reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

kasiekz - a to spoko. Ja myslalam, ze Ty tylko zimno lubisz ale jak jestes uniwersalna to tylko pozazdroscic (bo ja zmarzluch) :-) Superancki taki taniec w deszczu :-)

O Ostarze dowiedzialam sie wczoraj czy przedwczoraj, ze to odmiana, ktora ma (niby) owocowac od czerwca az do pazdziernika. Przyznacie, ze to wizja niczym z bajki jesc pyszne owoce prosto z krzaczka przez caly sezon. To jest tak piekne, ze az... niewiarygodne. Dlatego po mojej wirtualnej lekturze pytalam, czy ktoras z Was ma realne doswiadczenie :tak:

reklama
kasiekz - ja o takiej odmianie marze od dawna. Probowalismy z truskawkami Rügen (maja tworzyc "dywan" z truskawek (=nie trzeba pielic ani sciolkowac) i przez caly czas dawac owoce ale... nie wyrosla nam ani jedna sadzonka :szok: Ostara jest niby znana od lat ale czy daje to, co obiecuje, oto jest pytanie :-p

normalnie wykonczona jestem, zaliczyłam siłownie, spacer z dzieciem, parcelowanie eko wedlin i chowanie do zamrażalki, wystawiłam 5 aukcji na allegro i czuje sie gotowa do myjumyju, lulu i spac :) szkoda ze moja Tysia nie :(

hej

jakies zakladki mi sie pojawily z boku po lewej fejs, g+ twitter i inne, nie da sie tego schowac? co za badziew!

munka strasznie wspolczuje wam tych przejsc :/ biedna gabi sie nacierpi.... my znow zaczelismy robic proby nocnikowe, i dwa razy nam sie udalo zlapac kupe, ale jak tylko ja zobaczyl w nocniku to kwik taki ze musialam szybko zakrywac papierem. no ale nasz jest strasznym pedantem, okruszek na stoliku go potrafi do histerii doprowadzic :-D

asik niezle z ta buda, w ogole ze on moze sie tak polozyc i zasnac sam z siebie, marze o tym! moze drugi mi sie taki trafi:tak:

kasiek super ze wozek trafiony! i fajne trampeczki!

spalam wczoraj u kolezanki, fajnie bo polozylismy trojke dzieci do jednego lozka na czytanie bajek, kazde dostalo butle z mlekiem i tak sobie w rzadku usypialy, porobilismy zdjecia:tak: ale zostaly u niej w aparacie, musze poprosic zeby przyslala. w ogole fajny dzien, dzieci sie ladnie bawily razem.

tesciowa nakarmila mi syna ciastkami "na podwieczorek" i sie pozniej dziwila ze cyrki przy kolacji... wrrr! pogoda dzis byla piekna ale od jutra 10 stopni ma byc :no: zanudzimy sie tutaj jak nie bedzie pogody... no i nie weim co z tym morzem bo patrze na prognozy i 10 to jest max co ma byc... nie wiem czy chce jechac na tydzien siedziec w mrozie i deszczu, nawet na plazy nie posiedzimy...

W końcu małe czorty usnęły :)
Pogoda jutro ma byc do bani co ja z nimi będę robić :baffled:do tego Antek cały czas pcha i chce bić Kubę :( raz Kuba do niego powiedział, bo zaraz nie wytrzymam i zobaczysz co Ci zrobię :szok::rofl2:

Josie ja mam już od paru dni te ikonki po lewej stronie i mnie wkur.... :/ No i fajnie, ze u koleżanki miło spędziłaś czas :) gdzie kolezanka mieszka??

Aronia ostatnio moja sąsiadka opowiadała, ze jej siostra ma właśnie jakieś truskawki na działce które owocują przez pół roku.

aga w slezy pod wroclawiem.

aaa zapomnialam sie pochwalic ze moj maly zaliczyl chyba jakis skok w zwiazku z mowieniem, i dzis powiedzial 4 nowe slowa!!! dziadzia, baba, taki, balon:-):-):-)

josie - te wredne ikonki mozna zamknac: jak najedziesz kursorem na plus to pod spodem (na bialym tle) pojawi sie ledwowidoczny jasnoszary trojkacik - jak w niego klikniesz to badziew zniknie ale... przy nastepnym odswiezeniu znowu sie pojawi :wściekła/y:Debilniejszego miejsca na te ikonki nie mogli znalezc :no:

A to masz szczeście :p bo myslalam, ze gdzies w srodku wrocławia i się z nami nie spotkałaś :p
Brawo dla Jasia :) Antek w mówieniu się cofnął :/

reklama
Do góry