reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Dopiero co wstalismy. Wreszcie jestem wyspana.

No mi wczoraj przed snem K zrobił kawał. Siedzialam na górze więc pytam czy może pranie przyniósł. On mówi że nie. Więc idę do pralni a tam pralka pusta oczywiście.......
Żeby na marne moje lazenie nie było to wstawiłam kolejne pranie. Jak się przed chwilą okazało bardzo ekologiczne to pranie bo bez detergentów :)

Aronia czym Ciebie koleżanka nabrała?
Mój dziec też szuka ogona u siebie. Pokazuje na ogon u misia z którym śpi a potem łapie się za pupe i kręci główką na nie.
Sylka no to rzeczywiście nieciekawe wydarzenia za Tobą. Współczuję.
A w jaki sposób mialas usuwany kamień?

Kasiekz powiew zrobiony też mam i czysto jest.

Ostatnia edycja:
reklama
młodak a więc skoro bakterii nie ma a masz wysokie ob i erytrocyty to kamole jak nic:/ Szukaj dobrego nefrologa i będziesz mieć z głowy, bo lepiej szybciej to załatwić niż zwlekać. &&&&&&

andzia ja szukam tylko i wyłącznie kolorowych:) Uniwersalnych jakby kiedyś był chłop:p Jak coś wyhaczę to wkleję - szukam takiego do 50zł max. W Decathlonie są po 39zł, ale nie podobają mi się:/

sylka ooooo to przeszłaś! Dobrze, że już wszystko OK!

josie hahaha miałam to samo. Nie mieściłam się piżamę to wyciągnęłam taką zawsze na mnie za dużą i wydawało mi się, że szeroką, a tu uda nie weszły:DDD

Dokładnie :-D

Mnie też nikt nie nabrał.
I nie straszę Ciebie wcale. Nie wiem jakie Ty masz objawy przy tym popuszczaniu, ale u mnie to wygląda tak, że zrobię siku i wydaje mi się że do końca. A dosłownie po kilku minutach czuję, że coś wyleciało. Nie czuję momentu wylatywania tylko jak już jest po fakcie. Oczywiście noszę wkładki czego nienawidzę dosłownie.
No i u mnie nie ma znaczenia czy to podczas wysiłku jest czy normalnie. Podczas podskoków (dlatego przestałam chodzić na Zumbę) na bank poleci, tak samo podczas biegania (biegam nadal bo tu z nikim kontaktu nie mam a po powrocie do domu ide pod prysznic). Ale bywa też i tak, że poleci gdy np stoję na plasu zabaw i patrzę na młodego :szok:
Żadnych bóli nie mam, nic nie piecze. W życiu nie miałam zapalenia pęcherza. I zresztą na usg pęcherz wyglądał ok, tyle że po zrobieniu sisiu wyszło ze się nie opróżnił do końca.

to ja nie tak jak ty. Zaczeło sie w zimie, przy kichnięciach, podskokach i cwiczeniach fizycznych. Cwiczeie mięsni kegla niewiele daje.

aylin nie możliwe, ktoś ma jeszcze więcej?:DDDD Hehehe. Ja zakupiłam ochraniacze, nad kaskiem się zastanawiam, bo nie wiem który i kończę na co najmniej 2 tygodnie:p

oj ma :) 10 sukienek na rozmiar 92-98. Wyjściowych. Bo takich codziennych ze 2 razy tyle. O bodziakach, spodniach bitach nie wspominam. Ona ma uzaleźnienie zwane "tani armani" czyli ciuchland :) mówi ze jak sroda przychodzi i nie pojedzie to sie xle czuje :)

A poza tym na fb u coniektórych byłych kolezanek z forum tez widzę nałóg.... i to wiekszy niz nasz. Bo ja butów na wyrost nie kupuje :) nowych

Dałam się wczoraj specjalnie nabrać Olci, miała frajdę, że wkręciła mamę:-D tak poza tym to był strasznie nudny dzień

Andzia zdrówka dla Ciebie

Papitka fajnie, że u Was ok, zaglądaj częściej

Kasiek świetnie, że Pola sobie tak dobrze radzi na rowerku:tak:

Polaa, Andzia fajne ciuszki

Młodak będzie dobrze, dużo zdrówka

Aga haha chciałaś zrobić niespodzinkę mamie a wyszło na to, że ona zrobiła Tobie:-D

Aronia chciałabym zobaczyć Twojego bejbiszonka szukającego u siebie ogona:-D to musi super wyglądać

Josie u mnie było odwrotnie, wchodziłam w wszystkie jensy tylko w pasie nie mogłam się dopiąć

Sylka faktycznie nieciekawy rok za Tobą, oby już wszystko było dobrze

oglądałam zdjęcia i natknęłam się na Oliwki zaraz po operacji i tak smutno mi się zrobiło:-(

AYLIN sandały są BOSKIE, cudne, chce identyczne!!! Aaaaa te body Carter - cud, miód i maliny, legginsy - powiem tylko tyle aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Widzę, że mamy podobny gust:pppp

nie nie nie...ja nic nie kupię...tylko kask, bo ochraniacze już kupiłam...nie nie nie i nie:D:D

asik
na szczęście już jest dobrze:)

ps. ja nikogo nie nabrałam i mnie również nikt - du.pa:/

Mlodak - ja sie chyba nigdy nie wyspię, zazdraszczam. A pranie, cóż... zdarza sie :-D

Aylin obstawiam ze pzenajmniej 2 rzeczy z tego kupisz:-p Tylko uważaj na kasiek;-):-D

Asik - Z Olcia juz jest dobrze, a bedzie jescze lepiej :)) A co z tą operacja, która odwołali w tamtym roku ???

Co do nałogu. M wczoraj sprzatał szafkę z butami, i mowi do Mateusza: Synu ile ty masz butów, już sobie wyobrazam co to by było gdybyś był dziewczynka :-D:-D
Na co ja mu ze M ma niezbedne minimum i niech sie przygotuje na więcej:-)

Ostatnia edycja:
Hejka,

my tez już na nogach od jakiegoś czasu. Ale Szymek dzisiaj pospał do 8-mej wiec nie było źle. Za to ja wstałam z koszmarnym bólem głowy.Chyba ciężki dzień się zapowiada. A do tego pogoda dzisiaj nie rozpieszcza.

Andzia zdrówka dużo dla Ciebie i Matiego. Kurujcie się.

Papitka ból pleców zapewne od dźwigania. Powinnaś wnosić oddzielnie wózek i zakupy. Kciuki aby ból szybko ustąpił.

Mlodak to dał Ci Szymek się wyspać. Kamień miałam usuwany metodą URS (ureterorenoskopia).

Aylin ty to masz oko do takich okazji.;-) Ciekawe czy się skusisz?:-);-)

Asik moja kuzynka tez ma córę z rozszczepem. Jej córka jest starsza od twojej Oliwki i też przeszła już kilka operacji. Ale wszystko jest na dobrej drodze. U Ciebie tez tak będzie, zobaczysz.

Kasiek ja tez nikogo nie nabrałam i mnie też nikt. Ale powiem ci szczerze, że nawet zapomniałam że to był Pryma Aprilis. Chyba przez to ze jesteśmy w UK.

My zaraz zbieramy sięo po spożywkę. Musze kupić przede wszystkim świeże pieczywo bo Szymon co chwila upomina się o bułę, a w domu nie ma.
I dzięki dziewczyny z życzenia zdrowia. Na pewno przyda się.:tak:

Sylka współczuję bólu głowy od rana. Potrafi to nieźle popsuć nastrój na cały dzień.

Tekst mojego K sprzed chwili:
Tak sobie myślałem że nie musisz.się odchudzać bo jak Ci wytną tę chorą nerkę to i tak spadnie waga.
Nie wiem śmiać się czy płakać z tych jego żartów?

reklama
Bry, pogoda u nas do kitu. Tez sobie wybralam kraj do emigracji... Jakbym na Cypr nie mogla ;-)

Mloda wspolczuje dolegliwosci, no i mam nadzieje, ze mimo wszystko da sie wyleczyc bez wycinania. K mowi, ze to swietna kuracja odchudzajaca :eek:;-)

Wybaczcie, ale nie mam czasu wszystkim odpisac.

Chcialam zapytac czy Wasze dzieci tez sie zasmiewaja jak ktos sobie krzywde zrobi? :eek: T az sie czerwony ze smiechu robi jak sie uderze, albo poslizgne, a najwiekszy atak smiechu wywoluje L udajacy, ze go prad porazil :eek:

Do góry