reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

kasiekz - a to spoko. Ja myslalam, ze Ty tylko zimno lubisz ale jak jestes uniwersalna to tylko pozazdroscic (bo ja zmarzluch) :-) Superancki taki taniec w deszczu :-)

O Ostarze dowiedzialam sie wczoraj czy przedwczoraj, ze to odmiana, ktora ma (niby) owocowac od czerwca az do pazdziernika. Przyznacie, ze to wizja niczym z bajki jesc pyszne owoce prosto z krzaczka przez caly sezon. To jest tak piekne, ze az... niewiarygodne. Dlatego po mojej wirtualnej lekturze pytalam, czy ktoras z Was ma realne doswiadczenie :tak:

reklama
kasiekz - ja o takiej odmianie marze od dawna. Probowalismy z truskawkami Rügen (maja tworzyc "dywan" z truskawek (=nie trzeba pielic ani sciolkowac) i przez caly czas dawac owoce ale... nie wyrosla nam ani jedna sadzonka :szok: Ostara jest niby znana od lat ale czy daje to, co obiecuje, oto jest pytanie :-p

normalnie wykonczona jestem, zaliczyłam siłownie, spacer z dzieciem, parcelowanie eko wedlin i chowanie do zamrażalki, wystawiłam 5 aukcji na allegro i czuje sie gotowa do myjumyju, lulu i spac :) szkoda ze moja Tysia nie :(

hej

jakies zakladki mi sie pojawily z boku po lewej fejs, g+ twitter i inne, nie da sie tego schowac? co za badziew!

munka strasznie wspolczuje wam tych przejsc :/ biedna gabi sie nacierpi.... my znow zaczelismy robic proby nocnikowe, i dwa razy nam sie udalo zlapac kupe, ale jak tylko ja zobaczyl w nocniku to kwik taki ze musialam szybko zakrywac papierem. no ale nasz jest strasznym pedantem, okruszek na stoliku go potrafi do histerii doprowadzic :-D

asik niezle z ta buda, w ogole ze on moze sie tak polozyc i zasnac sam z siebie, marze o tym! moze drugi mi sie taki trafi:tak:

kasiek super ze wozek trafiony! i fajne trampeczki!

spalam wczoraj u kolezanki, fajnie bo polozylismy trojke dzieci do jednego lozka na czytanie bajek, kazde dostalo butle z mlekiem i tak sobie w rzadku usypialy, porobilismy zdjecia:tak: ale zostaly u niej w aparacie, musze poprosic zeby przyslala. w ogole fajny dzien, dzieci sie ladnie bawily razem.

tesciowa nakarmila mi syna ciastkami "na podwieczorek" i sie pozniej dziwila ze cyrki przy kolacji... wrrr! pogoda dzis byla piekna ale od jutra 10 stopni ma byc :no: zanudzimy sie tutaj jak nie bedzie pogody... no i nie weim co z tym morzem bo patrze na prognozy i 10 to jest max co ma byc... nie wiem czy chce jechac na tydzien siedziec w mrozie i deszczu, nawet na plazy nie posiedzimy...

W końcu małe czorty usnęły :)
Pogoda jutro ma byc do bani co ja z nimi będę robić :baffled:do tego Antek cały czas pcha i chce bić Kubę :( raz Kuba do niego powiedział, bo zaraz nie wytrzymam i zobaczysz co Ci zrobię :szok::rofl2:

Josie ja mam już od paru dni te ikonki po lewej stronie i mnie wkur.... :/ No i fajnie, ze u koleżanki miło spędziłaś czas :) gdzie kolezanka mieszka??

Aronia ostatnio moja sąsiadka opowiadała, ze jej siostra ma właśnie jakieś truskawki na działce które owocują przez pół roku.

aga w slezy pod wroclawiem.

aaa zapomnialam sie pochwalic ze moj maly zaliczyl chyba jakis skok w zwiazku z mowieniem, i dzis powiedzial 4 nowe slowa!!! dziadzia, baba, taki, balon:-):-):-)

josie - te wredne ikonki mozna zamknac: jak najedziesz kursorem na plus to pod spodem (na bialym tle) pojawi sie ledwowidoczny jasnoszary trojkacik - jak w niego klikniesz to badziew zniknie ale... przy nastepnym odswiezeniu znowu sie pojawi :wściekła/y:Debilniejszego miejsca na te ikonki nie mogli znalezc :no:

A to masz szczeście :p bo myslalam, ze gdzies w srodku wrocławia i się z nami nie spotkałaś :p
Brawo dla Jasia :) Antek w mówieniu się cofnął :/

reklama
Do góry