Witam!
Zachęcona przez forumowe zakupoholuczki też się dziś wybrałam na łowy ;-) I się pochwalę! A co ;-)
Co prawda trochę przepłaciłam, bo dziś była najdroższy dzień, czyli 60 zł/kg, no ale...
Chodziłam też za butami dla Z i trafiłam na fajne - miękka podeszwa, skórzane i kosztowały tylko 30 zł. NIestety okazało się, że Z ma za wysokie podbicie Muszę wymienić na inne... No chyba, że któraś reflektuje ;-)
Dostałam zwrot z podatku ;-)
Ja to zaczynam tracić wiarę w ten nasz system... Mogę zrozumieć, że za wizytę u specjalisty trzeba płacić lub się czeka. ALe żebym musiał iść z dzieckiem do lekarza pierwszego kontaktu?! To już przegięcie!
NIe strasz z tym ułożeniem! Mam nadzieję, że moje mi takiego numeru nie wywinie ;-)
Zachęcona przez forumowe zakupoholuczki też się dziś wybrałam na łowy ;-) I się pochwalę! A co ;-)
Co prawda trochę przepłaciłam, bo dziś była najdroższy dzień, czyli 60 zł/kg, no ale...
Chodziłam też za butami dla Z i trafiłam na fajne - miękka podeszwa, skórzane i kosztowały tylko 30 zł. NIestety okazało się, że Z ma za wysokie podbicie Muszę wymienić na inne... No chyba, że któraś reflektuje ;-)
Mam tak samo... Przy czym M zasypia zwykle w połowie filmuHej
Ja dziś mega nie wyspana, przez własną głupote. M mnie raczy filmami co wieczór, a ja co wieczó mówie ze nie bede oglądać, bo sie nie wysypiam.... i co?? oglądam. Mati sie przerzucił na tatusia, chce z nim zasypiać, w nocy sie budzi i go szuka, nie wiem czy sie cieszyć czy nie
Dostałam zwrot z podatku ;-)
Fajnie, że udao się umówić wizytę tak szybkomamy konsultacje u urologa jutro na 9.30. co prawda prywatnie ale juz wole zaplacic i miec to z glowy, a gosc jest naprawde super z tego co poczytalam w necie i sam te operacje przeprowadza. trzymajcie kciuki
bylam rano na wizycie i mlody sie miednicowo odwrocil, a jeszcze przedwoczraj glowkowo byl
Ja to zaczynam tracić wiarę w ten nasz system... Mogę zrozumieć, że za wizytę u specjalisty trzeba płacić lub się czeka. ALe żebym musiał iść z dzieckiem do lekarza pierwszego kontaktu?! To już przegięcie!
NIe strasz z tym ułożeniem! Mam nadzieję, że moje mi takiego numeru nie wywinie ;-)
Szacun!Co jeszcze miałam hmm aaa zrobiłam 25km plus dwa wjazdy na estakady (kasiek ode mnie do astry) co prawda kiedyś 25km robiłam w dużo krótszym czasie, ale mimo wszystko się cieszę