reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

AVO ja też nie miałam takiego szczegółowego usg ale najważniejsze rzeczy powiedział gin !!! sprawdził czy wszystko dobrze pracuje, sprawdził przepływ krwi, policzył paluszki choć ja widziałam tylko jedną rękę nioooo ale mam nadzieję że jak gin stwierdził że nie ma się do czego przyczepić że wszystko się pięknie rozwija to mogę mu wierzyć

no a mój nie liczył paluszków,a lbo mi o tym nie powiedział.

reklama
wszyscy mi to mówią ale ja muszę do tego jeszcze dojrzeć i może jakoś bardziej się usamodzielnić nie byz taka uzalezniona wtedy napewno bedze latwiej :-)
Ale mieszkanie jest przecież Twoje, prawda? To najważniejsze już masz :tak: Z tego co pisałaś, to mąż nie zarabia kroci, więc wydaje mi się, że tyle samo "wyciągnęłabyś" z opieki jak samotna matka :tak: Bo oparcia psychiczne tez w nim nie masz, więc po co Ci on...? :sorry2:

Avo, widzę, że Ty tez jesteś Wawy, więc jak chcesz to mogę dać Ci namiary na poradnię w której ja robiłam swoje usg. Mi lekarza i miejsce poradziła ginekolog prowadząca ciążę. Tak jak on mówiła, że nie chodzi tylko o to żeby zrobić usg, ale ważne jest to co co jest w opisie i kto to usg robi. Z tego co wiem, to moje to standard w tej poradni :-). Ja jestem zadowolona z badania, czuję się naprawdę bezpieczna i spokojna o malucha i wiem, że było profesjonalnie zrobione. Fakt, że nie było tanie, ale wg mnie z pewnością warto :happy2:

Jak się dowiedziałam, to nie mogłam się oprzeć i kupiłam body w paseczki biało niebieskie i do tego w komplecie czapeczka i buciki/rękawiczki :tak: Później wrzucę zdjęcie do odpowiedniego tematu :-)

An.ka serdecznie gratuluję :-D
Ja idę jutro napisz mi jeszcze jak Cię mogę prosić jak z tą płytka dvd. Sami lekarze nagrywają i dają na koniec czy sama zapytałaś czy można nagrać?

An.ka serdecznie gratuluję :-D
Ja idę jutro napisz mi jeszcze jak Cię mogę prosić jak z tą płytka dvd. Sami lekarze nagrywają i dają na koniec czy sama zapytałaś czy można nagrać?
Ja wyczytałam na stronie poradni, w której robiłam usg, że nagranie dvd jest bezpłatne. Przy rozpoczęciu badania Pani doktor zapytała się, czy życzymy sobie nagranie dvd. Oczywiście chcieliśmy. Płyta była ich i faktycznie dostaliśmy bezpłatnie. Najlepiej może zadzwoń wcześniej i się dopytaj, albo weź se sobą czystą płytkę na wszelki wypadek. Film jest super. My jak przyszliśmy do domku, to sobie włączyliśmy i oglądaliśmy malucha na telewizorze :tak:

Ja wyczytałam na stronie poradni, w której robiłam usg, że nagranie dvd jest bezpłatne. Przy rozpoczęciu badania Pani doktor zapytała się, czy życzymy sobie nagranie dvd. Oczywiście chcieliśmy. Płyta była ich i faktycznie dostaliśmy bezpłatnie. Najlepiej może zadzwoń wcześniej i się dopytaj, albo weź se sobą czystą płytkę na wszelki wypadek. Film jest super. My jak przyszliśmy do domku, to sobie włączyliśmy i oglądaliśmy malucha na telewizorze :tak:

ile za takie usg placilas?

Anka, będę wdzięczna:)Ja co prawda już sie zapisałm na 9 stycznia do Damiana na Walbrzyskiej do lekarza, kory mi robił usg z Lilą i stwierdził płeć:), ale zawsze namair na dobrego specjaliste się przyda:)

reklama
An.ka dzięki za info. Mam czystą płytkę więc wezmę w razie co. Nie będę dzwoniła, nie wiem czy ta recepcjonistka będzie cos wiedziała bo Ci lekarze dojeżdżają z Łodzi ze sprzętem.

Do góry