reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Przywołana do tablicy :)

polaa śliczne rzeczy. Zauroczyły mnie w szczególności te czerwone trampki :-D

U mnie średnio niestety. Wzięłam się za badania z racji popuszczania moczu (od września tak mam) i cyrk za cyrkiem wychodzi dosłownie.
usg jamy brzusznej wykazało kamienie w woreczku żółciowym i teraz muszę szukać chirurga. Do tego problem z opróżnianiem pęcherza, zostaje zawsze ok 50ml.
Badania ogólne moczu i krwi są w porządku, ale OB za wysokie i eGFR za niskie co świadczy o zaburzonym działaniu kłębuszków nerkowych. No i mam też erytrocyty w moczu.
Od soboty chodzę i nie wiem co mam o tym myśleć. Nawet nie mam siły już płakać więc się śmieję. Ale to mocno nerwowy śmiech niestety i czuję, że to się na mnie nieźle odbije.
Do doooopy ten cały rok. Sory za smęcenie.

reklama
Kasiek, mlodak dzieki ;-) Takie zwykle rzeczy ale mi sie bardzo podobaja :)
mlodak trampki jeszcze trochę za duże na Wojtka ale lada chwila bedą dobre :tak: Smec ile chcesz, od tego tutaj jesteśmy przeciez wiesz ;-) Wspolczuje dolegliwości :-(

polaa sęk w tym, że oprócz popuszczania moczu (i to też sporadycznie,dwa trzy razy w miesiącu) to ja żadnych dolegliwości nie mam. Nic mnie nie boli, nic a nic.

mlodak u mnie normą był piasek w nerkach. Objaw jedyny 2-3 razy w miesiącu zakuło mnie z boku w dole pleców. Będzie dobrze - kamole usuną! A zostawanie moczu może wynikać z nieprawidłowej budowy (moja mama) i zostaje do końca życia (można zrobić zabieg, ale np. jej nie przeszkadza, musi tylko pilnować aby zakwaszać mocz co zapobiega namnażaniu bakterii w przeciwnym razie łapie zapalenie pęcherza. Będzie dobrze!

mlodak - zdrowka!

kasiekz - bubinek lubi nasladowac pse - strzepi z nia (zebami) razem dywan, kopie dolki :-) A najnowsza zabawa (nie pamietam, czy pisalam) jest siadanie na jej dywanie-zabawce i czekanie, ze ona chwyci za dywan zebami i on sie zalapie na przejazdzke po podlodze :-)

Młodak - dużo zdrówka!!!!

Ja dziś miałam wspaniały dzień prima aprilis....mieliśmy wracać do W, ale niestety, zepsuł mi się samochód, a Taty auto czeka na wymianę oleju... do tego mam mega zapalenie gardła i ledwo mówię!!!!!! Jutro pewnie będę musiała odwołać pacjentów, a w piątek totalnie stracę głos po 9 godzinach pracy z dziećmi....wrrrrrrr.

Polaa - śliczne rzeczy :)

Młodak uszka do góry. U mnie ostatnio często powarca zapalenie pęcherza, musze zrobić badania.

Polaa trampki czerwone wymiatają.

Munka zdrowka
Kasiek z chomikiem może jeść,a z psem nie ???:-p:-D

Moje zakupy, przy zakupach Poli blado wypadają, ale musze powiedzieć ze zaskoczyły mnie na plus, tzn, sa fajniejsze niż wydawały się na zdjęciach

IMG_0175.jpgIMG_0177.jpgIMG_0176.jpg

Załączniki

• IMG_0175.jpg
    IMG_0175.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 36
  • IMG_0176.jpg
    IMG_0176.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_0177.jpg
    IMG_0177.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 33
reklama