reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Aronia - wszystko przerabialismy. Po każdej kupce jest wielkie hurrrraaa, ona sama podskakuje, krzyczy hurrra, cieszy się ogromnie, a my razem z nią i lipa. Widziała swoją, moją, dziewczynki w książce i nic. Jak zrobi to leci do każdego, mówi i pokazuje, że jest kupka i cieszy się razem z nim. Opowiadam jej że misio też robi, więc ona potem wymienia zabawki, które robią, członków naszej rodziny i nic. Mówię Ci, blokada taka, że ręce opadają....

Kasiekz - suoer, że jesteś zadowolona z zakupu :)

Katrina - wwooowww full zestaw :)

A ja się właśnie obudziłam na kanapie przed tv, co mi się zdarza nieczęsto. I czuję się wyspana :what:

reklama
muńka zasnęłaś jeszcze czy pranie sprzątanie gotowanie?:D:D:D

aga no jasne, że nie problem. Tylko gdzie się spotykamy?

aylin nie wiem czy życzyć ci niezłapania ospy czy może wolałabyś, aby przeszła teraz póki mała i w domu?:)

Biorę się za płacenie rachunków, a potem planuje wypad na zakupy z młodą, ale mam sporą listę, a w związku z tym i obawy jak dam radę z P:D Muszę to poważnie przemyśleć:p

Zasnęłam, ale jeszcze pograłam w grę na tablecie :D

Powodzenia na zakupach!! :) ja już z zakupów z G zrezygnowałam i ostatnio zwracałam kupione dla niej buciki i czapkę, bo okazały się za małe. Wolę jednak to niż bieganie za nią po sklepie. Tylko, że ja ostatnio mam ją z kim zostawić, bo od środy do piątku zawsze jest teściowa, albo mój tatko.

aylin nie wiem czy życzyć ci niezłapania ospy czy może wolałabyś, aby przeszła teraz póki mała i w domu?:)

Biorę się za płacenie rachunków, a potem planuje wypad na zakupy z młodą, ale mam sporą listę, a w związku z tym i obawy jak dam radę z P:D Muszę to poważnie przemyśleć:p

sama nie wiem co bym wolała.
Oj Ty z Polą moze dasz rade - z Tysią duze zakupy by nie przeszły

Zasnęłam, ale jeszcze pograłam w grę na tablecie :D

Powodzenia na zakupach!! :) ja już z zakupów z G zrezygnowałam i ostatnio zwracałam kupione dla niej buciki i czapkę, bo okazały się za małe. Wolę jednak to niż bieganie za nią po sklepie. Tylko, że ja ostatnio mam ją z kim zostawić, bo od środy do piątku zawsze jest teściowa, albo mój tatko.

dokładnie, z dzieciem w wieku obecnym zakupy to masakra.... ostatnio moja mam z nia poszła do lidla tylko po 2 rzeczy. Wróciła i ze zdziwieniem odkryła w koszu wózka 3 opakowania majeranku - nasion :) młoda babci wpakowała, babci ze sklepu wyjechała czyli pierwsza kradziez zaliczona

aylin hahahahahaha, to my tak w ikea. Przychodzę do domu i wyciągam kocyk spod wózka a tam wypada szczurek (misiu) z ikea :D:D:D Nawet nie mam pojęcia kiedy to zrobiła:p

Ja na spożywkę się wybieram i właśnie wiem, że ona lubi wszystko pakować...chyba mnie zniechęciłyście i wyślę M po pracy:)

A nie chce która odkupić tanio pieluchogai made in tesco '5' 12-18kg 38szt - taniutko, bo mam zbędne:) I mam jeszcze ciągle do odsprzedanie 3op. tabsów anty ovulastan:)

Ostatnia edycja:
tabsów innych uzywam wiec nie chce a o pieluchogacie - 4 nadal za duze i spadywuja bez body.
Wczoraj kupiłam na promocji pieluchy dada - nie uzywałam tego od roku wiec na próbe. Nie chciało mi sie po pampersy jechac.... ciekawa jestem ile sa warte

mam dzis wyjątkowo seksualny stosunek do pracy....

Ostatnia edycja:
Kasiekz ja tez dzisiaj planuje zakupy spożywcze. I tez jest tego trochę. Ale pewnie pojadę do sklepu, z tym ze do pomocy mam Paulę to zawsze trochę łatwiej.

Munka i jak czujesz sie wyspana po takiej nocy?

Aylin a jak Martynka dzisiaj?

Sylka - podobno w pełni zdrowa. Zazyczyła sobie parówki na sniadanie, i przyniosła babci (ubrana juz w czapke i szalik) buty. Czyli idziamy na spacer. Wiec przeszło. Mega intensywnie i mega szybko

reklama
tabsów innych uzywam wiec nie chce a o pieluchogacie - 4 nadal za duze i spadywuja bez body.
Wczoraj kupiłam na promocji pieluchy dada - nie uzywałam tego od roku wiec na próbe. Nie chciało mi sie po pampersy jechac.... ciekawa jestem ile sa warte

mam dzis wyjątkowo seksualny stosunek do pracy....

mam to samo,a do tego boli mnie krzyż :-(

Super ze Tysiek w porzadku

narka

Do góry