hej ja sie troche zalamalam, bo bylismy dzis z siusiakiem janka u chirurga (napletek mu sie nie zsuwa) a on powiedzial ze ma "spodziectwo bez spodziectwa" i ze to trzeba zoperowac. i teraz tak czytam w necie ze te operacje sie powinno robic przed 2 r.z bo to jest pozniej duzy uraz psychiczny... kilka dni z cewnikiem po operacji sie chodzi.... ogolnie nic dobrego... zestresowalam sie. o tyle dobrze ze ma cewke moczowa na miejscu wiec to bedzie bardziej kosmetyka, zeby siusiaka wyprostowac i ta skorke otworzyc. no ale lekarz bez konkretow odeslal mnie do urologa wiec musze sie szybko umowic teraz bo tez nei wiadomo ile sie na ta operacje czeka...
reklama
Nadal jestem u rodziców, bo auta jeszcze nie naprawili :/ Jak ja nie lubię tak wpadać i wypadać z BB...
Sylka - widziałam, że pisałaś o migrenie. Czytałam ostatnio fajny artykuł na ten temat w Angorze. Jeden lekarz z Polski doszedł do mechanizmu jej powstawania, więc może będzie jakiś przełom. No chyba, że firmy farmaceutyczne wsio zablokują, zeby przypadkiem nie spadła ilość kupowanych leków p/bólowych.
Przypomnij mi to Ci go zeskanuje i wyśle.
Zakupoholiczki Wy jedne!!!!! Fajne łupy ja ostatnio nie mam kiedy wejść na dłużej do netu i poszperać.
Sylka - widziałam, że pisałaś o migrenie. Czytałam ostatnio fajny artykuł na ten temat w Angorze. Jeden lekarz z Polski doszedł do mechanizmu jej powstawania, więc może będzie jakiś przełom. No chyba, że firmy farmaceutyczne wsio zablokują, zeby przypadkiem nie spadła ilość kupowanych leków p/bólowych.
Przypomnij mi to Ci go zeskanuje i wyśle.
Zakupoholiczki Wy jedne!!!!! Fajne łupy ja ostatnio nie mam kiedy wejść na dłużej do netu i poszperać.
kasiekz
Fanka BB :)
muńka ja też migrenowa, mi też wyślij - z góry dzięki!!! Mam zdiagnozowaną typową migrenę przez neurologa w szpitalu. Migrenę dostałam w wieku 13 lat i trwała równo 6 miesięcy. Potem wielki spokój, aż do 23 r.ż. Od tamtej pory non stop (przerwa na ciążę i pierwszy rok karmienia UU). Bleeeeeeeeeee:/
aylin i po co mi to pisałaś, no po co pisałaś że te z długim rękawem przydadzą się na chłodniejsze dni? Teraz będę polowała na jakieś dwie Moja zaś ma fazę na getry/legginsy. Tylko gładkie (tj.może być wzorek, ale nic wystającego,naszytego, nadrukowanego itp) I tym sposobem muszę wystawić na sprzedaż fajowe legginsy różowe udające sztruks z imitacją kieszeni:/ Bryczesy właśnie sprzedałam, bo trzy razy próbowałam ubrać (w różnych dniach), ale te wstawki między kolanami jej nie odpowiadały i już...a były tak boskie:/
josie ojoj. To szubko umawiaj się do urologa i dobrze, że to tylko kosmetyka!
aylin i po co mi to pisałaś, no po co pisałaś że te z długim rękawem przydadzą się na chłodniejsze dni? Teraz będę polowała na jakieś dwie Moja zaś ma fazę na getry/legginsy. Tylko gładkie (tj.może być wzorek, ale nic wystającego,naszytego, nadrukowanego itp) I tym sposobem muszę wystawić na sprzedaż fajowe legginsy różowe udające sztruks z imitacją kieszeni:/ Bryczesy właśnie sprzedałam, bo trzy razy próbowałam ubrać (w różnych dniach), ale te wstawki między kolanami jej nie odpowiadały i już...a były tak boskie:/
josie ojoj. To szubko umawiaj się do urologa i dobrze, że to tylko kosmetyka!
Witam!
Ja też dzisiaj na szybko i po pobieżnym nadrabianiu... Młoda dopiero zasnęła
Wzięłam dzisiaj od kumpeli rowerek biegowy. I jak na razie Zosi idzie średnio... Dwie gleby juz zaliczone ;-) Ale chyba jest trochę jeszcze dla niej za duży, bo jak siędzi cała pupą na siodełku to nie dotyka całymi stopami ziemi. A powinna, nie?
Ja też dzisiaj na szybko i po pobieżnym nadrabianiu... Młoda dopiero zasnęła
Wzięłam dzisiaj od kumpeli rowerek biegowy. I jak na razie Zosi idzie średnio... Dwie gleby juz zaliczone ;-) Ale chyba jest trochę jeszcze dla niej za duży, bo jak siędzi cała pupą na siodełku to nie dotyka całymi stopami ziemi. A powinna, nie?
Ja :-)A dzis napatoczyl mi sie fajny komplet dla rocznej dziewczynki. Podeslac którejś link? Spodnie, body i bluza. Carters na razie za 1 zl i jeden licytujący
Tak sobie tłumacz ;-)aylin sąsiadka mówi, że body będą nieprzydatne, bo utrudniają załatwianie się przez dziecko na nocnik (a po ewentualnym przesikaniu wymagane przebranie całości). Ona też nakupowała i potem używała tylko na noc do spania zamiast piżamki (bo wtedy i tak w pampku). I weź mnie zabij, bo zakupiłam dwie tuniki za 11 i za 5zł na lato NEXT To serio koniec. A kupuję tuniki ze względu na fakt, że łatwiej będzie uczyła się sikać mając pod spodem tylko pieluchomajtki zamiast spodenek (mowa o lecie). Przynajmniej tak sobie zakładam
ale ladne te wasze tuniki i trampki srebrne boskie!!! ja dzis jankowi przymierzalam buty , sa takei fajne w zarze
Skórzane pantofle - Buty - Niemowlę chłopiec (od 3 miesięcy do 3 lat) - DZIECI | ZARA Polska
super miekkie i leciutkie, skora naturalna, ale niestety 22 jest na styk a 23 sa za luzne od gory i mu piety wyskakuja. wiec nie kupilam. a jemu za to sie super spodobaly te:
Materiałowe tenisówki - Buty - Niemowlę chłopiec (od 3 miesięcy do 3 lat) - DZIECI | ZARA Polska
i kazal sobie zalozyc i biegal w nich po sklepie, az sie ekspedientka smiala z niego, nie chcial sciagnac w ogole no ale te akurat sa twarde i dosc takie cieple jak na lato
Skórzane pantofle - Buty - Niemowlę chłopiec (od 3 miesięcy do 3 lat) - DZIECI | ZARA Polska
super miekkie i leciutkie, skora naturalna, ale niestety 22 jest na styk a 23 sa za luzne od gory i mu piety wyskakuja. wiec nie kupilam. a jemu za to sie super spodobaly te:
Materiałowe tenisówki - Buty - Niemowlę chłopiec (od 3 miesięcy do 3 lat) - DZIECI | ZARA Polska
i kazal sobie zalozyc i biegal w nich po sklepie, az sie ekspedientka smiala z niego, nie chcial sciagnac w ogole no ale te akurat sa twarde i dosc takie cieple jak na lato
agaundpestka
Załączniki
kasiekz
A Pola dziś w Decathlonie jeździła na dwukołowym z pedałami taka szczęśliwa i mi znowu żal się zrobiło i pojawił się pomysł sprzedaży biegowego. Ale opamiętałam się i póki co na ten rok będzie biegowy
maćku P sięga całymi stopami i pewnie dlatego póki co ani jednej gleby (bo w razie straty równowagi bezproblemowo opiera się nogami). Może był za wysoki? Te Puky i z Decathlona są najmniejsze - dla dzieci od 85cm.
josie te skórzane super!
aga oba śliczne! Mój styl
maćku P sięga całymi stopami i pewnie dlatego póki co ani jednej gleby (bo w razie straty równowagi bezproblemowo opiera się nogami). Może był za wysoki? Te Puky i z Decathlona są najmniejsze - dla dzieci od 85cm.
josie te skórzane super!
aga oba śliczne! Mój styl
reklama
agaundpestka
Antek też nie chce na biegowym chyba dlatego, ze właśnie nie stawia całej nóżki- on kocha swojego bobby cara
Kasiekz kupcie jej 4kołowy na 2latka lub używany ostatnio ktoś na tablicy piękny sprzedawał.
Moj też styl są cudne, ale ta cenaaaaaaaaaaa
Kasiekz kupcie jej 4kołowy na 2latka lub używany ostatnio ktoś na tablicy piękny sprzedawał.
Moj też styl są cudne, ale ta cenaaaaaaaaaaa