reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

aylin ok, więc zachowam dla którejś z was. Dajcie mi znać. Póki co jeszcze jej kolory nie przeszkadzają, ale bluzka musi być gładka, a jeśli aplikacja to tylko świnka Peppa lub Myszka Minnie. Nic innego:/ Bluzka może mieć wzór, kwiaty itp., ale tylko gładki wzór. I musi być luźną tuniką, bluzą lub kompletnie luźną jak piżama bluzeczką...grrrry! Ach, póki co młodej do szafki nie dopuszczam, bo wczoraj wysłałam z M żeby sobie coś wybrała...stali z 20min. młoda wszystko wyciągnęła a nie mogła się zdecydować:D

reklama
Kasiek widze ze typowa kobietka hehe :D moj to byle co zalozy ale lubi bardzo wszystko z aplikacjami samochodow :D nawet teraz majtki takie kupilam... mam do Ciebie jeszcze pytanko ktory kask kupowalas dla malej z decathlonu ??

Kask na rower dla dzieci 300 B'TWIN - Wyposażenie rowerzysty Rowery - Decathlon czy

Kask dla maluchów Kiddy Baby SE V2 B'TWIN - Wyposażenie rowerzysty Rowery...

Aylin
Was widze ze tez mala damulka :D ciekawe czy Sarunia bedzie taka sama ... ale chyba jak tak bedzie przybierac

Josie Jas boski w tej bluzie... i ogolnie rowniez :D

Aga Maćku u mnie tez na trzykolowcu nie chcial pedalowac dlatego dzisiaj sie wybieramy po pukiego :) bo wlasnie na trzykolowcu probowal jezdzic jak na biegowym hehe tylko bielizne i skarpetki musze kupowac i jakies pizamki

co do ciuchow ja mam ich tyle ze nie kupuje ... bo mam ciuszki po chlopakach od kuzynki Kuby i od cioci ze stanow... jeszcze jedna reklamowka czeka na pranie ciuszkow 92 z tego co zauwazylam i 98 ... a w wersalce worek ciuszkow ponad rozmiar 100

Ostatnia edycja:
Witam się na szybko, bo zaraz jedziemy do mojej babci i "cudownego" dziadka :D i trochę powłóczyć się po sklepach może babcia sobie kupi jakieś nowe łaszki :)

Aylin kochana najlepsze życzenia!!!
Zobacz załącznik 618720
Asik co prawda u Was nie taka nowa ta droga, ale również najlepszego :)
gratulacje_z_okazji_slubu_6.jpg

Oj dziewczyny nie wyminiecie się od stawiania :)

Załączniki

• gratulacje_z_okazji_slubu_6.jpg
    gratulacje_z_okazji_slubu_6.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 44
My po odwiedzinach brata:D Jedziemy zaraz na zakupki, żeby wyrobić się na odwiedziny znajomych.

kasienka kupiłam ten za 39zł, bo tamten zbyt zabudowany na lato (wg mnie), no i P tamtego droższego nie chciała mieć na głowie (jednak to styropian bardziej nachodzący na główkę pewnie dlatego).

aga dobrze, że przypomniałaś!

asik najlepszego!!!! To może trzeci szkrab z tej okazji:ppp

aylin sto lat!!!

My po wizycie, gosc bardzo mily powiedzial ze zmiana kosmetyczna tylko i wlasciwie nawet nie trzeba tego robic tyle ze bedzie wtedy mial takiego innego siuraka cale zycie. No wiec stwierdzilismy ze zrobimy mu zeby nie mial kompleksow w przyszlosci. 3 lipca bedzie mial zabieg i do domu, szwy rozpuszczalne i ten cewnik niekoniecznie musi byc. Wiec mi ulzylo:)

będzie dobrze :-)

A no i mlody upodobal sobie slowo "blleeee" zwlaszcza jak mu chce podac cos do jedzenia, ew jak wpadnie rekoma w bloto :)

chciałabym, żeby słowo "bleee" było u Gabi słowem na coś co ją brzydzi, ale niestety u niej nadal głównie jest "fuj" z "h" zamiast "f"... Niejednego buraka już przez to przyjęłam. I ona tak głośno i dobitnie potrafi to powiedzieć :sorry:

Ale dzisiaj miałam odwiedziny :) już byliśmy wyszykowani na spacer, a tu ktoś puka otwieram i :szok::szok:własnym oczom niewierze mój "ukochany tatuś" postanowił w końcu poznać wnuka (a mieszka 5przystanków od nas). Antek na początku nie chciał do niego iść, ale jak ten go pchał na bobby car to potem było tylko dziadzia :eek: no i tak go dziadzia pchał, ze przyczepa się odczepiła i dziadzia pierd.... z całej siły głową w podłogę- czoło i nos sine z brody krew się lała, a ja zamiast mu pomóc to dostałam ataku głupiego śmiechu który do teraz mam jak sobie o tym przypomnę :D i "kochany dziadzia" dał wnukowi kasę całe DWA złote.
Chyba jestem okropna śmiać się z czyjegoś nieszczęścia :D

Ale te ciuszki Wasze piękne ja za złotówkę jeszcze nic chyba nigdy nie trafiłam.

okropna jesteś :-p

Nie mam czasu ostatnio siedzieć i się rozpisywać, a jak mam czas to mam full innych rzeczy do roboty :sorry:

Aylin, Asik - najlepszego !!!! :-)

Hejka, dziewczęta dziekuje za zyczenia :)
z okazji połowy 70 zapraszam dzis wieczorem na imprezę :) barek pełen wiec proszę 2 kc zazyć.

Dziecie spi 4 h...... po zaliczeniu nurkowania w kałuzy

Wczoraj i przedwczoraj jako slomiana wdowa z besenna noca i ladna pogoda nie bylam zbyt obecna na bb, to sobie dzis planuje poczytac, co tam wczoraj wystukalyscie ;-) Ale poki co kilka slow odnosnie aktualnosci.

Aylin - 100 lat, 100 lat :-) (jak bedziesz stawiac to ja poprosze o kwas chlebowy :-p)

asik - naj naj na nowej-starej drodze zycia :tak:

Jak ja niecierpie mieszkac na prowincji :rolleyes2:W ramach "atrakcji" bylismy dzis na otwarciu sezonu kajakowego. Grala "orkiestra" deta (4 emerytow przy piwku), 5 (slownie) kajakow, 3 kanu na rzece i kilku gapiow dla okrasy. Taki hajlajt, ze prawie psa zasnela :sorry:Dziec ma od kilku dni zajawke na "paki" (kto zgadnie co to? mysle, ze nikt :-p wiec "zdradze" sama) czyli wiatraki, wiec mu kupilismy jeden i dziec byl z niego bardzo dumny ale popsul sie (bez udzialu dziecia, sam z siebie) zanim wrocilismy do domu (silnego wiatru nie bylo) :confused2:Ot ale ubaw dla calej rodziny :rofl2:

Jestem przeciwna uczeniu maluchow angielskiego od pieluchy (no chyba ze rosna dwujezycznie to wtedy co innego) ale dziec ma chyba inne poglady bo zna juz dwa slowa po angielsku - po "oil" przyszedl czas na "banana" a najslodsze w tym jest to, ze slowa te wymyslil sam :-)Munka - moze Cie wiec w takim kotekscie pociesze, ze "hui" (pisownia celowa) to po niemiecku tyle co "oj" albo "ziu" (w sensie powiewu wiatru) - zawsze mozesz sobie myslec/mowic zszokowanym przechodniom, ze dziecko nie klnie, tylko uczy sie od malego niemieckiego :-p

Na dowod: Hui – Wikipedia

Munka dobre!!! :D

Kasienka my mamy ten kask za 49, rok temu kupowalam na wycieczki rowerowe.

Wybralismy sie na piknik mialo byc 16st i pelne slonce. Slonce zaszlo jak tylko dojechalismy na miejsce a po godzinie bylismy tak zziebnieci ze uciekalismy do domu :/

reklama
Nawiazujac do postow z wczoraj:

kasiekz - fajnie, ze Pola ma taka kumpele :tak:Ja tez mialam taka kolezanke - mieszkala 2 pietra nad nami, super sprawa :-) W naszej klatce mieszka jeszcze 2 chlopcow z rocznika naszego bubinka (pazdziernik i styczen) ale ich rodzice wogole z nimi z domu nie wychodza - tylko do zlobka i z powrotem :szok::no: O, i widze, ze zaliczylas pierwsze ospa-party :-p:-)
Krzak bez lisci rzeczywiscie trudno zidentyfikowac :sorry:

josie - super, ze obejdzie sie bez cewnikowania :tak:A jak wpadliscie na to, ze z siuraczkiem moze byc cos nie tak?

agaundpestka - szacu za te kilometry na rowerze :tak:Nie dziwie sie Twojemu zszokowaniu na widok goscia - tez bym byla ;-)(i Twoja reakcje na wypadek w takim kontekscie tez rozumiem :-p ) Mowil cos, co go naszlo?

najbardziej uśmiałam się z tego jak A do niego nawija po swojemu, a ten do mnie no widzę, ze on dwujęzyczny jest :D :D ale ucz go by jednak więcej po polsku mówił :D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A tak wogole to wrocily mi podziekowania ale sa teraz po angielsku :rofl2:

Do góry