reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

hej

W życiu nie zgadniecie co dziś Damian odwalił??? Otóż bawi się na dworku, ja robię obiad i co chwilę zerkam na niego. Wyglądam i nigdzie go nie widać, szukam po całym podwórku, wołam i nic...już zaczęłam się bać a tu widzę, że mu nóżki wystają z budy dla psa. Wlazł do budy i zasnął:-D:szok::-D

Aylin super, że Tysi przeszło:tak:

Kasiekz trampki superaśne!!!Fajnie, że jesteś zadowolona z wózka

Aronia przyznam, że nie wiem czy chciało by nam się brać ślub kościelny gdyby nie to, że mam być mamą chrzestną

Sylka u nas tak samo- kilka dni nie śpi wcale w dzień, później kilka dni drzemka musi być i tak w kółko:confused:

Andzia jak plecy? przeszło?

Muńka współczuję Wam tego problemu z kupsztalem. Młody miał straszne zatwardzenia, robił kupę co kilka dni z płaczem. Zmieniłam mu dietę, zakazałam dawać czekoladki (babcia i dziadek) i jest ok. Tz. kupa nadal co kilka dni ale bez żadnego wysiłku

Polaa fajnie, że Kuba tak łagodnie przeszedł ospę:tak:

Katrina wow, już wszystkie zębole, gratuluję

jadę z młodą o 14 do okulisty, potrzebuję zaświadczenie o stanie jej wzroku

reklama
asik hahahah to sobie miejscówkę wybrał:D:D

aylin no Tysia to laska! Ciuszki wysłane:)

sylka dobrze ci z taką pomocą!:)

Ale dziś skwar, 21C w cieniu aż młoda tylko pije i nic nie chce jeść...nieprzyzwyczajana:p

Asik ale Ci sie schował, zawał murowany.
Plecy bola dalej, tylko dlaczego??

Mamy jutro załatwiona przez pediatre wizyte u kardiologa. Niby fajnie, ale sie denerwuje, bo jezeli to nic strasznego, to po co załatwiała wizytę?????:szok:

polaa pytałaś co z Adrianem. Jest ogólnie bardzo niegrzeczny, trudno do niego dotrzeć, nie umie sie skupic. Nie potrafimy sobie poradzić z nim, dlatego szukamy pomocy.

Ostatnia edycja:
W końcu mam ciszę w domu :) zjechały się dwie moje siostrzenice z córkami, Zośka z mamą w sumie 5wnuków i 2 prawnuczki miała babcia w domu :) teraz został tylko Kuba i o dziwo nie biją się z Antkiem :) tylko legiem budują.

Kasiek, a pieluchy/majtki nadają się dla chłopca??

Asik to młody Cię nastraszył :)

Aylin no to możecie teraz majeranek na balkonie zasiać :D

Andzia może i dobrze, ze ta wizyta szybciej nie będziecie się stresować.

Miałam iść na plac zabaw z chłopcami, a tu wichura się zrywa :) a w ogóle Kuba spytał dlaczego tera mu zaproponowałam by przyjechał na 3dni jak ostatnio był 4 i bylo mu dobrze, a tak najlepiej to mógłby tu być około setkę dni :D

ale mi D niespodziankę zrobił dzisiaj - przyjechali z młodym rowerkiem po mnie i nie musiałam sama wracać :)

zaza zjadłam 3,5 kiełbachy:D
nosz się jeszcze chwali:-p

Zwaz jednak na to iż w sklepach nie szaleje :p
no tak - to ogromna różnica:-p

W życiu nie zgadniecie co dziś Damian odwalił??? Otóż bawi się na dworku, ja robię obiad i co chwilę zerkam na niego. Wyglądam i nigdzie go nie widać, szukam po całym podwórku, wołam i nic...już zaczęłam się bać a tu widzę, że mu nóżki wystają z budy dla psa. Wlazł do budy i zasnął:-D:szok::-D
o boziu! to ci numer!:-D

Munka - rzeczywiscie macie klopot. To az niewiarygodne, ze tak male dziecko moze sie tak zablokowac na wlasna fizjologie. Rozmawialam dzis m.in. na ten temat z pielegniarka dziecieca (prowadzi spotkania maluchow) i tez nie miala zadnego pomyslu :zawstydzona/y:

Aylin, kasiekz, polaa
- super, ze dzieci zdrowe!

katrina - oooo, a u Was juz zabkowanie zakonczone, ale Wam dobrze!
kasiekz, Aylin - ladnie Wasze cory kariere zaczynaja w narodowym biznesie :-p ;-)

kasiekz - 21 to dla Ciebie skwar? (dla mnie to temperatura wiosenna) To jak Ty lato przezyjesz? :-p

asik - o dzieciach zasypiajacych w psich budach to sie w kawalach slyszy a u Was to rzeczywistosc :-)

agaundpestka - ale sie u Was dzieje - chyba jestes w swoim zywiole :tak:

Nas dzis z podworka przegonila ulewa z wichura - na szczescie okazala sie krotka i intensywna, wiec potem nadrobilismy :-) Ma ktoras z Was doswiadczenie z uprawa (dzialkowa) truskawek Ostara?

Ostatnia edycja:
reklama
aronia ja mam jedynie poziomki posadzone, ale na odmianach się nie znam:D Spox, kocham upały i M zawsze w szoku jak ja mogę smażyć się cały dzień na słońcu:) Chodzi o to, że po zimie, po tych chłodniejszych dniach 21C to jak skwar:) Dziś było cudnie, że mokra na pocztę doszłam w krótkim rękawku:p

aga to wezmę na spotkanko:) Oj o Kubie myślałam, a Max napisałam:D

zaza fajowe takie niespodzianki!

Padał deszczyk letni, w którym skąpały się dzieci (moje i sąsiadki). Mają taki filmik jak tańczą na deszczu i śpiewają cza cza:D Tak więc pierwsze bieganie po deszczu zaliczone.

Ostatnia edycja:
Do góry