reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam Panie :)

Aylin cudne te rzeczy!!!!

Młoda faceci i te ich żarty:baffled::baffled:

Sylka mam nadzieje, ze ból głowy szybko przejdzie.

Kasiek ja dostałam właśnie jakąś ulotkę, ze sklepu rowerowego i tam całkiem fajne kaski są.

Andzia, bo faceci się nie znają ile dzieciom wszystkiego potrzeba :p ja nie jestem za ubieraniem dzieci tak samo tzn. chodzi mi jak np. ludzie ubierają zawsze identycznie bliźniaki czy rodzeństwo, bo to nie zdrowe dla ich psychiki, ale jak się pa kilka ciuchów takich samych i to już u takich starszych dzieci to fajnie wygląda i pewnie dzieciaki się cieszą, ze tak samo wyglądają :D

Niespodzianka A też potrafi się śmiać z czyjegoś nieszczęścia :D, ale ostatnio częściej płacze jak się komuś coś dzieje, ale za to ja nie moge się powstrzymać często, ze śmiechu:baffled::baffled: taka głupia reakcja.

Coś jeszcze miałam hmm ide kawe zrobic to moze mi się przypomni :)

reklama
Kasiek - sandały nie na Pole. To rozmiar 22 :)
A resztę obserwuje ale bez zamiaru zakupu :) po prostu nie wiem czy moja będzie jeszcze mowila bodziaki czy przestana byc praktyczne? Nie mam doświadczenia w tym zakresie.

A dzis napatoczyl mi sie fajny komplet dla rocznej dziewczynki. Podeslac którejś link? Spodnie, body i bluza. Carters na razie za 1 zl i jeden licytujący:)

Aylin same cuda wkleiłaś

Andzia gdyby Mati był dziewczynką to małż nie zarobiłby na buty:-D
termin operacji mamy na 15.01.2015 ale czy znów nie odwołają??? oby nie, bo chcę mieć to już za sobą

Sylka ile lat ma kuzynki córa i ile operacji miała?
współczuję bólu głowy

Młodak to sobie mąż zażartował:baffled:

Niespo młody raczej się nie śmieje, no chyba że wygłupia się z Olką i specjalnie ją bije

W sprawie nabierania - kolega opowiadal jak to zona mu zart zrobila. Wracam z pracy, korki, byl co zalatwic i nagle telefon: natychmiast wracaj do domu bo corka glowe rozwalila, krew wszędzie. A cwany - a tam, nie ze mna takie numery. Wraca spokojnie do domu, otwiera drzwi z hasloem prima.... A tam krew wszędzie. Zona nie zartowala. Na szczęście rana powoerzchowna

Ja tylko na chwilę bo ból głowy nie daje normalnie funkcjonować. Te migreny mnie wykończą. Czekam na P. żeby przejął Szymka i zamykam się w pokoju.

Asik córka kuzynki ma 11 lat. Dokładnie ile miała operacji nie pamiętam. Wiem, że kilka i jakoś na początku wakacji ma mieć następną.

Kupiłam kask w Decathlonie. Swoją drogą te rowerki biegowe made in decathlon są super! 199zł (tańsze niż Puky), a ta sama wysokość (dla dzieci od 85cm), P zasuwała na nim identycznie. Jedyny minus za twardsze i węższe siodełko.

sylka ja w PL a zapomniałam:D

młodak chciał dobrze:D

niespodzianka
moja zaś reaguje smutkiem na krzywdę innych:)

aylin
tak wiem, ja szukam 24/25 - zależy od numeracji. Jak wygrasz te sandały to mega zazdroszczę:) Ale żarcik!

asik a więc byle do stycznia 2015! &&&&

Nie pisałam wam, że M cały tydzień w domu na urlopie. Na szczęście w większości pracuje:p

EDEK

aylin sąsiadka mówi, że body będą nieprzydatne, bo utrudniają załatwianie się przez dziecko na nocnik (a po ewentualnym przesikaniu wymagane przebranie całości). Ona też nakupowała i potem używała tylko na noc do spania zamiast piżamki (bo wtedy i tak w pampku). I weź mnie zabij, bo zakupiłam dwie tuniki za 11 i za 5zł na lato NEXT:D To serio koniec. A kupuję tuniki ze względu na fakt, że łatwiej będzie uczyła się sikać mając pod spodem tylko pieluchomajtki zamiast spodenek (mowa o lecie:D). Przynajmniej tak sobie zakładam:p

Ostatnia edycja:
kasiek - a moja koleżanka wlasnie nadal body zakłada. Mówi ze przez okres czasu kiedy młoda sie uczyla - nie uzywala a teraz wróciła bo na podwórku ma pewność ze dziecku po plecach nie wieje. I bądz tu mądra :)

Pokaz Tuniki plisss :)

moje:
4078714347.jpg4078719119.jpg4091749920.jpg

Załączniki

• 4078714347.jpg
    4078714347.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 37
  • 4078719119.jpg
    4078719119.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 37
  • 4091749920.jpg
    4091749920.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 40
aylin nie mam szczęścia do tak pięknych rzeczy jak ty:D To nowe? Ja na lato, z krótkim rękawkiem bo na teraz mam trochę:)
tunika1.jpgtunika2.jpg

Załączniki

• tunika1.jpg
    tunika1.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 36
  • tunika2.jpg
    tunika2.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 35
Kasiek ta zolta piękna. Ja uwielbiam dzieci ubrane kolorowo. Niestety moja zoltego nie zalozy. I juz. Ja tuniki na lato z krótkim mam. Ale z dlugim nie. A sama wiesz ze lato różne bywa. A tak tunika , getry trampki i mam ja ubrana. Jedna jak nowa a druga podobno bardzo dobra. Ale jeszcze nie dotarly.

reklama
zakupoholizm kwitnie widze dalej ;-)

Przeczytalam Was w poludnie ale odpisac moge dopiero teraz no i oczywiscie nie pamietam, co mialam :sorry:

Bylismy dzis na basenie i bejbiszonek tak sie zmeczyl, ze byl gotowy pokladac sie nawet na wodzie (takiej macie z woda) :eek: ale jak tylko go osuszylismy i ubralismy... nowy zastrzyk energii - otwieral wszystkie szafki pod rzad, wlaczal suszarki :-)

Do góry