Nie poszłam z nunu do leakrza. Mam mówiła ze od rana ma tylko 37 stopni. Dzwoniłam do pediatry powiedziałą ze szkoda ciągnąc dziecko gdyż prędzej w przychodni cos złapie. A skoro nie ma gorączki to moze organizm sobie poradził. Jakby wróciła to pojawic sie mamy jutro. Jade zaraz do domu to sie dowiem co i jak
reklama
kasiekz
Fanka BB :)
Przyszedł wózek...stan idealny! Wygląda jak nówka Koła aaaaaaaaaaaaa wielkie, miękko wchodzą w dziurę o co mi chodziło. P zakochana, bo szerszy w środku niż jedo I przyszły ciuszki z allegro - spodenki jak nigdy nie używane, a ta tunika za 1zl wygląda jak prosto ze sklepu, ale bez metki (zero śladów użytkowania/prania) Czasem się uda
P chyba ozdrowiała, bo dopiero zaciągnęłam ją do domu na rosół, wymyłam wózek i lecimy dalej
asik no faktycznie nie aż tak dużo, to przy tobie wygląda jakby miał z 2m
A i kupiłam P trampeczki
P chyba ozdrowiała, bo dopiero zaciągnęłam ją do domu na rosół, wymyłam wózek i lecimy dalej
asik no faktycznie nie aż tak dużo, to przy tobie wygląda jakby miał z 2m
A i kupiłam P trampeczki
Załączniki
Ostatnia edycja:
agaundpestka
A my niedawno wróciliśmy z praktikera i A przyszedł za rączkę całe 4km razem z wejściem na estakadę no i myślałam, ze nie będzie spał, a on jednak zasnął teraz.
Kasiek śliczne buciki i fajnie, ze wózek fajny. Ja Polka bedzie zdrowa to moze w czwartek spotkanko z Alijenką (jej wstępnie pasuje)?
Aylin no może to jakaś dobowa gorączka u Was- czego życzę.
Asik no to fajnie, ze ten dzien Wam się udał
Andzia mam nadzieje, ze specjalista Wam pomoże i będzie z A tylko lepiej
Muńka oj współczuję problemu kupkowego u Gabi
Kasiek śliczne buciki i fajnie, ze wózek fajny. Ja Polka bedzie zdrowa to moze w czwartek spotkanko z Alijenką (jej wstępnie pasuje)?
Aylin no może to jakaś dobowa gorączka u Was- czego życzę.
Asik no to fajnie, ze ten dzien Wam się udał
Andzia mam nadzieje, ze specjalista Wam pomoże i będzie z A tylko lepiej
Muńka oj współczuję problemu kupkowego u Gabi
aronia12
andzia - nasz prycha na wiertarki :-)
Munka - biedna ta Twoja cora, zeby sie to szybko unormowalo!
kasiekz - ja nie sciagam obraczki przy pracach ogrodowych Przy teorii Twojego m to mamy bunt dwulatka od piatego msc ;-)
asik - teraz zaczyna w mode wchodzic powtarzanie przysiegi malzenskiej - jestescie wiec bardzo na czasie Podziwiam Was, ze Wam sie chcialo. Nam by sie nie chialo
agaundpestka - nasz chodzi za reke tylko, jesli nas chce gdzies zaciagnac 4km by na raz nie przeszedl. My za to bylismy dzis w Obi - hitem byly dla niego "kosiasia" czyli kosiarki :-) A Wy na co patrzyliscie?
Munka - biedna ta Twoja cora, zeby sie to szybko unormowalo!
kasiekz - ja nie sciagam obraczki przy pracach ogrodowych Przy teorii Twojego m to mamy bunt dwulatka od piatego msc ;-)
asik - teraz zaczyna w mode wchodzic powtarzanie przysiegi malzenskiej - jestescie wiec bardzo na czasie Podziwiam Was, ze Wam sie chcialo. Nam by sie nie chialo
agaundpestka - nasz chodzi za reke tylko, jesli nas chce gdzies zaciagnac 4km by na raz nie przeszedl. My za to bylismy dzis w Obi - hitem byly dla niego "kosiasia" czyli kosiarki :-) A Wy na co patrzyliscie?
agaundpestka
Aronia on chodzi/ biega kilometry, ale sam gdzie chce, a tu musiał iść z matką za rękę, bo ruchliwa ulica, a do tego w jego wózku wielki karton z kosiarką hehe babcia kazała nam jechać taryfą, a sama poszła do tramwaju i do pracy, a my postanowiliśmy zaoszczędzić na nowy koszyk do roweru
Boskie są! Gdzie kupiłaś? Za ile?A i kupiłam P trampeczki
Zobacz załącznik 619003
zaza26
hej dziolszki!
zdrowka dla chorowitków - Tysi, Poli i Gabioszki!
u nas nocki również tragiczne - 1 lub nawet 2 mleka w nocy, od 1 zwykle śpi z nami :/ każda próba walki kończy się histeryczną histerią :/
Josie cały tydzien u "mamusi" bez "synusia" - w zyciu bym się na coś takiego nie zgodziła!
Mlodak - no własnie brakowało mi historii o twoje teściowej ;-)
kurcze przykro mi, że te szmery dalej są, ale dobrze, że chociaż udało się przyśpieszyć wizytę, aczkolwiek wrzesień to daleko jest ...
zdrowka dla chorowitków - Tysi, Poli i Gabioszki!
u nas nocki również tragiczne - 1 lub nawet 2 mleka w nocy, od 1 zwykle śpi z nami :/ każda próba walki kończy się histeryczną histerią :/
Josie cały tydzien u "mamusi" bez "synusia" - w zyciu bym się na coś takiego nie zgodziła!
Mlodak - no własnie brakowało mi historii o twoje teściowej ;-)
bosz kiełbacha z grilla... rozmarzyłam się ;-) a takich much w nosie to nie toleruję u nikogo!Ognisko niby super, ekipa dopisała, dzieciaki szalały (musiałam P nafaszerować potrójną dawką cebionu, ale dzięki temu wszystko minęło), ale jedna paniusia (sąsiadka) jakaś obrażona na pół świata z niewiadomego powodu (ona ma często muchy w nosie) Późno poinformowałam ją o tym, że będą dodatkowe dwie parki i chyba jej się to nie spodobało, bo chciała być tylko z nami
he he to czekamy na ciekawe opowieści i anegdoty ;-)Tesciowa przyjechała, wieć pewnie będę miała o czym pisać
kurcze przykro mi, że te szmery dalej są, ale dobrze, że chociaż udało się przyśpieszyć wizytę, aczkolwiek wrzesień to daleko jest ...
to się chyba leczy;-)a i na cholernym bejbusiowie kupiłam dzis nowe skarpetki (podkolanówki), bluzeczkę, nowe majteczki ( 6 par)dla nunu i śliniaczek..... wszystko razem za 16 zł
ciocia zaza pęka z dumy! oj jakby się tak Sergiusz od Antosia nauczył za rączkę chodzić...Aronia on chodzi/ biega kilometry, ale sam gdzie chce, a tu musiał iść z matką za rękę, bo ruchliwa ulica, a do tego w jego wózku wielki karton z kosiarką hehe babcia kazała nam jechać taryfą, a sama poszła do tramwaju i do pracy, a my postanowiliśmy zaoszczędzić na nowy koszyk do roweru
reklama
kasiekz
zaza zjadłam 3,5 kiełbachy
maćku obleciałam w niedzielę sklepy i nic mi się nie podobało, a do ganiania pod dom nie chcę sznurówek. I w końcu na allegro 24 - wkładka 15,5cm Rozmawiałam z Panem - mówi że mięciutko zginają się w paluszkach. Przyjdą priorytetem to potwierdzę Trampki Buty Dzinsowe Dora 24 26 29 30 (4088952741) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
aga wow wow wow dla Antosia)) Czw pasuje! Póki co P zdrowa, właśnie wtargałam ją do domu, bo non stop biegała z sąsiadką
aronia ja właśnie też nie ściągam Krzak poniżej:
aylin z Tysią lepiej?
maćku obleciałam w niedzielę sklepy i nic mi się nie podobało, a do ganiania pod dom nie chcę sznurówek. I w końcu na allegro 24 - wkładka 15,5cm Rozmawiałam z Panem - mówi że mięciutko zginają się w paluszkach. Przyjdą priorytetem to potwierdzę Trampki Buty Dzinsowe Dora 24 26 29 30 (4088952741) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
aga wow wow wow dla Antosia)) Czw pasuje! Póki co P zdrowa, właśnie wtargałam ją do domu, bo non stop biegała z sąsiadką
aronia ja właśnie też nie ściągam Krzak poniżej:
aylin z Tysią lepiej?
Załączniki
Ostatnia edycja: