reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

A co do ozdób świątecznych...

Dzisiaj szukalam swoich i nie moglam znalesc... po czym dowiedzialam się że mój G. wszystkie wyrzucił bo stwierdził, że były stare.... ale lepsze stare niż żadne! wkurzylam sie strasznie bo nie mamy tyle kasy zeby teraz kupowac ozdoby i święta będą jak nie święta zadnej lampki zadnych bombek ani łańcuchów :/ choinki nie ma ...... ehhhhhhh strasznie sie wkurzylam bo mialam ochote choc troche przystroić dom tak jak mi radziłyście.... ehhhh

reklama
Widze, ze kolejny chlopczyk na forum - gratulacje :-)

Gratuluje tez wszystkich wczesniejszych udanych wizyt, ktorych jeszcze nie skomentowalam. Przez prace na nocki wszystko mi ucieka.

Ja po zakupy swiateczne wybieram sie jutro, ale to tylko po jakies lancuchy, zeby rozwiesic. Choineczke dostalam wczoraj od mojego L. Zywa, ale malutka ze wzgledu na rozmiary naszego "apartamentu" :-p

W poniedzialek bylam na pobraniu krwi do tzw. testu poczwornego. W razie zlych wynikow mieli sie kontaktowac w ciagu trzech dni... Nikt nie dzwonil, wiec wszystko jest ok :) Czekam teraz tylko na wyniki, ktore maja mi przeslac.

Co do mezczyzn... Tez sie czasem zastanawiam, co mna kierowalo w przeszlosci. Szczegolnie w dwoch ostatnich przypadkach... brrr.
Teraz jestem szczesliwa. Wiadomo, ze nie jest idealnie - czasem klocimy sie tak, ze az iskry ida, ale nigdy nie mielismy cichych dni. Wszystkie nieporozumienia wyjasniamy od razu... no prawie - jak emocje opadna. Poza tym ciagle pracuje nad soba. Staram sie nie owijac jak bluszcz, nie wymagac za duzo... a wiem, ze mam do tego sklonnosci.

A co do ozdób świątecznych...

Dzisiaj szukalam swoich i nie moglam znalesc... po czym dowiedzialam się że mój G. wszystkie wyrzucił bo stwierdził, że były stare.... ale lepsze stare niż żadne! wkurzylam sie strasznie bo nie mamy tyle kasy zeby teraz kupowac ozdoby i święta będą jak nie święta zadnej lampki zadnych bombek ani łańcuchów :/ choinki nie ma ...... ehhhhhhh strasznie sie wkurzylam bo mialam ochote choc troche przystroić dom tak jak mi radziłyście.... ehhhh
Napisz mi na priva Twój adres to coś Ci podeślę :tak:

Sorry, ze nie odpisuje Wszystkim, ale nie mam głowy :( większość dnia na mieście i g... kupiłam :/ szarlotka właśnie się upiekła, a ja mam humor do d...:no:posprzeczałam się z moim i tym razem nie odpuszczę.

Gratuluje udanych wizyt i kolejnego chłopaka!!

Ja tez miałam nazbierane .. miałam nawet takie z dzieciństwa.. pamiątkowe które dla mnie miały ogromną wartość sentymentalną a tu przyszedł taki wywalił i nawet nie zapytał.. yhhhhhhhhhh

reklama
Do góry