reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam,

Andzia a ja wlasnie ich uwielbiam tak ubierać, wiadomo nie wszystkie rzeczy maja takie same ale duzo :tak: I mi sie to podoba, mojemu mężowi tez :tak:

Ja zawsze chciałam mieć dwoch chłopców i ubierać ich tak samo, a wzięło sie to od tego, ze kiedys byłam z rodzicami nad morzem i widziałam małżeństwo i dwoch synków jeden około 3 lat. Drugi rok i ubrani tak samo, jeden blondyn, drugi ciemny i jak to zobaczyłam to powiedziałam, ze ja tez chce mieć dwoch synów i ich tak ubierać a gowniara wtedy byłam... I mam podobnie jak to małżeństwo miało :-D

Sylka wspolczuje bolu głowy :-(

Aylin nie przesadzasz z tymi zakupami? ;-)

Josie oj oj przykro mi, na szczescie to tylko kosmetyka. Nie martw sie tak bardzo

Munka kiedy wracasz do domu?

Aga buty rewelacyjne :tak:

I tyle co pamietam.. Ide sie kąpać

reklama
a ja oglądam wózki buhahahahaha:D Moja na spacerach siedzi/śpi w wózku i mam dość targania wielkiego jedo (mowa o spacerach w górach). Wiadome, że tam spacerówa parasolka odpada i szukam czegoś mniejszego, lżejszego i zajmującego mniej miejsca w bagażniku ale wygodnego dla dziecka. Oczywiście używany (bo to pewnie tylko na rok). Zastanawiam się nad trzykołowcem Hauck lub Graco Voyager...ktoś coś słyszał?

aga to pewnie ma jakiś wyższy biegowy, bo przecież on większy od P:) Nie kupie na 2 latka, bo gdzie ja sobie te rowerki wsadzę:D Wózki, rowerki, bobby car, dwa wózki dla lalek itp...sama wiesz:D Niech śmiga na tym to na 3 lata kupię jej dwukołowy i może od razu będzie jeździła bez bocznych (ponoć dzieci po biegowych tak łapią równowagę, że na normalnym z pedałami nie potrzebują bocznych):D

Ostatnia edycja:
hejka :) z rana

hej ja sie troche zalamalam, bo bylismy dzis z siusiakiem janka u chirurga (napletek mu sie nie zsuwa) a on powiedzial ze ma "spodziectwo bez spodziectwa" i ze to trzeba zoperowac. i teraz tak czytam w necie ze te operacje sie powinno robic przed 2 r.z bo to jest pozniej duzy uraz psychiczny... kilka dni z cewnikiem po operacji sie chodzi.... ogolnie nic dobrego... zestresowalam sie. o tyle dobrze ze ma cewke moczowa na miejscu wiec to bedzie bardziej kosmetyka, zeby siusiaka wyprostowac i ta skorke otworzyc. no ale lekarz bez konkretow odeslal mnie do urologa :no: wiec musze sie szybko umowic teraz bo tez nei wiadomo ile sie na ta operacje czeka...

trzymam kciuki za szybki termin. Będzie dobrze.

aylin i po co mi to pisałaś, no po co pisałaś że te z długim rękawem przydadzą się na chłodniejsze dni? Teraz będę polowała na jakieś dwie:D Moja zaś ma fazę na getry/legginsy. Tylko gładkie (tj.może być wzorek, ale nic wystającego,naszytego, nadrukowanego itp):D I tym sposobem muszę wystawić na sprzedaż fajowe legginsy różowe udające sztruks z imitacją kieszeni:/ Bryczesy właśnie sprzedałam, bo trzy razy próbowałam ubrać (w różnych dniach), ale te wstawki między kolanami jej nie odpowiadały i już...a były tak boskie:/
pokaz te legginsy :)

proszę
CARTER'S KOMPLET 3CZ BODY I DRES PANTERKA J.NOWY (4106182414) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Josie mam nadzieje, ze szybko znajdzecie lekarza i będzie po problemie :)
A te czerwone trampki też ostatnio mi się spodobały, ale właśnie takie sztywne mi się wydawały.
Mi się te bardzo spodobały :) ale cena:eek::eek:
Zobacz załącznik 618413Zobacz załącznik 618414
jaka? tj bardzo drogie?

Aylin nie przesadzasz z tymi zakupami? ;-)

Ja? w Zyciu :p
tj przesadzam ale jak widze moje dziecko ubrane rano w co innego, po południu juz przebrane, i na wieczór po raz kolejny to stwierdzam ze ciuchów mam w sam raz...
tym bardziej ze mam komu sprzedać jak na razie :)
a ja oglądam wózki buhahahahaha:D Moja na spacerach siedzi/śpi w wózku i mam dość targania wielkiego jedo (mowa o spacerach w górach). Wiadome, że tam spacerówa parasolka odpada i szukam czegoś mniejszego, lżejszego i zajmującego mniej miejsca w bagażniku ale wygodnego dla dziecka. Oczywiście używany (bo to pewnie tylko na rok). Zastanawiam się nad trzykołowcem Hauck lub Graco Voyager...ktoś coś słyszał?

Te Hauck podobno bardzo dobre tylko ciezkie. Więc nie wiem czy na jedno ci nie wyjdzie. Ja polecam mojego casualplaya. Nie do zajechania. Kupiłam uzywany, bylismy z nim na mazurach, w chorwacji (kamienie, kostka brukowa) bieszczady i krynica. Oprócz tego moja mama na pola, łaki i pieron wie gdzie jeszcze z nim chodzi. I jak na razie raz przebita opona. Ale zmienilismy na rowerową i jest ok :) poza tym przy zejściach ma bardzo przydatny bajer - hamulec ręczny.

Moja na biegowy nie chce wsiąść. Nie i juz. Chyba musi swoje rowerek odstać aby sie do nigo przekonała

Dzien dobry:)
Dzis chyba w koncu sie polenie troche:)

Aga fajne te buty chociaz juz w sumie dosc cieplo na takie wysokie? Moj wlasnie ma takie na wiosne niby ale zal mi go jak slonce swieci i jest 15 stopni, mam wrazenie ze jednak za ciezkie sa.... No moze na niepogode spoko

Kasiek ja z wozkiem nie pomoge bo wszystkie jakie posiadam to typowo miejskie na proste chodniki:) ale podziwiam ze do tej pory wytrzymalas z ta wielka spacerowka:)

Pola to tym bardziej fajnie ze marzenie sie spelnilo z dwojka chlopakow:)

Hej

Ja dziś mega nie wyspana, przez własną głupote. M mnie raczy filmami co wieczór, a ja co wieczó mówie ze nie bede oglądać, bo sie nie wysypiam.... i co?? oglądam. Mati sie przerzucił na tatusia, chce z nim zasypiać, w nocy sie budzi i go szuka, nie wiem czy sie cieszyć czy nie :-D

Josie - biedny Jasio, pomyślnie, szybko załatwionej oparacji/zabiegu.

Aylin - ja tez uwazam ze moje dzieci nie maja za duzo ciuchów :-D Te tuniczki przepiekne, az sie córeczki zachciało :-)

Kasiek -ja nie pomoge z wózkiem, mam wlaśnie taki duzy i postanowiłam go sprzedać, i parasolkę i myśle, ze Mati w wakacje mało w niej bedzie siedział. Adi odkad M sie urodził nie siedział w wózku, wiec mam nadzieje, ze Mati tez chętnie bedzie chodził.

Aga aaaaaaaa jakie cudne te trampki, gdzie i za ile???

Munka jak twój głosik??? Tak dobrze Ci u rodziców,ze wracać sie nie chce, co????;-):-D A serio to mam nadzieje ze szybko naprawia samochód

Polaa marzenia sie spelniaja :tak: Ja zawsze chciałam mieć córeczke, ale teraz jestem szczęśliwa ze mam 2 łobuzów.

Macku rowerek biegowy musi być idealnie dopasowany, jak bedzie to Zosia bedzie śmigac.

Wszyskim migrenowym dziewczynom współczuje. Tak sie wczoraj naczytałam o Waszych bólach,ze połozyłam sie z bolącą głowa .

Niespodzianka - malowanie skończone???

Ostatnia edycja:
Właśnie też nie kupowałabym, ale my robimy praktycznie co tydzień całodniowe wypady najczęściej w góry, więc nie mam wyjścia. Młoda uwielbia spać w wózeczku (drzemki mamy non stop i będą pewnie do 4 rż jak u wszystkich u mnie w rodzinie:p). Nie mogę więc wziąć jej na mega długi spacer bez wózki, bo ona nie toleruje nosidełek. No i po swojej wiosce też często chodzę na spacer w porze spania:)

ayin zainteresowałaś mnie. Powiedz mi czy plecy rozkładają się do spania i czy ma regulowany podnóżek? Dzięki:* Legginsy potem wkleję.

Kasiek, Aylin cudne ciuszki, ale przestancie mi tu wklejac, bo sama na e-bay wczoraj wlazlam... Tylko, ze na ogladaniu sie skonczylo, bo ja nie znosze licytowac - stresuje mnie to ;-) Juz o tym kiedys pisalam i ktos nawet zaoferowal mi pomoc (Aylin?)

Aronia Twojego bobo to nawet basen nie zmeczy - niezle ;-)

Josie kurcze, mam nadzieje, ze szybkie terminy maja. Urolog na pewno Ci wszystko wytlumaczy, a jak nie to sama dopytaj.
Wspolczuje Tobie stresow, a Jasiowi zabiegu.
Butki fajne, ale tenisowki fajniejsze. Moze dlatego, ze za brazem nie przepadam ;-)

Sylka wspolczuje migreny :(

Munka przymusowy urlop powiadasz... Nie martw sie bb o Tobie nie zapomni :)

Pola o kurczaki ospa. Przechoruja i bedzie z glowy, oby tylko malza i Ciebie ominelo. Na razie tylko Kubus, a Wojtus jak tam? Nextowe ciuszki pinkne ;)

Andzia czy ty pisalas, ze Adi chory? Czy mi sie ubzduralo cos :confused: Jakby co to zdrowka.
Malowanie w toku, ale nie spiesze sie. Robie sobie powoli jak mam wene. Wstawie fotki jak skoncze... czyli za jakies 2 lata ;)
A z zasypiania z tatusiem to sie ciesz poki mozesz :D

Macku no jeszcze troche Zochan musi poczekac z jazda. My moze na 2 latka kupimy...

Aga super te butki.

Wczoraj bylismy zmierzyc stope (w sklepie) i tez kupilismy adidaski. Sa tak leciutkie i miekkie, ze chyba sama sobie kupie taki model tylko w innym kolorze ;-) Jeszcze musze kalosze dokupic, ale to juz w markecie. Wezme patyczek zeby rozmiar przymierzyc, w domu zaloze, a jak beda do kitu to oddam. A butki takie:

20358977_A_p.jpg

a ja bym chciala takie:
m.jpg
tylko, ze to chlopiece :/

Załączniki

• 20358977_A_p.jpg
    20358977_A_p.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 30
  • m.jpg
    m.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
Kasiek Mati tylko w pzredszkolu śpi w wózku, bo niby troche dłużej niz na leżaczku. Na spacerze nie da rady, juz nie raz próbowałam uspić, nie bardzo nam wychodzi.

Niepsodzianka - to ledwo skonczysz i bedziesz musiała znowu zaczynać malowanie ;-):-D Adi był w szpitalu, ale narazie zdrowy (odpukać), Mati na antybiotyku, zapalenie oskrzeli.
Butki fajne.

Dzwonił m poinformować,ze tesciowa pzryjezdza w niedziele wieczorem, zeby siedzieć z Mateuszem. Jutro na kontrole mamy isć, ale po jego kaszlu słysze,ze nie jest dobrze, wiec pewnie w poniedziałek jeszcze nie pójdzie do pzredszkola.

Witam czekam do 10tej jak otworzą mój serwis rowerowy, pompuję rumaka i trzymajcie za mnie kciuki, bo jedziemy do koleżanki na kawę, pierwszy raz z A w taką dłuższą trasę (około 11km) no i żeby matka mu na zawał nie padła :p

Aylin trampki dla mnie bardzo drogie 379zł pocieszenie wysyłka gratis :p Catimini CAMERON - Tenisówki i Trampki wysokie - biały - Zalando.pl

Kasiek musisz porządnie 3-kołowiec przetestować, bo sporo ich jest niestabilna do końca.

Niespodzianka fajne buciki i widać, ze wygodne.

Sunshine gdzie się podziewasz????

reklama
Nie ważne odnośnie wózków, bo właśnie dowiedziałam się, że M kupił w nocy ten Hauck Jeep. Mam nadzieje, że da radę w górach, bo Jedo jest niezniszczalny. 3 razy nad morzem non stop w piachu, w górach setki razy, na samej Śnieżce z 5 i nawet nie zaskrzypiał:D Ale kuźwa za duży w bagażniku i ciężki. A dodam, że z psem kursujemy i on musi siedzieć w bagażniku, bo mam dość sierści na siedzeniach!

aga no właśnie nigdy nie chciałam trzykołowca, bo ta niestabilność. Ech, zobaczymy co to będzie. Ten Ayin bardziej mi się podoba i z przodu mam podwójne kółko. Trudno. Te trampki są koszmarnie drogie!!! Ja sobie nigdy nie kupiłam butów droższych niż 150zł:D

niespodzianka a tam chłopięce! Ja jak weszłam do reeboka to pytałam gościa czy to męskie czy damskie, bo mi się bardziej te pierwsze podobały:p

Ostatnia edycja:
Do góry