reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witajcie,

Niespodzianka Wojtek na razie nic a nic, cos czuje, ze Go ominie,
butki dla Małego super, clarks chyba, co nie? Te co dla siebie wrzucalas tez extra, ja bym brała fiolet :tak: Moze dlatego ze niedawno tez sobie kupiłam fioletowe adidaski :-)

Munka wspolczuje @, spokojnej podróży :tak:

Josie no to super, ze jesteś zadowolona z tej bluzy, fajna była na zdjęciu :tak:

W końcu sprzedaliśmy mieszkanie po teściowej :-) Humor mi sie poprawił

reklama
Aaaa w końcu weszłam do domu. P nawet na dworze obiad jadła. Ciemno a ta dalej siedziałaby. I zaczęły się pięknie dogadywać z sąsiadką (8mies. starszą). Dziś cały dzień ciągle bawiły się bez awantur:)

I wózek ponoć w doskonałym stanie - z myszką w środku i na drugiej stronie budki:
7.jpg4.jpg

Załączniki

• 7.jpg
    7.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 41
  • 4.jpg
    4.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnia edycja:
Jestem w Wawie :D :D Gabi przeszczęśliwa, że ma w końcu tatusia, a tatuś w szoku, że przez te kilka dni zaczęła dużo więcej mówić.

Munka welcome back i teraz juz musisz czesciej pisac:)

Kasiek my tez po drzemce poszlismy na spacer (kolo 16) a wrocilismy 18.40... Madra nie wzielam sobie wozka wiec byla udreka zeby go do domu zaciagnac... No ale mielismy byc tylko chwile...

sliczne ale o 6 cm za dlugie. Szkoda

Aylin no mialam podsylac, ale sie wtedy nie znalysmy dobrze i sie balam, ze mi np. za stowe cos wylicytujesz ;-) A tak serio to zawsze jak przegladam uzywki to mi sie wydaje, ze te ciuszki jakies wymemlane sa... Nie umiem wyszukac takich cudeniek jak Ty :dry:

ynalazlam inne kolory. Pomozcie wybrac:

Zobacz załącznik 618463Zobacz załącznik 618464Zobacz załącznik 618465Zobacz załącznik 618466

no coś ty.... ja za 100??? to chyba wielopak jakis :)
sielone lub fioletowe :)

Munka fajnie, ze juz w domku :tak: Dzieci to przez kilka dni potrafią sie zmienić, co nie? Nic dziwnego, ze tatuś w szoku :-)

No w końcu spokój, Kuba 15 'minut temu poszedł spac, nie chodzi przez ta ospę do przedszkola teraz to idzie pozniej spac a o 10 wstaje, mam nadzieje, ze od poniedziałku juz pójdzie bo bardzo chce a w sumie ja tez chce :-D

Te trampki są koszmarnie drogie!!! Ja sobie nigdy nie kupiłam butów droższych niż 150zł:D
No cena z kosmosu :) moje najdroższe buty (trekingowe) kosztowały 150e:baffled: dobrze, ze chociaż kiedyś sobie mogłam na to pozwolić :-)

aga gdziez ty te buty wyszukalas:-D nawet nie wiedzialam ze mozna takie drogie dla dzieci znalezc:-)
Właśnie tak mam tu większość znajduje fajne okazje cenowe, a mi najczęściej wpadają rzeczy w takich cenach :D
Te 459zł tak patrzy i myślę za co, bo nie wiem czy dałabym za nie 50zł.
RM314D004-K11@7.jpg
Niespodzianka mi się fioletowe podobają, az sama się dziwię, bo nie przepadam za fioletem :D

Kasiek no ciekawa jestem czy będziesz zadowolona z wózka :) i nie- skrętnych kół.

Co jeszcze miałam hmm aaa zrobiłam 25km :) plus dwa wjazdy na estakady (kasiek ode mnie do astry) co prawda kiedyś 25km robiłam w dużo krótszym czasie, ale mimo wszystko się cieszę :)

Załączniki

• RM314D004-K11@7.jpg
    RM314D004-K11@7.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 30
Aga wow to poszalalas na rowerku:) antek lubi? Janek juz z tata byl na 3 wycieczkach i jest zdecydowanie lepiej niz rok temu bo wtedy to obowiazkowo ciastka musialy byc zeby wysiedzial w ogole:)

Te buty to przegiecie... Ale taki patent na zamek z boku mamy z zary i to jest suuuuper wygodne

Antek w zeszłym roku chętnie siedział i teraz też (bez ciasteczek) tylko co chwile śmieciara, ijo ijo, hau hau itp :) dziś pierwszy raz tak 11,5 ciągiem potem przerwa na zabawe, długi spacer w parku i powrót ;) mamy już 59km na liczniku w tym sezonie, do mojego plany jeszcze tylko 441km nam zostało :)
A co do butów to w trampkach z reserved też mamy zamki z boku.

reklama
Aa no wlasnie my dzis napastowalismy panow ze strazy miejskiej. Sciagali gosciowi blokade, zostawili wlaczonego koguta w aucie no i juz pozamiatane. Janek sie rozsiadl na krawezniku i patrzy i patrzy, musialam go na rece wziac zeby mogl do auta zajrzec (okna otwarte) i koguta dotknac. Panowie blokade schowali weszli do auta czapki zdjeli, pisza notatki sluzbowe a my nadal na krawezniku siedzimy i podziwiamy:D w koncu ku mojej radosci ruszyli, janek krzyczy 'papa pan!' A pan do niego przez okno papa! :D

Aa i dzis dwa nowe slowa nam przybyly: tędy i skits (to z bajki marta mowi, i w sumie brzmi bardziej jak tyś:)

Mlody 2 dzis sie odwrocil miednicowo i kopniaki w pecherz to niezly hardkor o_O

Do góry