reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Polaa no to takiej rozrywki przerywać nie mozna.

Ci do rozmiarowki next - zależy co. Mam od 9 msc do 2 lat i wszystkie rzeczy są dobre. Spodenki na 9 msc, spodniczki tez, koszulki z krótkim na 12. Spodnie 12-18 a bluzeczki na 18-24.

Tak samo z Cartersem mam.

Kasiek - wrzucę ci wieczorem aktualnie obserwowane. Duxo obecnie nie mam bo przecież nic nie kupuje :)

Andzia - ja tez kiepski sprzedawca. Kurtkę sprzedałam to do przesylki doplacilam.

Maćku - staram sie kupowac u jednego allegrosprzedawacza wiecej rzeczy. Wybieram tez czasem tych u których mogę sama odebrac. Lub T. Odbiera jak jest w warszawie :) taki system ma minusy - paczka ciuchów letnich na Tysie od stycznia leży w Lublinie :) u kolegi i czeka aż sie kiedyś zobaczymy hehe

Ostatnia edycja:
reklama
same zakupoholiczki tutaj :szok: U nas w tym wzgledzie umiar :tak:Kilka razy dziennie nie przebieram - biega po domu brudny, przebieramy tylko na wyjscia, bo inaczej musialabym co kwadrans przebierac ;-)

kasiekz - ale ciastolina nie jest do jedzenia a w masle hitem jest mozliwosc wylizania paluszkow i nakarmienia psy :-p

Nie chwalilam sie Wam (chyba?) nowymi zajawkami: kilka dni byla faza na zegarki ("tik") a od kilku dni na szukanie gniazd na drzewach :-)

Pogoda u nas dzis sliczna, taka majowa - na drzewach male listki, w parku kwitna przylaszczki na potege, przy domach kwitna wisnie (!), forsycje, lada moment magnolie. Na rzekach pojawili sie pierwsi kajakarze (tu mamy zajawke na lodki :-)) - miodzio! Pierwsze komary tez juz widzialam :baffled: No i muchy probowaly w psim zarciu zlozyc jaja :wściekła/y:Slowem: WIOSNA :rofl2:

Informuję, że znowu muszę usiąść na Allegro, żeby kupić P kask i ochraniacze:D Mus to mus:p Młoda zasuwa na rowerku biegowym jak szogun. Sama doskonale skręca, nawet na ostrym zakręcie. Dziś sama sobie kursowała dookoła domu (nawet nie chodziłam obok niej) :) Schodzi i wchodzi też sama. Jednym słowem, mam na dworze dziecko z głowy.

Racja Andzia Zaza miała być z nami!

Alijenkę rozumiem - robi ogród, bo pogoda służy:)

Aylin
ja póki co licytuję tylko kalosze, rozmiar 24 w biedronki:)

Aronia
P dziś kładła sobie kurczaka na podłogę i zjadała na czworaka jak pies, bo obok tak właśnie jadła Luna - myślałam, że uduszę bo to był pomysł M!

Hej kobietki

Jestem, żyjemy ale tak jak kasiek napisała zapitalamy na ogrodzie, dzięki andzia, kasiek za wywołanie do tablicy.

Później się może zmobilizuję i coś skrobnę.

Aylin chwale sie swoimi zakupami w tym i poprzednim tygodniu tak jak obiecalam :tak: Bluzy bede miała jutro w domu. Dzisiaj przyszłly inne rzeczy a myslalam, ze to one bo nawet paczki nie zdążyłam rozpakować :zawstydzona/y:
W sumie nic specjalnego bo ja chlopakow ubieram na sportowo i czesto jednakowo

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 37
  • image.jpg
    image.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 33
  • image.jpg
    image.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 32
  • image.jpg
    image.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 36
  • image.jpg
    image.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 33
  • image.jpg
    image.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 31
  • image.jpg
    image.jpg
    42,5 KB · Wyświetleń: 35
  • image.jpg
    image.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 35
Witam się na chwilkę.
My dzisiaj cały dzień na dworze bo pogoda cudna. Robię porządki w ogródku. Jest niewielki, ale roboty jednak trochę jest. Szymek cały dzień nie spał i idę go właśnie kłaść bo marudzi już na maksa. Pózniej usiądę i nadrobie.

reklama
Do góry