reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

aga ja za 1zł trafiłam trzeci raz. Moje maximum na używkę jak do tej pory to 13zł za sukienkę:) Co do 'dziadzia' to ciekawe co go skłoniło do takich odwiedzin. Heh, a przynajmniej wie, że jeszcze dwóch latek nie skończył?:D:D:D:D:D:D:D:D

aylin o dzięki, muszę nabyć!

polaa super, jak pisałam Pola też nic nie złapała od sąsiadki dzieci a specjalnie tam chodziłam żeby mieć z głowy ospę:ppp

niespodzianka pogubiłam się, czyli który w końcu kolor kupiłaś - niebieski?:D

Sąsiadka przyniosła buty z likwidowanego sklepu dziecięcego. Wszystkie ze skóry naturalnej roz. 24-25, baleriny, sandały i półbuty - i wszystkie za ciasne na moją w podbiciu!!! Aaaaaaaaaa, bo wszystkie po 29zł:///

Edek
aronia szkoda, że zima i nie ma liści - przez to nie mogę rozpoznać:/ Mam tylko taką fotę.
20140403_191250.jpg

Załączniki

• 20140403_191250.jpg
    20140403_191250.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
reklama
Kasiek oj spytał ile mały dokładnie :) a najbardziej uśmiałam się z tego jak A do niego nawija po swojemu, a ten do mnie no widzę, ze on dwujęzyczny jest :D :D ale ucz go by jednak więcej po polsku mówił :D

Macku teraz doczytalam o sałatce, ja czesto robię gotowana pierś z kurczaka wlasnie plus pekińska, kukurydza w puszce i ananas w puszce, wszystko mieszamy razem z majonezem i duzo pieprzu :tak: Mi bardzo smakuje. Wiadomo pierś w kostkę, pekińska pokroić, ananasa tez, sok z ananasa wylać lub wypić, sorry ze tak pisze ale kiedys koleżance nie powiedziałam i wlała do sałatki :-D I twierdziła, ze jej nie wychodzi taka dobra jak u nas.

Aga to rzeczywiscie odwiedziny, e tam nie jesteś okropna ;-) Tez bym sie pewnie śmiała

aga hahahahaha:D:D Chciał dziadziu zagadać!

Moja ciągle śpi a już prawie 4...będzie mi wojowała do 22:/

I sprzedaję spacerówę Cosatto bo jest zbędna. Chciałam lekki wózek na zakupy, ale młoda kursuje w wózku sklepowym. Poza tym u mnie po wiosce nie ma gdzie tym chodzić i tylko duże koła. No i P woli większy wózek, bo często zasypia mi na spacerach:)

kasiek Rurka chciala ode mnie cosatto odkupic ale ja nie sprzedaje to moze ja zapytam czy nadal by chciala. za ile chcesz i jaki masz model?

aga niezle jaja z dziadziusiem :-D:szok::-D i dwa zlote na dwa latka, no hicior! :rofl2:

dziewczyny wczoraj na placu zabaw testowalismy trojkolowy rowerek cos takiego:

ROWEREK TRÓJKOŁOWY BOBBY MILLY MALLY ROWER BOBY %% (4081348300) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

i mlodemu sie tak podobalo, nie wiem czy nie kupic tego zamiast biegowego.... albo oprocz biegowego.. 150zl nowka to nie tak duzo tylko gdzie ja to bede trzymac... jak myslicie taki dwulatek to nie za duzy juz na takie pojazdy?

a no i niespodziewanie za to ze placilam visa za bluze dostalam 20zl do wydania na allegro :D

josie cosatto gidi multicolor. Dałam 320zł+przesyłka za używkę w doskonałym stanie (brak śladów użytkowania). Odsprzedam za 200 (muszę M spytać czy komuś stąd spuści cenę:p). Używałam sporadycznie, kilka razy do marketu:) Co do rowerka trójkołowego to moja zaś nie cierpi. Ale ona pedałowała na dwukołowym z bocznymi i po prostu potem nie pasowały jej te pedała z przodu. Jeśli zaś Jasiowi spodobało się to może lepiej kupić mu w tym roku trzykołowy a za rok już normalny z pedałami? Spotkałam Panią na spacerze z 3 letnią córką na biegowym Puky i mówi, że musi kupić normalny z pedałami, bo młoda już nie chce z tego biegowego korzystać, więc to i tak rowerek na jeden sezon.

no wiadomo na jeden sezon ale z dwojka dzieci to juz na dwa :)

dobra juz po sprawie bo kupilam :) bedziemy mieli u tesciow co robic - nie wiem czy pisalam ze jade w przyszlym tygodniu na tydzien, a pozniej jeszcze tydzien nad morze jesli sie uda

Josie mamy identyczny juz drugi sezon wiec u Was moze bedzie na trzy :-) choc przyznam, ze wczoraj pchalam u kolezanki taki zwykly za 50zl z biedronki i pchalo sie duzo lepiej.

Kasiek widzisz ja siostrzencowi kupilam na 2latka biegowke i do teraz nie chce innego roweru :-) ma dalej biegowy tylko wiekszy.

ImageUploadedByForum BabyBoom1396630717.817826.jpg nasz przyjaciel kot:) i nowa bluza

Aga o widzisz to nawet nie wiedzialam ze taki macie:)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1396630717.817826.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1396630717.817826.jpg
    36,1 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Moja nynu tez woli trójkołowy rowerek od biegowego. Najwidoczniej jeszcze nie dorosła.

Piekny kot :)

Moje dziecię zjadlo dziś kolacje z podwójna dokładka

Do góry