kasiekz
Fanka BB :)
aga ja za 1zł trafiłam trzeci raz. Moje maximum na używkę jak do tej pory to 13zł za sukienkę Co do 'dziadzia' to ciekawe co go skłoniło do takich odwiedzin. Heh, a przynajmniej wie, że jeszcze dwóch latek nie skończył?
aylin o dzięki, muszę nabyć!
polaa super, jak pisałam Pola też nic nie złapała od sąsiadki dzieci a specjalnie tam chodziłam żeby mieć z głowy ospępp
niespodzianka pogubiłam się, czyli który w końcu kolor kupiłaś - niebieski?
Sąsiadka przyniosła buty z likwidowanego sklepu dziecięcego. Wszystkie ze skóry naturalnej roz. 24-25, baleriny, sandały i półbuty - i wszystkie za ciasne na moją w podbiciu!!! Aaaaaaaaaa, bo wszystkie po 29zł:///
Edek
aronia szkoda, że zima i nie ma liści - przez to nie mogę rozpoznać:/ Mam tylko taką fotę.
aylin o dzięki, muszę nabyć!
polaa super, jak pisałam Pola też nic nie złapała od sąsiadki dzieci a specjalnie tam chodziłam żeby mieć z głowy ospępp
niespodzianka pogubiłam się, czyli który w końcu kolor kupiłaś - niebieski?
Sąsiadka przyniosła buty z likwidowanego sklepu dziecięcego. Wszystkie ze skóry naturalnej roz. 24-25, baleriny, sandały i półbuty - i wszystkie za ciasne na moją w podbiciu!!! Aaaaaaaaaa, bo wszystkie po 29zł:///
Edek
aronia szkoda, że zima i nie ma liści - przez to nie mogę rozpoznać:/ Mam tylko taką fotę.
Załączniki
Ostatnia edycja: