Aylin wlasnie ostatnio widzialam duzo zestawow z nexta i wszystkie za 25 funtow
Troszke wiecej niz 100 zl
Bardzo ladnie ze strony pani k-okres juz jej przeszedl jak widac ;-)
Munka dobrze, ze juz w domu - odpoczywaj. Gabi i tak sporo mowila, a teraz jeszcze wiecej... Wpedzasz w kompleksy ;-)
Aga podziwiam. Taaaki dystans, no i oczywiscie Antka tez podziwiam, ze wysiedzial ;-) Kiedys z tata duzo jezdzilismy na rowerach, a teraz nie wiem czy pamietam jak sie jezdzi ... Ponoc tego sie nigdy nie zapomina.
Josie zamiast sie tak skupiac na pracy, straznicy mogliby Jasiowi prezentacje auta zrobic ;-) Kopniakow w pecherz wspolczuje. Nie dosc, ze ucisniety to jeszcze atakowany
Ciesze sie, ze wszystko z Jankowym zabiegiem juz zalatwione. No i super, ze cewnika uniknie.
Macku fajne ciuszki, szkoda, ze butki nie pasuja - 30 zl to niezla okazja.
Polaa buty z clarksa - sekcja junior. Zawsze tam buty kupuje mlodemu, ale pierwszy raz wypatrzylam cos dla siebie
Fajnie, ze Kubus spi do 10, a Wojtus? Tez daje Ci pospac?
Aronia wspolczuje. I jeszcze malz w delegacji...
MsMickey ja bym przykladala czosnek do zimna. Pasta nigdy na mnie nie dzialala.
Fajnie, ze Julek spokojny, a jak Go? Juz nie jest obrazona? Jak reaguje na Jula (oprocz spiewania ;-))?
Kasiek swietne zdjecia
Dziewczyny musialy sie po prostu blizej poznac
A piach we wlosach to nasza zmora. T ma duzo wlosow i loczki wiec pozbycie sie piaskownicy z wlosow jest strasznie upierdliwe...
Gatki slodziutkie. Ja chce
Dzieki za porady odnosnie butow, problem rozwiazal sie sam - zielonych na ma stope nie ma.
Mlody siedzi od rana z dziecieca podroba tableta, a ja dostaje na glowe od melodyjek. Wieki temu L mu kupil to cos na stacji benzynowej i nie spodziewalam sie, ze mlody bedzie sie tym kiedys bawil. A jednak
No i generalnie wyjde z siebie, bo nie mam jak wyrzucic smieci. Kontener pelny, smieciarze nie zabrali smieci we wtorek, bo polmozg sasiad zastawil vanem smietnik. Teraz bedziemy czekac do nastepnego wtorku, a ja swoje worki zaczne skladowac u niego pod drzwiami... albo zakradne sie do innego smietnika pod oslona nocy
A no i mlody upodobal sobie slowo "blleeee" zwlaszcza jak mu chce podac cos do jedzenia, ew jak wpadnie rekoma w bloto