reklama
Aronia ja bym sie w zyciu nie zorientowala ze cos nie tak poza tym ze mu napletek nie schodzil, ale raz bylismy u innej niz zwykle pediatry i mi zwrocila uwage ze chyba to spodziectwo ma. Siurak jest rzeczywiscie troche do dolu odgiety ale nie az tak zeby to dziwnie wygladalo. No przynajmniej dla mnie, ale ja go widze codziennie od 2 lat
Aylin sto lat, Asik gorzko gorzko!
Aylin sto lat, Asik gorzko gorzko!
agaundpestka
Fanka BB :)
Moje dziecko śpi więc ja się mogę napić tej wyczekanej od 2,5roku PinakoladyHejka, dziewczęta dziekuje za zyczenia
z okazji połowy 70 zapraszam dzis wieczorem na imprezę barek pełen wiec proszę 2 kc zazyć.
My dziś mieliśmy spędzić dzień na działce, jeszcze o 11tej zapowiadali na tvn pogode, ze we wrocku 18st i słońce, a wtedy padało i słońce nawet na sekunde dziś nie wyszło.Wybralismy sie na piknik mialo byc 16st i pelne slonce. Slonce zaszlo jak tylko dojechalismy na miejsce a po godzinie bylismy tak zziebnieci ze uciekalismy do domu :/
No co przecież chciał mi syna pogratulowaćMowil cos, co go naszlo?
A tak wogole to wrocily mi podziekowania ale sa teraz po angielsku
A podziękowania po angielsku to mam od dawna, ale tylko na kompie, a na tel nic.
Kupiłam dziś Antkowi, a właściwie sam sobie kupił (bo kase dostał) tor wodny na działkę lub balkon
kasiekz
Uwaga uwaga dziś P ciągle woła na nocnik. Cały dzień, bez ani jednego pampka! Sama z siebie Z zakupów nici, jedziemy jutro. Ale był u nas kawaler miesiąc młodszy pół dnia i chyba dlatego się zmobilizowała, żeby się pochwalićpp
aylin dziś chyba taki dzień, bo P spała ponad 3 godz.
aronia doskonałe wytłumaczenie Oj, szkoda że i ty nie wiesz co to za roślina:/ No byłam u sąsiadki 2-3 razy, ale nic nie złapała (miała wtedy nieco ponad rok).
aga super sprawa z tym torem, wkleisz jaki konkretnie ma, bo myślę o takim dla dziewczyn pod dom?
A i wygrałam za 2,25zł Teraz Aylin wszystko z tobą konsultuje, żeby nie było!
aylin dziś chyba taki dzień, bo P spała ponad 3 godz.
aronia doskonałe wytłumaczenie Oj, szkoda że i ty nie wiesz co to za roślina:/ No byłam u sąsiadki 2-3 razy, ale nic nie złapała (miała wtedy nieco ponad rok).
aga super sprawa z tym torem, wkleisz jaki konkretnie ma, bo myślę o takim dla dziewczyn pod dom?
A i wygrałam za 2,25zł Teraz Aylin wszystko z tobą konsultuje, żeby nie było!
Załączniki
To gdzie ta impreza? :-)
Aylin najlepszego! A jako prezent ode mnie możesz wziąć te bluzeczki od Kasiek ;-)
Kasiek gratuluję nocnika i licytacji!
U nas też dzisiaj zimno jak w psiarni I do tego Zosiek sprzedała mi katar i czuję się fatalnie...
Aylin najlepszego! A jako prezent ode mnie możesz wziąć te bluzeczki od Kasiek ;-)
Kasiek gratuluję nocnika i licytacji!
U nas też dzisiaj zimno jak w psiarni I do tego Zosiek sprzedała mi katar i czuję się fatalnie...
andzia1980
ja pije sherridans berries
dziewczyny wasze zdrowie
kasiek gratki dla P
josie zdrowka dla J
tyle bo siora jest u mnie i glupio tak na necie siedziec
cmok
dziewczyny wasze zdrowie
kasiek gratki dla P
josie zdrowka dla J
tyle bo siora jest u mnie i glupio tak na necie siedziec
cmok
agaundpestka
Andzia nie ładnie pochwalić się, ze pijesz jeden z moich ulubionych trunków i znikasz
Kasiek brawo dla Polki za nocnik!! I jak zwykle ciuszki piękne!!
Mi dziś ten przez przypadek wpadł w ręce i byłam zadowolona, bo tylko 39zł i nie myślałam, ze to taka super przecena była
Big, Rotterdam, tor wodny - Big - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com
Macku to Ci Zoska zarażać mame Zdrówka.
Josie moze jak szybko zareagujesz to tylko na tym kichnieciu sie skonczy.
Kasiek brawo dla Polki za nocnik!! I jak zwykle ciuszki piękne!!
Mi dziś ten przez przypadek wpadł w ręce i byłam zadowolona, bo tylko 39zł i nie myślałam, ze to taka super przecena była
Big, Rotterdam, tor wodny - Big - Zabawki i gry dla dzieci - Smyk.com
Macku to Ci Zoska zarażać mame Zdrówka.
Josie moze jak szybko zareagujesz to tylko na tym kichnieciu sie skonczy.
aronia12
Aylin - a to sa smakowe??? Takich cudow nie widzialam nawet w ojczyznie kwasu chlebowego Hmm... moglabym sprobowac z zurawinowym ale gdyby mi nie smakowal to zapilabym naturalnym ale nie wiem, czy zasrewujesz oba ;-)Wybiore wiec zachowawczo naturalny
Tak sie zastanawialam niedawno, czy mozna samemu zrobic kwas chlebowy rozwadniajac i doprawiajac zakwas? Widzialam w sprzedazy naturalny zakwas chlebowy (do pieczenia chleba) i tak sobie myslalam, czy da sie z niego zmajstrowac ekspresowy kwas chlebowy dla leniwych Wie moze ktoras z Was?
josie - dzieki za info. Nasza pediatra nigdy nic slowem nie mowila ale ona glupia jest jak but, wiec moze powinnam tez sie wybrac do innego lekarza
kasiekz - o jakie wyjasnienia Ci chodzi? Widze, ze wizytowy dzien mieliscie. Dla naszego byloby to chyba za duzo - tyle euforii naraz ;-)Gratki za nocnik - uprzedzila Cie dziewczyna i nauczyla sie sama Nasz tez zaczal siadac na nocnik (w ubraniu) mowiac "kaka" ale on bardziej dosiada ten nocnik (jak konia) niz normalnie siedzi
Czy ja mowilam, ze mialam dzis malo wrazen? Otoz po drzemce bubinka (w czasie ktorej pisalam na bb ;-) ) pojechalismy do lasku. Dziec zaserowal nam bieg przelajowy pod najbardziej stroma gore w okolicy (mieszkamy niby na rowninie ale kilka moren mozna trafic), potem w dol i to w takim tempie, ze my starzy mielismy zadyszke Na nasze usprawiedliwienie moge dodac, ze dziec prowadzil pse na smyczy i musielismy pilnowac obojga (psa jest silna a dziec uparty), zwlaszcza, ze glupia wlochata palka zaczela wykopywac spod ziemii i gryzc lesne pszczoly No jakby ja uzadlily to bylby pisk na cala okolice Slowem cyrk na kolkach. Po tej eskapadzie poszlismy do parku linowego, dziec zaczal wchodzic po drabinach, chcial do tunelu (zawieszonego 1,5m nad ziemia), skakal po drzewach i platformach jak tarzan, o matko z corka! Takze niezle nas dzis przecwiczyl - dla rownowagi po rozleniwionym przedpoludniu ;-)
U mnie podziekowania byly po polsku, potem na chwile zniknely i jak wrocily to juz po angielsku I drazni mnie ten pasek z fb, gg itp, bo przez niego nie widze Waszych awatarow ani poczatku wlasnego posta podczas pisania a wylaczanie tego dziadostwa jest mocno zakamuflowane
Edek: ooooo, widze, ze napisalam 500-nego posta i weszlam na wyzszy pulap ;-)
Tak sie zastanawialam niedawno, czy mozna samemu zrobic kwas chlebowy rozwadniajac i doprawiajac zakwas? Widzialam w sprzedazy naturalny zakwas chlebowy (do pieczenia chleba) i tak sobie myslalam, czy da sie z niego zmajstrowac ekspresowy kwas chlebowy dla leniwych Wie moze ktoras z Was?
josie - dzieki za info. Nasza pediatra nigdy nic slowem nie mowila ale ona glupia jest jak but, wiec moze powinnam tez sie wybrac do innego lekarza
kasiekz - o jakie wyjasnienia Ci chodzi? Widze, ze wizytowy dzien mieliscie. Dla naszego byloby to chyba za duzo - tyle euforii naraz ;-)Gratki za nocnik - uprzedzila Cie dziewczyna i nauczyla sie sama Nasz tez zaczal siadac na nocnik (w ubraniu) mowiac "kaka" ale on bardziej dosiada ten nocnik (jak konia) niz normalnie siedzi
Czy ja mowilam, ze mialam dzis malo wrazen? Otoz po drzemce bubinka (w czasie ktorej pisalam na bb ;-) ) pojechalismy do lasku. Dziec zaserowal nam bieg przelajowy pod najbardziej stroma gore w okolicy (mieszkamy niby na rowninie ale kilka moren mozna trafic), potem w dol i to w takim tempie, ze my starzy mielismy zadyszke Na nasze usprawiedliwienie moge dodac, ze dziec prowadzil pse na smyczy i musielismy pilnowac obojga (psa jest silna a dziec uparty), zwlaszcza, ze glupia wlochata palka zaczela wykopywac spod ziemii i gryzc lesne pszczoly No jakby ja uzadlily to bylby pisk na cala okolice Slowem cyrk na kolkach. Po tej eskapadzie poszlismy do parku linowego, dziec zaczal wchodzic po drabinach, chcial do tunelu (zawieszonego 1,5m nad ziemia), skakal po drzewach i platformach jak tarzan, o matko z corka! Takze niezle nas dzis przecwiczyl - dla rownowagi po rozleniwionym przedpoludniu ;-)
U mnie podziekowania byly po polsku, potem na chwile zniknely i jak wrocily to juz po angielsku I drazni mnie ten pasek z fb, gg itp, bo przez niego nie widze Waszych awatarow ani poczatku wlasnego posta podczas pisania a wylaczanie tego dziadostwa jest mocno zakamuflowane
Edek: ooooo, widze, ze napisalam 500-nego posta i weszlam na wyzszy pulap ;-)
reklama
kasiekz
Dodam tylko, że nie na nocnik sika, a na nakładkę na sedes Nocnik jest dla lalek Tak więc woła 'sisiu, sisiu' sadzamy i gotowe, Mam nadzieję, że to nie jednorazowe i mogę uznać że nauka sikania poza pampek rozpoczęta.
aga aaaaaaaaaaaaa jaka mega przecena aaaaaaaaaa !!! Będę musiała używek szukać, albo na 2 latka jako prezent zakupić
maćku nie chcesz tych dwóch bluzeczek co wkleiłam? Bo jak nie ty to Aylin chętna
aronia to mieliście dzień wrażeń! Chodziło o wyjaśnienia odnoście Muńki
My jeszcze o 20.15 wyszliśmy na krótki spacer - poskakać po kałużach. Spała dziś ponad 3 godz. to trzeba było energię spożytkować
aga aaaaaaaaaaaaa jaka mega przecena aaaaaaaaaa !!! Będę musiała używek szukać, albo na 2 latka jako prezent zakupić
maćku nie chcesz tych dwóch bluzeczek co wkleiłam? Bo jak nie ty to Aylin chętna
aronia to mieliście dzień wrażeń! Chodziło o wyjaśnienia odnoście Muńki
My jeszcze o 20.15 wyszliśmy na krótki spacer - poskakać po kałużach. Spała dziś ponad 3 godz. to trzeba było energię spożytkować
Ostatnia edycja: