reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aronia ja podziękowania caly czas mam po angielsku. Ale na telefonie nadal brak wiec dziekuje za zyczenia slownie :) co do kwasu - życzysz sobie smakowy (zurawina, sliwka) czy naturalny?

reklama
Aronia ja bym sie w zyciu nie zorientowala ze cos nie tak poza tym ze mu napletek nie schodzil, ale raz bylismy u innej niz zwykle pediatry i mi zwrocila uwage ze chyba to spodziectwo ma. Siurak jest rzeczywiscie troche do dolu odgiety ale nie az tak zeby to dziwnie wygladalo. No przynajmniej dla mnie, ale ja go widze codziennie od 2 lat:)

Aylin sto lat, Asik gorzko gorzko! ;)

Hejka, dziewczęta dziekuje za zyczenia :)
z okazji połowy 70 zapraszam dzis wieczorem na imprezę :) barek pełen wiec proszę 2 kc zazyć.
Moje dziecko śpi więc ja się mogę napić tej wyczekanej od 2,5roku Pinakolady :D

Wybralismy sie na piknik mialo byc 16st i pelne slonce. Slonce zaszlo jak tylko dojechalismy na miejsce a po godzinie bylismy tak zziebnieci ze uciekalismy do domu :/
My dziś mieliśmy spędzić dzień na działce, jeszcze o 11tej zapowiadali na tvn pogode, ze we wrocku 18st i słońce, a wtedy padało i słońce nawet na sekunde dziś nie wyszło.

Mowil cos, co go naszlo?
A tak wogole to wrocily mi podziekowania ale sa teraz po angielsku :rofl2:
No co przecież chciał mi syna pogratulować :D

A podziękowania po angielsku to mam od dawna, ale tylko na kompie, a na tel nic.

Kupiłam dziś Antkowi, a właściwie sam sobie kupił (bo kase dostał) tor wodny na działkę lub balkon :)

Uwaga uwaga dziś P ciągle woła na nocnik. Cały dzień, bez ani jednego pampka! Sama z siebie:D Z zakupów nici, jedziemy jutro. Ale był u nas kawaler miesiąc młodszy pół dnia i chyba dlatego się zmobilizowała, żeby się pochwalić:ppp

aylin
dziś chyba taki dzień, bo P spała ponad 3 godz.:D

aronia doskonałe wytłumaczenie:D Oj, szkoda że i ty nie wiesz co to za roślina:/ No byłam u sąsiadki 2-3 razy, ale nic nie złapała (miała wtedy nieco ponad rok).

aga super sprawa z tym torem, wkleisz jaki konkretnie ma, bo myślę o takim dla dziewczyn pod dom?

A i wygrałam za 2,25zł:) Teraz Aylin wszystko z tobą konsultuje, żeby nie było!:)
t1.jpg

Załączniki

• t1.jpg
    t1.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 41
Kasiek ale sliczna ta tunika!!!!

Kurcze no mlody mi juz kichnal 3x wieczorem i troche kataru poszlo... Dalam nurofen sambucol i wit c na noc i oby sie nie rozchorowal bo w poniedzialek mielismy jechac...

To gdzie ta impreza? :-)

Aylin najlepszego! A jako prezent ode mnie możesz wziąć te bluzeczki od Kasiek ;-)

Kasiek gratuluję nocnika i licytacji! :tak:

U nas też dzisiaj zimno jak w psiarni :wściekła/y: I do tego Zosiek sprzedała mi katar i czuję się fatalnie... :baffled:

Andzia nie ładnie pochwalić się, ze pijesz jeden z moich ulubionych trunków i znikasz :p

Kasiek brawo dla Polki za nocnik!! I jak zwykle ciuszki piękne!!
Mi dziś ten przez przypadek wpadł w ręce i byłam zadowolona, bo tylko 39zł i nie myślałam, ze to taka super przecena była :)
Big, Rotterdam, tor wodny - Big - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com

Macku to Ci Zoska zarażać mame :p Zdrówka.

Josie moze jak szybko zareagujesz to tylko na tym kichnieciu sie skonczy.

Aylin - a to sa smakowe??? Takich cudow nie widzialam nawet w ojczyznie kwasu chlebowego :rofl2: Hmm... moglabym sprobowac z zurawinowym ale gdyby mi nie smakowal to zapilabym naturalnym ale nie wiem, czy zasrewujesz oba ;-)Wybiore wiec zachowawczo naturalny :tak:
Tak sie zastanawialam niedawno, czy mozna samemu zrobic kwas chlebowy rozwadniajac i doprawiajac zakwas? Widzialam w sprzedazy naturalny zakwas chlebowy (do pieczenia chleba) i tak sobie myslalam, czy da sie z niego zmajstrowac ekspresowy kwas chlebowy dla leniwych :sorry: Wie moze ktoras z Was?

josie - dzieki za info. Nasza pediatra nigdy nic slowem nie mowila ale ona glupia jest jak but, wiec moze powinnam tez sie wybrac do innego lekarza:confused:

kasiekz - o jakie wyjasnienia Ci chodzi? Widze, ze wizytowy dzien mieliscie. Dla naszego byloby to chyba za duzo - tyle euforii naraz ;-)Gratki za nocnik - uprzedzila Cie dziewczyna i nauczyla sie sama :-p Nasz tez zaczal siadac na nocnik (w ubraniu) mowiac "kaka" ale on bardziej dosiada ten nocnik (jak konia) niz normalnie siedzi :rolleyes2:

Czy ja mowilam, ze mialam dzis malo wrazen? Otoz po drzemce bubinka (w czasie ktorej pisalam na bb ;-) ) pojechalismy do lasku. Dziec zaserowal nam bieg przelajowy pod najbardziej stroma gore w okolicy (mieszkamy niby na rowninie ale kilka moren mozna trafic), potem w dol i to w takim tempie, ze my starzy mielismy zadyszke :rofl2: Na nasze usprawiedliwienie moge dodac, ze dziec prowadzil pse na smyczy i musielismy pilnowac obojga (psa jest silna a dziec uparty), zwlaszcza, ze glupia wlochata palka zaczela wykopywac spod ziemii i gryzc lesne pszczoly :szok: No jakby ja uzadlily to bylby pisk na cala okolice :wściekła/y:Slowem cyrk na kolkach. Po tej eskapadzie poszlismy do parku linowego, dziec zaczal wchodzic po drabinach, chcial do tunelu (zawieszonego 1,5m nad ziemia), skakal po drzewach i platformach jak tarzan, o matko z corka! :szok: Takze niezle nas dzis przecwiczyl - dla rownowagi po rozleniwionym przedpoludniu ;-)

U mnie podziekowania byly po polsku, potem na chwile zniknely i jak wrocily to juz po angielsku :rolleyes2:I drazni mnie ten pasek z fb, gg itp, bo przez niego nie widze Waszych awatarow ani poczatku wlasnego posta podczas pisania a wylaczanie tego dziadostwa jest mocno zakamuflowane :wściekła/y:

Edek: ooooo, widze, ze napisalam 500-nego posta i weszlam na wyzszy pulap :szok:;-):biggrin2::-p

reklama
Dodam tylko, że nie na nocnik sika, a na nakładkę na sedes:) Nocnik jest dla lalek:p Tak więc woła 'sisiu, sisiu' sadzamy i gotowe, Mam nadzieję, że to nie jednorazowe i mogę uznać że nauka sikania poza pampek rozpoczęta.

aga
aaaaaaaaaaaaa jaka mega przecena aaaaaaaaaa !!! Będę musiała używek szukać, albo na 2 latka jako prezent zakupić:D

maćku nie chcesz tych dwóch bluzeczek co wkleiłam? Bo jak nie ty to Aylin chętna:)

aronia to mieliście dzień wrażeń! Chodziło o wyjaśnienia odnoście Muńki:)

My jeszcze o 20.15 wyszliśmy na krótki spacer - poskakać po kałużach. Spała dziś ponad 3 godz. to trzeba było energię spożytkować:p

Ostatnia edycja:
Do góry