reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Nie poszłam z nunu do leakrza. Mam mówiła ze od rana ma tylko 37 stopni. Dzwoniłam do pediatry powiedziałą ze szkoda ciągnąc dziecko gdyż prędzej w przychodni cos złapie. A skoro nie ma gorączki to moze organizm sobie poradził. Jakby wróciła to pojawic sie mamy jutro. Jade zaraz do domu to sie dowiem co i jak

reklama
Przyszedł wózek...stan idealny! Wygląda jak nówka:) Koła aaaaaaaaaaaaa wielkie, miękko wchodzą w dziurę o co mi chodziło. P zakochana, bo szerszy w środku niż jedo:) I przyszły ciuszki z allegro - spodenki jak nigdy nie używane, a ta tunika za 1zl wygląda jak prosto ze sklepu, ale bez metki (zero śladów użytkowania/prania):) Czasem się uda:p

P chyba ozdrowiała, bo dopiero zaciągnęłam ją do domu na rosół, wymyłam wózek i lecimy dalej:)

asik no faktycznie nie aż tak dużo, to przy tobie wygląda jakby miał z 2m:)

A i kupiłam P trampeczki
2_f.jpg

Załączniki

• 2_f.jpg
    2_f.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 66
Ostatnia edycja:
A my niedawno wróciliśmy z praktikera i A przyszedł za rączkę całe 4km razem z wejściem na estakadę :) no i myślałam, ze nie będzie spał, a on jednak zasnął teraz.

Kasiek śliczne buciki :) i fajnie, ze wózek fajny. Ja Polka bedzie zdrowa to moze w czwartek spotkanko z Alijenką (jej wstępnie pasuje)?

Aylin no może to jakaś dobowa gorączka u Was- czego życzę.

Asik no to fajnie, ze ten dzien Wam się udał :)

Andzia mam nadzieje, ze specjalista Wam pomoże i będzie z A tylko lepiej :)

Muńka oj współczuję problemu kupkowego u Gabi :(

andzia - nasz prycha na wiertarki :-)

Munka - biedna ta Twoja cora, zeby sie to szybko unormowalo!
kasiekz - ja nie sciagam obraczki przy pracach ogrodowych :-pPrzy teorii Twojego m to mamy bunt dwulatka od piatego msc ;-)

asik - teraz zaczyna w mode wchodzic powtarzanie przysiegi malzenskiej - jestescie wiec bardzo na czasie :tak: Podziwiam Was, ze Wam sie chcialo. Nam by sie nie chialo :zawstydzona/y:

agaundpestka - nasz chodzi za reke tylko, jesli nas chce gdzies zaciagnac :sorry:4km by na raz nie przeszedl. My za to bylismy dzis w Obi - hitem byly dla niego "kosiasia" czyli kosiarki :-) A Wy na co patrzyliscie?

Aronia on chodzi/ biega kilometry, ale sam gdzie chce, a tu musiał iść z matką za rękę, bo ruchliwa ulica, a do tego w jego wózku wielki karton z kosiarką :D :D hehe babcia kazała nam jechać taryfą, a sama poszła do tramwaju i do pracy, a my postanowiliśmy zaoszczędzić na nowy koszyk do roweru :D

agaundpestka - cha, cha, to dzis nasze chlopaki mieli dzien kosiarkowy :-) No i widze, ze skutek uboczny oszczedzania na koszyk to spiacy dziec, sprytnie to sobie wymyslilas ;-)

hej dziolszki!

zdrowka dla chorowitków - Tysi, Poli i Gabioszki!

u nas nocki również tragiczne - 1 lub nawet 2 mleka w nocy, od 1 zwykle śpi z nami :/ każda próba walki kończy się histeryczną histerią :/

Josie cały tydzien u "mamusi" bez "synusia" - w zyciu bym się na coś takiego nie zgodziła! :-D

Mlodak - no własnie brakowało mi historii o twoje teściowej ;-)

Ognisko niby super, ekipa dopisała, dzieciaki szalały (musiałam P nafaszerować potrójną dawką cebionu, ale dzięki temu wszystko minęło), ale jedna paniusia (sąsiadka) jakaś obrażona na pół świata z niewiadomego powodu (ona ma często muchy w nosie):D Późno poinformowałam ją o tym, że będą dodatkowe dwie parki i chyba jej się to nie spodobało, bo chciała być tylko z nami:p
bosz kiełbacha z grilla... rozmarzyłam się ;-) a takich much w nosie to nie toleruję u nikogo!:sorry:

Tesciowa przyjechała, wieć pewnie będę miała o czym pisać :-p:-D
he he to czekamy na ciekawe opowieści i anegdoty ;-)
kurcze przykro mi, że te szmery dalej są, ale dobrze, że chociaż udało się przyśpieszyć wizytę, aczkolwiek wrzesień to daleko jest ...

a i na cholernym bejbusiowie kupiłam dzis nowe skarpetki (podkolanówki), bluzeczkę, nowe majteczki ( 6 par)dla nunu i śliniaczek..... wszystko razem za 16 zł
to się chyba leczy;-):-p

Aronia on chodzi/ biega kilometry, ale sam gdzie chce, a tu musiał iść z matką za rękę, bo ruchliwa ulica, a do tego w jego wózku wielki karton z kosiarką :D :D hehe babcia kazała nam jechać taryfą, a sama poszła do tramwaju i do pracy, a my postanowiliśmy zaoszczędzić na nowy koszyk do roweru :D
ciocia zaza pęka z dumy! :) oj jakby się tak Sergiusz od Antosia nauczył za rączkę chodzić...

reklama
zaza zjadłam 3,5 kiełbachy:D

maćku obleciałam w niedzielę sklepy i nic mi się nie podobało, a do ganiania pod dom nie chcę sznurówek. I w końcu na allegro 24 - wkładka 15,5cm:) Rozmawiałam z Panem - mówi że mięciutko zginają się w paluszkach. Przyjdą priorytetem to potwierdzę:) Trampki Buty Dzinsowe Dora 24 26 29 30 (4088952741) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

aga wow wow wow dla Antosia:))) Czw pasuje! Póki co P zdrowa, właśnie wtargałam ją do domu, bo non stop biegała z sąsiadką:)

aronia ja właśnie też nie ściągam:) Krzak poniżej:
20140407_155521.jpg

aylin z Tysią lepiej?

Załączniki

• 20140407_155521.jpg
    20140407_155521.jpg
    56,5 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
Do góry