reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

ratunku tak boli mnie głowa:////

widzicie, rowerki to sprawa indywidualna jak wszystko:D moja siorka na trójkołowcu nie chciała, a brat kursował. P też zakochana w biegowym i jak idzie na dwór to krzyczy 'rower':D A tak go krytykowałam:ppp

staram się ściągnąć starą taśmę z podłogi (był przyklejony do niej dywan, a teraz ściągnęłam go na wiosnę/lato);D

Cosatto sprzedam szybko, już dwa pytania osób zainteresowanych a dopiero na tablice wystawiłam:)

reklama
Hej laski! Strasznie mi glupio ze znowu zniknęłam... Nie wiem czy ja jeszcze bede miala kiedys czas wolny?:-(

Mlodak bedzie dobrze!! trzymam kciuki za poprawę!

Josie cale szczęście ze okazało sie ze nie jest tak zle jak sie zapowiadało ale zaczynam sie zastanawiać czy S nie powinien tez przypadkiem zabiegu? Jemu napletek nie schodzi:-(

Ogolnie widzę trend mocno zakupówy na bb;-) ja mlodemu zamowilam kilka koszulek na c&a ;-) i sobie reeboki ale musze je oddać bo sa za duże i jednak mi sie nie podobają :-/

Aga to fajny dziadek;-) S ma az dwóch dziadków i jednego nie widział nigdy a drugiego raz na rynku mial okazję spotkac bo dziadek na ławce z innymi pijaczkami siedział

Wiecej nie dam rady napisać dzisiaj- przepraszam!
Buziaki dla was! !!!!!!!!!!!!!!!

josie Jaś piękny w tej bluzie!

zaza miałaś już nas nie opuszczać!:D

Jutro od rana ciągle goście:/

I tak w ogóle to mam jeszcze na sprzedaż dwie bluzeczki 92/98 (wg mnie 98). Jedna Disney Princess ze Smyka. Pierwsza damesie nie pasuje - srebrne paski. Jak założyłam to krzyk 'nie chce' i ściąga i co próbowałam to nie - więc wyprana i nie używana! Druga też super. Bardzo milusia w dotyku bawełna, użyta jeden raz, bo wg damesy rękawki są zbyt opięte, a ona musi mieć luuuuz:/
20140403_134155.jpg20140403_134301.jpg

Załączniki

• 20140403_134155.jpg
    20140403_134155.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 70
  • 20140403_134301.jpg
    20140403_134301.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 62
Zaza cudny Jasio!!!!
DSC_0176.jpgRowerek jak widać nadaje się już dla roczniaka więc w tym roku Jasio, a w przyszłym brat :)

Kasiek, a jakaś okazja, ze goście??

Załączniki

• DSC_0176.jpg
    DSC_0176.jpg
    52 KB · Wyświetleń: 46
Kasiek oj spytał ile mały dokładnie :) a najbardziej uśmiałam się z tego jak A do niego nawija po swojemu, a ten do mnie no widzę, ze on dwujęzyczny jest :D :D ale ucz go by jednak więcej po polsku mówił :D
Buahaha :-D

Ale sam pedałował, czy go pchałaś?
Mamy identyczny :tak:

I tak w ogóle to mam jeszcze na sprzedaż dwie bluzeczki 92/98 (wg mnie 98). Jedna Disney Princess ze Smyka. Pierwsza damesie nie pasuje - srebrne paski. Jak założyłam to krzyk 'nie chce' i ściąga i co próbowałam to nie - więc wyprana i nie używana! Druga też super. Bardzo milusia w dotyku bawełna, użyta jeden raz, bo wg damesy rękawki są zbyt opięte, a ona musi mieć luuuuz:/
Zobacz załącznik 618663Zobacz załącznik 618667
Ile?

o nie, aga macie ten kolor co chcialam a juz go nie robia :dry:

macku pchalam go, to byl jego pierwszy raz na rowerze i akurat na tym co siedzial za daleko pedaly byly

Maxku, a Zosia sama pedałuje?? Ja już nie lubię go brać wolę jak Antek sobie sam wędruje, bo jak mamy rowerek to siedzi tylko król :D ale jako alternatywa do wózka to ok.

aylin wystawiłam za 10zł dwie plus przesyłka 7zł, bo serio jak nowe. Ale jakbyś była zainteresowana to dla Ciebie 14zł z przesyłką.

aga bez okazji. Rano mój brat, bo ma sprawę. Potem my szybki wypad z P po buty (krótkie trampki). Po południu wpadają znajomi z synem miesiąc młodszym, a wieczorem idziemy do sąsiadów (koleżanka P ze zdjęć) na cytrynówkę:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry. Mloda spi a ja nie mogę. Nosz....
Kasiek bluzy cudo i bralbym ale Maćku pierwsza byla wiec niech decyduje. Ale jakby co to biore. Moja ma tunikę w,srebrne paski wiec wiem ze ten zestaw jej pasuje.
Ale z Polki tez damessa sie zrobila :) wszystkiego nie zalozy. Niedlugo będziemy lupy na allegro musialy konsultować.

Przyszly wczoraj tuniki. Jedna nówka jeszcze farba śmierdzi a druga niż ze z 2 razy prana. Wiec super.

Do góry