reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aga - no to powodzenia w trasie :-) A buty to koszmarnie drogie.

Kaseik - ten wózek nie wyglada na o wiele mniejszy od jedo :szok: daj znac jak pzryjdzie.
W jakich Ty butach chodzisz??? Ja jakoś nie moge sobie nic sensownego kupić ponizej tej ceny.
Fakt taki ze mam naprawde mało butów, ale kupuje droższe, a potem długo w nich chodzę.

Ostatnia edycja:
reklama
andzia w sensie po złożeniu zajmuje mniej miejsca:) O to mi chodzi tylko i wyłącznie, bo mniejszego niestety w góry nie kupię, a musi mieć koła pompowane:/ Ja kupuje w Outlet Factory i zawsze jakieś skórzane do 150zł trafię, albo uwielbiam buty z Reserved:)

ayin zainteresowałaś mnie. Powiedz mi czy plecy rozkładają się do spania i czy ma regulowany podnóżek? Dzięki:* Legginsy potem wkleję.

plecy na płasko idą chyba ze budkę zakmykasz do końca to wtedy nie na 180 stopni tylko z 15 mniej. Ale buda za to do samego pałaka sie domyka. Podnózek tylko rozkładany - bez regulacji.

Tak napisałam :) a potem doczytałam ze juz kupiłas heheh

Kasiek, Aylin cudne ciuszki, ale przestancie mi tu wklejac, bo sama na e-bay wczoraj wlazlam... Tylko, ze na ogladaniu sie skonczylo, bo ja nie znosze licytowac - stresuje mnie to ;-) Juz o tym kiedys pisalam i ktos nawet zaoferowal mi pomoc (Aylin?)

a ja bym chciala takie:
Zobacz załącznik 618423
tylko, ze to chlopiece :/

tak, ale miałas podzyłać co cie interesuje i sie nie doczekałam :)

a kto powiedział ze niebieski jest tylko chłopięcy?? dziewczęce jak nic :p

Aylin trampki dla mnie bardzo drogie 379zł pocieszenie wysyłka gratis :p Catimini CAMERON - Tenisówki i Trampki wysokie - biały - Zalando.pl

ło matko boska... 379???? to ja 3 pary za to kupie :)

aga gdziez ty te buty wyszukalas:-D nawet nie wiedzialam ze mozna takie drogie dla dzieci znalezc:-)

kasiek no to gratuluje nowego wozka, widzisz jak cie maz ubiegl :-D jakby moj mi kupil wozek za moimi plecami to bym sie raczej wkurzyla:-D

mamy konsultacje u urologa jutro na 9.30. co prawda prywatnie ale juz wole zaplacic i miec to z glowy, a gosc jest naprawde super z tego co poczytalam w necie i sam te operacje przeprowadza. trzymajcie kciuki

bylam rano na wizycie i mlody sie miednicowo odwrocil, a jeszcze przedwoczraj glowkowo byl :-D ciekawe czy juz tak zostanie. po swietach dostane skierowanie do szpitala na cc, wiec sie w koncu moze dowiem mniej wiecej kiedy bede rodzic

niespodzianka a wez sobie te buty jak maja rozmiar, fajne sa!

Ostatnia edycja:
Wracam dziś, auto śmiga, ale zabieram tatę, bo dostałam @ i fatalnie się czuję. Boję się z takim samopoczuciem jechać sama z dzieckiem, jestem zawsze mega rozkojarzona podczas @, a jeszcze jakby mi ból nachodził to już w ogóle. Także nadal plany zmieniają się z prędkością błyskawicy.

Zajęcia w przedszkolu jutro rano mam odwołane, więc tato miał nie jechać, no ale....

Z gardłem lepiej. Jadłam czosnek, aspiryne C, witamine C 1000 i ssałam na zmianę tantum i laryngup. Także terapia skuteczna.

Właśnie sobie uzmysłowiłam, że mi @ za miesiąc wypadnie dokładnie na ten 3 dniowy wyjazdowy panieński...nosz !!!!!!!!!!!!!!

Ale jestem rozpierdzielona po tym tygodniu.

josie &&&&&&. Odnośnie wózka to nie do końca - inaczej udusiłabym:) W nocy zaczęłam oglądać - wysłałam mu dwa linki do wózka, potem odbyliśmy debatę, który z nich kupujemy i powiedziałam, żeby wybrał a ja idę spać. Nie wiedziałam że jednak kupił bo jego zazwyczaj trzeba o coś prosić 10 razy:D

aylin w pasie 2x22, długość od kroku 36cm
20140403_113849.jpg20140403_113658.jpg

Załączniki

• 20140403_113849.jpg
    20140403_113849.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 50
  • 20140403_113658.jpg
    20140403_113658.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Zasypiam, ide chyba do domu, bo zaraz bede miała bliskie spotkanie z biurkiem.

Josie- powodzenia jutro u lekarza.

Kasiek u nas nie ma factory, promocje tez kiepskie.... no cóz biednemu zawsze wiatr w oczy :-p

Munka bezpiecznej podróży.

dobranoc :cool:

Andzia to zdrowka dla Matiego w takim razie. Cieszysz sie, ze tesciowa przyjezdza :cool2:?

Aga trzymam kciuki za bezpieczna, bezzawalowa podroz :) Daj znac jak bylo :)

Kasiek ja najczesciej kupuje adidasy na sekcji junior :-p Mam rozmiar 37, a buty dla dzieci sa tansze :-p
Fajny ten Hauck, czailam sie na wozek tej firmy (tylko inny model) jeszcze w ciazy, ale w koncu wybralam kolubryne :confused2:

Aylin no mialam podsylac, ale sie wtedy nie znalysmy dobrze i sie balam, ze mi np. za stowe cos wylicytujesz ;-) A tak serio to zawsze jak przegladam uzywki to mi sie wydaje, ze te ciuszki jakies wymemlane sa... Nie umiem wyszukac takich cudeniek jak Ty :dry:

Josie to super, ze tak szybko wizyta. Nie wiadomo ile bys czekala na nfz :confused2: A jeszcze jak piszesz, facet ma dobre opinie to sie nie ma co zastanawiac.
Super, ze z bobo nr 2 wsjo ok. Nadal ma jajeczka?

Munka zdrowka i jak najmniej dolegliwosci. Ja tez dzis poczatki @ Cos mi sie poprzestawialo, bo strasznie czesto mam :/

Bylismy na spacerku. Nowe buty przetestowane - juz sa cale brudne ;-) Zaczynam zalowac zakupu. Jednak T w kaloszach czy zimowych butach rozwijal mniejsza predkosc, a teraz nic go nie ogranicza. W parku biegal po gorkach, dolkach, a ja za nim z wywieszonym ozorem. Nie ma innej rady - musze sobie kupic buciki :D Wynalazlam inne kolory. Pomozcie wybrac:

ziel.jpgfiol.jpgZobacz załącznik 618465roz.jpg

Załączniki

• ziel.jpg
    ziel.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 47
  • fiol.jpg
    fiol.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 45
  • roz.jpg
    roz.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 45
Niespodzianka - te zielone sa fajne, miałabyś z T podobne :-) potem niebieskie. haha czyli buty ochrzczone :-D
Czy sie ciesze z przyjazdu teściowej ??? Sama nie wiem, teraz jak mi na wszytsko brakuje czasu to duza pomoc ( pamietacie ze lubi być wykorzystywana), poza tym ja bede w pracy, a p[opołudniu czas szybko leci. Mam tylko nadzieje ze nie bedzie sypać głupimi tekstami, bo ostatnio nie umiem sie powstrzymać,zeby jej nie odpowiedzieć :sorry2:
Napisze po wyjeździe czy jestem zadowolona czy nie :-D:-p

reklama
Niespodzianka ja bym brala zielone - no i wlasnie, bedzecie miec podobne wtedy, fajnie :tak:
ja kupilam ostatnio mlodemu materialowe trampki w h&m za 39 chyba, i wzielam szare bo granatowe takie smutne byly. i teraz te szare sa tak brudne ze szok... kilka razy w piaskownicy i sie rude zrobily. wiecej nie bede jasnych kupowac

Andzia ja mialam teraz w piatek jechac do tesciowej na tydzien ale odwlekam... moze na poczatku tygodnia pojade, bo jak ja tam tydzien caly wytrzymam....a w nastepny weekend maz ma dojechac i wybieramy sie nad morze!!!!!!!:rofl2::cool2::-D:yes: tylko musze znalezc jakis nocleg w okolicach gdyni, najlepiej na helu by bylo

przyszla bluza, fajna :-) i nie za gruba, od srodka nie ma tego meszku tylko taka drapana wiec fajnie na lato.

Do góry