reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Polaa bluzy w paski i trampki - przecudowne.

Ja dzis u kolezanki zakupoholiczki bylam :) mam sukienkę na wesele dla tyski na zmianę. Tj będę miala bo mam 10 do wyboru a ze do maja 2 msc to jeszcze zdecyduje ktora pożyczam :)

W ogóle to sie pochwalilam ze kupilam tysi conwersy za 20 zl a ta wyciaga różowe które na szmatach za 4 zl kupila...

Kasiek ja nic nie licytuje. Ja mam w obserwowanych na razie.

Mlodak tu mnie nawet nie strasz. Tez musze badania ogólne porobić. Bo tez mi sie czasem popuścić zdarzy.

Andzia - te środkowe.
, jasne koszulki fajne. Podobaja mi sie. A jak jakościowo?

Moj jutro znów do Wawy jedzie....
Nie nsbral mnie dzis nikt..... Nuda

Ostatnia edycja:
mlodak - cha cha,termin, jak rozumiem na czerwiec ;-)

Dokładnie :-D

Polaa bluzy w paski i trampki - przecudowne.

Ja dzis u kolezanki zakupoholiczki bylam :) mam sukienkę na wesele dla tyski na zmianę. Tj będę miala bo mam 10 do wyboru a ze do maja 2 msc to jeszcze zdecyduje ktora pożyczam :)

W ogóle to sie pochwalilam ze kupilam tysi conwersy za 20 zl a ta wyciaga różowe które na szmatach za 4 zl kupila...

Kasiek ja nic nie licytuje. Ja mam w obserwowanych na razie.

Mlodak tu mnie nawet nie strasz. Tez musze badania ogólne porobić. Bo tez mi sie czasem popuścić zdarzy.

Andzia - te środkowe.
, jasne koszulki fajne. Podobaja mi sie. A jak jakościowo?

Moj jutro znów do Wawy jedzie....
Nie nsbral mnie dzis nikt..... Nuda

Mnie też nikt nie nabrał.
I nie straszę Ciebie wcale. Nie wiem jakie Ty masz objawy przy tym popuszczaniu, ale u mnie to wygląda tak, że zrobię siku i wydaje mi się że do końca. A dosłownie po kilku minutach czuję, że coś wyleciało. Nie czuję momentu wylatywania tylko jak już jest po fakcie. Oczywiście noszę wkładki czego nienawidzę dosłownie.
No i u mnie nie ma znaczenia czy to podczas wysiłku jest czy normalnie. Podczas podskoków (dlatego przestałam chodzić na Zumbę) na bank poleci, tak samo podczas biegania (biegam nadal bo tu z nikim kontaktu nie mam a po powrocie do domu ide pod prysznic). Ale bywa też i tak, że poleci gdy np stoję na plasu zabaw i patrzę na młodego :szok:
Żadnych bóli nie mam, nic nie piecze. W życiu nie miałam zapalenia pęcherza. I zresztą na usg pęcherz wyglądał ok, tyle że po zrobieniu sisiu wyszło ze się nie opróżnił do końca.

młodak ja do twoich badań dorobiłabym posiew moczu. Masz OB i eurytrocyty w moczu...może masz jakąś bakterie, a temu sprzyja zastój moczu, który masz. Lepiej wyjaśnić tego przyczynę.

aylin nie możliwe, ktoś ma jeszcze więcej?:DDDD Hehehe. Ja zakupiłam ochraniacze, nad kaskiem się zastanawiam, bo nie wiem który i kończę na co najmniej 2 tygodnie:p

andzia mnie urzekły te krótkie spodenki zielono-miętowe! Chomik jadł kulturalnie z miski, a pies z podłogi:D

aronia
musi to super wyglądać, moja nie bierze nic do pyska co nie jest jej (ma małą podusie i dwa szczurki made in ikea) :)

Nie bede do Was wchodzic, bo potem nie chce byc gorsza i oglądam all :p

Pola super ciuszki takie w moim stylu :) A miał dziś na sobie taką bluzkę w paski i czerwone trampki plus jeansy pasowałby do Twoich :)

Andzia, ale śliczne te spodenki!!

Młodak zdrówka!! ja też mam trochę problemy, ale jakoś nie po drodze mi do lekarza, a i przeciez powiedziałam sobie, ze pójdę jak schudnę.

Munka zdrowka!!

Aronia oj to macie wesoło :)

Prima aprils zrobiliśmy dziś mojej mamuśce :D wracała tramwajem z pracy jak zawsze, a my czesto po nią wychodzimy :) dziś dzwoni co robimy, a my, ze w domu (a byliśmy na spacerku) i dziś po nią nie wyjdziemy :) ale pomyślałam, ze zrobimy jej niespodziankę i wyjdziemy i tak też zrobiliśmy czekaliśmy długoooo i nagle telefon gdzie my jesteśmy, bo babcia pod bramą i kluczy nie ma :D Postanowiła, ze jak nie wychodzimy po nią to wysiądzie przystanek wczesniej i podejdzie do sklepu :D

cha cha, agaundpestka. Ja nabralam monsza dosc prostacko, bez fantazji (z braku lepszego pomyslu, pomyslalam, ze lepszy rydz niz nic), bo zadzwonilam, ze ma zejsc po nas i wniesc wozek - zszedl, obszedl dom dookola, spytal sasiadow, czy nas nie widzieli a my w tym czasie bylismy na placu zabaw w innej dzielnicy :-pA wieczorem nabrala mnie kolezanka na chwyt tak grubymi nicmi szyty, ze az wstyd, ze nie rozgryzlam jej zamiarow :zawstydzona/y::-) Dawac reszta dziewczyn, chwalic sie, jak nabieralyscie innych i same dawalyscie sie nabrac :-p

kasiekz -
nasza psa tez nie rusza (na ogol) nie swoich rzeczy ale ten dywanik (z ikei) jest jej - kupiony wlasnie do tarmoszenia. Za to dziec nie ma takich oporow i lapie sie za psie zabawki. Bubinek nie tylko z reszta nasladuje pse - on nie chce mi uwierzyc, ze nie ma ogona i uparcie go u siebie szuka (z tylu na plecach) :-)

Haha laski ja to sie dzis sama nabralam: wyciagnelam takie cienkie letnie spodnie z szafy, zeszloroczne, takie jakby alladynki na gumce w pasie, mysle sobie z gumka to bedzie mi wygodnie. No i zakladam i co? Do polowy ud weszly!!!!!! Autentycznie w polowie ud myslalam ze gumka peknie! Nie moglam wyjsc z szoku, niby mam 12 na plusie ale jakos sie ludzilam ze to wszystko w brzuch i cycki poszlo :p :D

Pola strasznie mi sie podoba ze ubierasz chlopakow tak samo, tez bede tak robic:)

Ok, udało mi się co nieco nadrobić.

Polaa super zakupy. Ja też zazwyczaj nie mogę oprzeć się jak jestem w Nextcie, albo jak przeglądam ich stronę.

Alijenka ja też dzisiaj robiłam porządki w ogródku. Do Ciebie to zapewne mi daleko, bo różnica w wielkości twojego ogrodu i "mojego" ogródka jest znacząca.:tak:

Mlodak głowa do góry, będzie dobrze. Ja miałam taki felerny zeszły rok. Najpierw okazało się, że mam kamień w przewodzie moczowym. A też nic mnie jakoś specjalnie nie bolało. Jedynie co to zaczęła pojawiać się krew w oczu i to dość widocznie. No wiec badania a potem usuwanie kamienia. Po zabiegu miałam przez 6 tygodni sondę w tymże przewodzie. Coś okropnego, nie życzę nikomu. Ale jak wyjęli to jakbym na nowo się narodziła. Na dzień dzisiejszy mam jeszcze kamienie w obu nerkach. Potem zauważyłam coś na szyi. Okazało się, że to torbiel na tarczycy. Płyn wyciągnęli, zbadali i dzięki Bogu nic nie wyszło. Torbiel niestety znowu trochę się napełnia płynem, ale lekarka powiedziała, że na razie wyniki wszystkie mam dobre to nic z tym nie będziemy robić. Jedynie co pół roku kontrolne badania. Zarówno tarczycy jak i nerek. I jak na razie jest ok i tego się trzymam. Wiec zobaczysz, będzie ok. Porób badania, wylecz co należy i nie martw się na zapas. Trzymam kciuki aby wszystko u Ciebie było ok.:tak::tak:

Munka dużo zdrówka.

Andzia fajne ciuszki.

Aylin mnie też dzisiaj nikt nie nabrał. Jakiś ten dzień taki zwyczajny.

Aga to babcia pokrzyżowała Wam lany związane z psikusem. Ale zapewne ucieszyłaby się widząc Was czekających na nią.:tak:

Aronia to nabrałaś monsza. A jak zareagował?

Josie tak to już w ciąży bywa;-)

Kładę się spać bo jutro zapewne młodziak obudzi mnie bladym świtem bo poszedł wcześnie spać.

hejo

Aga - to ci wyszedł żart:-D:-D
Pola nie wpadłam na to zeby ubierać chłopaków tak samo :szok: moj M chyba by sie nie zgodził

Aronia - a jaki numer kolezanka Ci wywinęła ???
Ja banalnie, powiedziałam m ze znowu coś kupiłam chłopakom ( a ze jesteśmy przed wypłata, to nie byl zadowolony), ucieszył sei ze to tylko zart.

Sylka zdrówka i zeby te okropne dolegliwości nie wróciły.

Josie - ja w ciąży miałam na odwrót, chudłam wszędzie, tylko brzuch mi rósł. Nie ma tego złego.... musisz kupić sobie nowe spodnie :-)

Kasiek - całe 2 tygodnie wytrzymasz???:-p Pokazesz kask, mi sie podobaja takie bardzo kolorowe, ale drogie..

Aylin - zreczy jakościowo sa super, bawełna gruba, dobrze wykonczone.

Alijenka jesteś rozgrzeszona.:-)

Mati mnie zaraził, boli gardlo, suchy okropny kaszel, katar.... oj

Wczoraj pojechaliśmy do mamy, zawieźć Adrianowi ciuchy i tak ogólnie odwiedzić, bo pzrez telefon, mowił,ze jeszcze pare dni zostanie....ale jak nas zobaczył, to mówi ze jedzie do domu :szok::baffled:

reklama
pola super ubranka.

josie ja też miałam takie wrazenie jak bylam w ciazy z kubulkiem że tylko brzuch i cycki a tu na uda nic nawet nie chodziło co dopiero dalej. ;D

Nianio jesszcze śpi tak was poczytywałam poczytywalam i chyba bab skleroze bo nie pamiętam co kto i komu trza odpisać ;D

No nic. Zapowiada się ładny sloneczny dzionek i chyba dzisiaj znowu spacerek długaśny i to dwa bo przerwa na obiad i spaniei dalej;D

Nie mogę sie ruszyć cały bok pleców z lewej strony mnie boli chyba od targania wózka z zakupami po schodach.:-(

Do góry