reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

maćku mamy identyczną pierwszą sukieneczkę!:) A ja dziś za 1zł wylicytowałam bluzeczkę:D
Tak mi się właśnie zdawało :tak:

Sliczne łupy :) A pewnie i tak kwotowo ci niewiele wyszło. Ja załuje ze nie mam zadnego fajnego w okolicy. Pod praca otworzyli - przez 3 msc nie znalazłam zadnej fajnej rzeczy.

A buciki jaki rozmiar? bo ładniutkie
Ten w którym się wczoraj obkupiłam jest fajny, ale dość daleko ode mnie... Może to i lepeij ;-)

Butki rozmiar 24.

reklama
My po wizycie, gosc bardzo mily powiedzial ze zmiana kosmetyczna tylko i wlasciwie nawet nie trzeba tego robic tyle ze bedzie wtedy mial takiego innego siuraka cale zycie. No wiec stwierdzilismy ze zrobimy mu zeby nie mial kompleksow w przyszlosci. 3 lipca bedzie mial zabieg i do domu, szwy rozpuszczalne i ten cewnik niekoniecznie musi byc. Wiec mi ulzylo:)

Josie dobre wiadomości:)

A to moje łowy u jednego sprzedającego George i Next, w czym tuniko-bluzka za 1zł:D
s1.jpgs2.jpgs3.jpgs4.jpg

Załączniki

• s1.jpg
    s1.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 48
  • s2.jpg
    s2.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 54
  • s3.jpg
    s3.jpg
    47,6 KB · Wyświetleń: 45
  • s4.jpg
    s4.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 49
kasiekz - nie, trudne nocki zdarzaja sie i kiedy jest m ale wtedy mozemy sie zmieniac robiac kilometry po mieszkaniu a jak jestem sama to wiesz :sorry:Krzak na 99% nie jest jadalny ale zaocznie nie umiem ocenic na ile trujacy, mozesz wstawic fotke to zobaczymy, czy uda mi sie go zidentyfikowac. Ja "obcykalam" glownie rosliny, ktore widze u nas ;-)

Aylin wlasnie ostatnio widzialam duzo zestawow z nexta i wszystkie za 25 funtow ;) Troszke wiecej niz 100 zl ;)
Bardzo ladnie ze strony pani k-okres juz jej przeszedl jak widac ;-)

Munka dobrze, ze juz w domu - odpoczywaj. Gabi i tak sporo mowila, a teraz jeszcze wiecej... Wpedzasz w kompleksy ;-)

Aga podziwiam. Taaaki dystans, no i oczywiscie Antka tez podziwiam, ze wysiedzial ;-) Kiedys z tata duzo jezdzilismy na rowerach, a teraz nie wiem czy pamietam jak sie jezdzi ... Ponoc tego sie nigdy nie zapomina.

Josie zamiast sie tak skupiac na pracy, straznicy mogliby Jasiowi prezentacje auta zrobic ;-) Kopniakow w pecherz wspolczuje. Nie dosc, ze ucisniety to jeszcze atakowany :sorry:
Ciesze sie, ze wszystko z Jankowym zabiegiem juz zalatwione. No i super, ze cewnika uniknie.

Macku fajne ciuszki, szkoda, ze butki nie pasuja - 30 zl to niezla okazja.

Polaa buty z clarksa - sekcja junior. Zawsze tam buty kupuje mlodemu, ale pierwszy raz wypatrzylam cos dla siebie :)
Fajnie, ze Kubus spi do 10, a Wojtus? Tez daje Ci pospac?

Aronia wspolczuje. I jeszcze malz w delegacji...

MsMickey ja bym przykladala czosnek do zimna. Pasta nigdy na mnie nie dzialala.
Fajnie, ze Julek spokojny, a jak Go? Juz nie jest obrazona? Jak reaguje na Jula (oprocz spiewania ;-))?

Kasiek swietne zdjecia :) Dziewczyny musialy sie po prostu blizej poznac :) A piach we wlosach to nasza zmora. T ma duzo wlosow i loczki wiec pozbycie sie piaskownicy z wlosow jest strasznie upierdliwe...
Gatki slodziutkie. Ja chce :D

Dzieki za porady odnosnie butow, problem rozwiazal sie sam - zielonych na ma stope nie ma.
Mlody siedzi od rana z dziecieca podroba tableta, a ja dostaje na glowe od melodyjek. Wieki temu L mu kupil to cos na stacji benzynowej i nie spodziewalam sie, ze mlody bedzie sie tym kiedys bawil. A jednak :sorry:
No i generalnie wyjde z siebie, bo nie mam jak wyrzucic smieci. Kontener pelny, smieciarze nie zabrali smieci we wtorek, bo polmozg sasiad zastawil vanem smietnik. Teraz bedziemy czekac do nastepnego wtorku, a ja swoje worki zaczne skladowac u niego pod drzwiami... albo zakradne sie do innego smietnika pod oslona nocy :sorry:

A no i mlody upodobal sobie slowo "blleeee" zwlaszcza jak mu chce podac cos do jedzenia, ew jak wpadnie rekoma w bloto :)

Niespodzianka - ja bardziej menopauze podejrzewam :p u Pani K. A na serio to ona ma tak ze chodzi zła, wyrzywa sie na tobie, wkurwia wszystkich do okoła. A potem do rany przyłóż. A odruchy typu kupienia komus prezentu bez okazji zawsze miała.

aylin to się prezent trafił!:)

I tu jeszcze jedno już o 19.30 - ale jeszcze w pełni sił...ciekawe czy spodnie się dopiorą:D

prezent chyba super. Mam w biurze na razie - Tys po południu dostanie :)

Spodenki - kup mydełko galasowe i zejdzie bez problemu.

podsumowanie: dziec zasnal o 1, pospal do 2, potem od 2 do 5:30 NIE a nastepnie z pobudkami z placzem co 30-60minut :wściekła/y:Tak zle to jeszcze nie bylo. Na dworzu wczoraj chasal z dziecmi prawie do 21 (w tym ganial sie w berka!), ogolnie dzien byl super, nie ma zadnego powodu na taka bezsennosc ani tym bardziej wciaganie w nia mnie (m w... delegacji :growl:)

Aronia moze mu melise zaparz? albo hydroksysyne podaj :)

Butki rozmiar 24.

uuuu szkoda. Bo myslałam ze odkupie. Ale 24 to moja pewnie w zimie bedzie nosić.

A i odebrałam conversy dla gwiazdy mej - załozyłam. A ta w ryk i sciaga.... no cóz. Matka znów w gust nie trafiła :)
Ale za duze sa wiec moze zanim do nich dorośnie to jej przejdzie...

My po wizycie, gosc bardzo mily powiedzial ze zmiana kosmetyczna tylko i wlasciwie nawet nie trzeba tego robic tyle ze bedzie wtedy mial takiego innego siuraka cale zycie. No wiec stwierdzilismy ze zrobimy mu zeby nie mial kompleksow w przyszlosci. 3 lipca bedzie mial zabieg i do domu, szwy rozpuszczalne i ten cewnik niekoniecznie musi byc. Wiec mi ulzylo:)

super :)

A to moje łowy u jednego sprzedającego George i Next, w czym tuniko-bluzka za 1zł:D
Zobacz załącznik 618584Zobacz załącznik 618585Zobacz załącznik 618586Zobacz załącznik 618587

śliczne te spodeneczki

Aylin wlasnie ostatnio widzialam duzo zestawow z nexta i wszystkie za 25 funtow ;) Troszke wiecej niz 100 zl ;)
Tylko ty patrzysz na ceny kup teraz :) a ja w opcjach zawsze ustawiam licytacje :)

U Was też dzisiaj tak wieje? :confused2:

Ma ktoś jakiś przepis na sałatkę z gotowanym kurczakiem?
Super!:tak:

Zobacz załącznik 618584Zobacz załącznik 618585Zobacz załącznik 618586Zobacz załącznik 618587
Bardzo ładne! :tak:

Ja już też obkupiłam Zochnę w krókie galoty, ale zapomniałam fotki wkleić ;-)

Spodenki - kup mydełko galasowe i zejdzie bez problemu.

Gdzie to cudo się kupuje?

Witam,

aronia wspolczuje nocki :-(

Niespodzianka ja do tej pory tez tylko w clarksie chłopakom kupokawalm buty ale nie mogłam sie oprzeć tym czerwonym trampkom dla Wojtka w Next'cie :tak: Wojtek tez ładnie spi bo do 9 ;-) Ja chodzimy do przedszkola na 9 to czasami mam problem z budzeniem ich po 8, takie śpioszki ale to po mnie :zawstydzona/y:

Macku super ubranka :tak:

Kasiek tez tez fajne rzeczy, podobaja mi sie :tak:

Josie no to rzeczywiscie ulga. O zabiegu szybko zapomnicie :tak: Nic sie nie martw ;-)

No i weekend, maz od rana w domu. Tylko, ze jutro ma 8 godzin jakiegoś kursu ale to juz ostatnia sobota, od pol roku miał co jakies 7 tygodni w soboty cos takiego. W niedziele jedziemy na urodziny do synka i córki koleżanki, Kuba juz prawie zdrowy, Wojtek na razie nic, i chyba tak juz bedzie,,,

U Was też dzisiaj tak wieje? :confused2:

Ma ktoś jakiś przepis na sałatkę z gotowanym kurczakiem?
Super!:tak:

Bardzo ładne! :tak:

Ja już też obkupiłam Zochnę w krókie galoty, ale zapomniałam fotki wkleić ;-)

Gdzie to cudo się kupuje?

nie mam przepisu na gotowanego ptaka.
A mydełko w chemicznym sklepie prawie kazdym. Występuje pod nazwa mydełko galasowe lub mydełko do odplamiania, lub mydełko zółciowe (w lidlu) to w lidlu jest w płynie, reszta normalnie w kostce. Radzi sobie z wiekszościa plam. Wyjatkiem sa cytrusy i pomidory

reklama
Ale dzisiaj miałam odwiedziny :) już byliśmy wyszykowani na spacer, a tu ktoś puka otwieram i :szok::szok:własnym oczom niewierze mój "ukochany tatuś" postanowił w końcu poznać wnuka (a mieszka 5przystanków od nas). Antek na początku nie chciał do niego iść, ale jak ten go pchał na bobby car to potem było tylko dziadzia :eek: no i tak go dziadzia pchał, ze przyczepa się odczepiła i dziadzia pierd.... z całej siły głową w podłogę- czoło i nos sine z brody krew się lała, a ja zamiast mu pomóc to dostałam ataku głupiego śmiechu który do teraz mam jak sobie o tym przypomnę :D i "kochany dziadzia" dał wnukowi kasę całe DWA złote.
Chyba jestem okropna śmiać się z czyjegoś nieszczęścia :D

Ale te ciuszki Wasze piękne ja za złotówkę jeszcze nic chyba nigdy nie trafiłam.

Do góry