...
Muńka biedna Gabi :-(
Asik dobre z tą buda! Też zazdroszczę dziecka, które zasypia w przypadkowych miejscach ;-)
Andzia a może jesteś w ciąży, skoro tylko w ciąży Cię plecy bolą ;-)
Pisałam już ostatnio, że jak Ci się nudzi to wpadaj do W. ;-)
Moje dziecko ma jakieś problemy z wyciszeniem się! Wsatłą dziś o 7.30, nie miała drzemki w dzień, a wieczorem chyba z pół godziny po nas skakała Jak już się w końcu uspokoiła to zasnęła w 2 min...
Muńka biedna Gabi :-(
Asik dobre z tą buda! Też zazdroszczę dziecka, które zasypia w przypadkowych miejscach ;-)
Andzia a może jesteś w ciąży, skoro tylko w ciąży Cię plecy bolą ;-)
Gratki! Tzn ma już wszytkie piątki?Wreszcie mogę się pochwalić - mój synuś ma już wszystkie ząbki!!! Liczę na to, że szybko wrócimy do normalności.
A z prawej nic Ci nie wyskakuje? To po lewej udało mi się wyłączyć. Po prawej powraca z uporem maniaka!hej
jakies zakladki mi sie pojawily z boku po lewej fejs, g+ twitter i inne, nie da sie tego schowac? co za badziew!
Pisałam już ostatnio, że jak Ci się nudzi to wpadaj do W. ;-)
Zochan też nic. Ale na logopedę to raczej jeszcze za wcześnie...Tuska nadal nic nie mówi. Chyba do logopedy ja zapiszę.