reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam!
Zachęcona przez forumowe zakupoholuczki też się dziś wybrałam na łowy ;-) I się pochwalę! A co ;-)
Obraz 229.jpgObraz 230.jpgObraz 231.jpgObraz 232.jpg
Co prawda trochę przepłaciłam, bo dziś była najdroższy dzień, czyli 60 zł/kg, no ale...

Chodziłam też za butami dla Z i trafiłam na fajne - miękka podeszwa, skórzane i kosztowały tylko 30 zł. NIestety okazało się, że Z ma za wysokie podbicie :confused2: Muszę wymienić na inne... No chyba, że któraś reflektuje ;-)
Obraz 233.jpg
Hej

Ja dziś mega nie wyspana, przez własną głupote. M mnie raczy filmami co wieczór, a ja co wieczó mówie ze nie bede oglądać, bo sie nie wysypiam.... i co?? oglądam. Mati sie przerzucił na tatusia, chce z nim zasypiać, w nocy sie budzi i go szuka, nie wiem czy sie cieszyć czy nie :-D
Mam tak samo... Przy czym M zasypia zwykle w połowie filmu :dry:

Dostałam zwrot z podatku ;-)

mamy konsultacje u urologa jutro na 9.30. co prawda prywatnie ale juz wole zaplacic i miec to z glowy, a gosc jest naprawde super z tego co poczytalam w necie i sam te operacje przeprowadza. trzymajcie kciuki

bylam rano na wizycie i mlody sie miednicowo odwrocil, a jeszcze przedwoczraj glowkowo byl :-D
Fajnie, że udao się umówić wizytę tak szybko :tak:

Ja to zaczynam tracić wiarę w ten nasz system... Mogę zrozumieć, że za wizytę u specjalisty trzeba płacić lub się czeka. ALe żebym musiał iść z dzieckiem do lekarza pierwszego kontaktu?! To już przegięcie! :wściekła/y:

NIe strasz z tym ułożeniem! Mam nadzieję, że moje mi takiego numeru nie wywinie ;-)

Co jeszcze miałam hmm aaa zrobiłam 25km :) plus dwa wjazdy na estakady (kasiek ode mnie do astry) co prawda kiedyś 25km robiłam w dużo krótszym czasie, ale mimo wszystko się cieszę :)
Szacun! :tak:

Załączniki

• Obraz 229.jpg
    Obraz 229.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 51
  • Obraz 230.jpg
    Obraz 230.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 47
  • Obraz 231.jpg
    Obraz 231.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 41
  • Obraz 232.jpg
    Obraz 232.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 53
  • Obraz 233.jpg
    Obraz 233.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 51
reklama
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i czego ten zasraniec od 2 nie spi (po tym jak przespal godzine po polgodzinnym usypianiu)?

edek: godzina 4 rano... nie tylko noc do dupy ale i dzien bedzie do bani po takiej nocy - znow kilka tygodni chaosu

Ostatnia edycja:
Aronia, niezle;) moj tez nie spi ale to druga pobudka tej nocy na uu i druga kupe;) tzn swiat bylby nudny, gdyby nie uu, p o t e m kupa, czkawka wiec uu i znow kupa... ;-) ale generalnie spi jak ta lala:) wiem, moze dobijam, ale jest 4.23 i cos musze robic...
Dziewczyny, co na zimno/opryche przy uu? Dzis/wczoraj mi wyszlo, przyklepalam pasta do zebow. Myslalam, ze to zajad bo akurat w kaciku... pech.
Czytam Was caly czas:) tylko czasu brak na kakas reakcje z mojej strony. Julo jest spokojniutki, ladnie spi itd ale jedmak czasu potrzebuje. Goga tez, gdy siegam po tel mowi "nie!nie!" i tyle mojego.

I znow post napisany (a ze noc, to zapomnialam skopiowac na wszelki) i juz go chyba nie zaladuje... grrr.

Teraz widze, ze jednak zapisal:)

Powiem tylko, ze wpedzacie mnie w kompleksy tymi zakupami. Musze tez zakupic Gosi pare par legginsow i pare tunik na lato. A nie mam czasu i nie chce mi sie, szczerze mowiac.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oooo witam dziewczyny:) ja sie obudzilam na siku i juz od godziny nie spie:) przyzwyczajam sie

Aronia wspolczuje

Msmickey moze ci dziewczyny podesla gotowe linki do aukcji, one juz maja rozeznanie. Fajnie ze julek ladnie spi!

Tak sobie mysle ze o 6.30 mam budzik to moze juz bez sensu sie meczyc w tym lozku....

Ostatnia edycja:
Witam
Tak na szybko zajrzałam bo czeka mnie dziś sporo pracy więc nawet nie popiszę

Josie współczuję, że Jasiek będzie miał zabieg:-(

Aylin już dzisiaj życzę Ci wszystkiego najlepszego z okazji jutrzejszych urodzinek

maćku mamy identyczną pierwszą sukieneczkę!:) A ja dziś za 1zł wylicytowałam bluzeczkę:D

aga no właśnie w górach te skrętne koła musiałam blokować, żeby mi na boki nie skakały - zobaczymy, trochę się boję, ale za 200zł zaryzykowałam:D Za trampki ponad 400zł - nigdy!

aronia
współczuje nocki!!!!!!

Moja wczoraj do prawie 20.00 biegała po dworze, więc kaszę jadła na półśpiąco:D I spała jak zabita (nawet pozycji nie zmieniła) do 8.00:)

Piasek w pampku i we włosach, buzie umorusane z jakiś czarnych kulek które ptaki jedzą (jakieś dzikie jagody na krzaku), pogryzione przez mrówki (tak tak, grzebały w mrowisku nim się zorientowałyśmy!) itd. I ogólnie zapanowała między nimi miłość - w końcu!:p
DSC00972.jpgDSC00967.jpg

Załączniki

• DSC00972.jpg
    DSC00972.jpg
    42,9 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC00967.jpg
    DSC00967.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
Witam z rana - własnie zbadziewiłam jeden raport ale mam w d....

Witam!
Zachęcona przez forumowe zakupoholuczki też się dziś wybrałam na łowy ;-) I się pochwalę! A co ;-)
Zobacz załącznik 618537Zobacz załącznik 618538Zobacz załącznik 618539Zobacz załącznik 618540
Co prawda trochę przepłaciłam, bo dziś była najdroższy dzień, czyli 60 zł/kg, no ale...

Chodziłam też za butami dla Z i trafiłam na fajne - miękka podeszwa, skórzane i kosztowały tylko 30 zł. NIestety okazało się, że Z ma za wysokie podbicie :confused2: Muszę wymienić na inne... No chyba, że któraś reflektuje ;-)
Zobacz załącznik 618541
Sliczne łupy :) A pewnie i tak kwotowo ci niewiele wyszło. Ja załuje ze nie mam zadnego fajnego w okolicy. Pod praca otworzyli - przez 3 msc nie znalazłam zadnej fajnej rzeczy.

A buciki jaki rozmiar? bo ładniutkie

Aronia, niezle;) moj tez nie spi ale to druga pobudka tej nocy na uu i druga kupe;) tzn swiat bylby nudny, gdyby nie uu, p o t e m kupa, czkawka wiec uu i znow kupa... ;-) ale generalnie spi jak ta lala:) wiem, moze dobijam, ale jest 4.23 i cos musze robic...
Dziewczyny, co na zimno/opryche przy uu? Dzis/wczoraj mi wyszlo, przyklepalam pasta do zebow. Myslalam, ze to zajad bo akurat w kaciku... pech.
Czytam Was caly czas:) tylko czasu brak na kakas reakcje z mojej strony. Julo jest spokojniutki, ladnie spi itd ale jedmak czasu potrzebuje. Goga tez, gdy siegam po tel mowi "nie!nie!" i tyle mojego.

plasterki na opryszczkę mozesz, maści też spokojnie.

A co do zakupów - czego konkretnie i na jaki rozmiar szukasz?
Kasiek fajne leginsy wczoraj pokazywała - moze na twoja G będa?

Kasiek - pieknie dziewczyny wygladają.

Aaaaa moja nunu dostała prezent na 2 urodziny od pani mojej kierownik :) też zakupoholiczki :) zestaw do herbaty z tchibo:)

aylin to się prezent trafił!:)

I tu jeszcze jedno już o 19.30 - ale jeszcze w pełni sił...ciekawe czy spodnie się dopiorą:D
20140403_192614.jpg

Załączniki

• 20140403_192614.jpg
    20140403_192614.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 37
podsumowanie: dziec zasnal o 1, pospal do 2, potem od 2 do 5:30 NIE a nastepnie z pobudkami z placzem co 30-60minut :wściekła/y:Tak zle to jeszcze nie bylo. Na dworzu wczoraj chasal z dziecmi prawie do 21 (w tym ganial sie w berka!), ogolnie dzien byl super, nie ma zadnego powodu na taka bezsennosc ani tym bardziej wciaganie w nia mnie (m w... delegacji :growl:)

reklama
aronia a młody nie ma zazwyczaj takich bezsennych nocy właśnie kiedy m w delegacji? może brakuje mu go w nocy i stąd takie protesty? Jako znawczyni krzaków trujących, wiesz co ma o tej porze roku czarne kulki jak bez ale twarde? Mogę wkleić fotkę.

Ostatnia edycja:
Do góry