andzia1980
Fanka BB :)
Witam :-)
Kolejny dzien w domu :-( Kuba na szczescie lepiej. Maz dzisiaj wrócił wcześniej z pracy, poszedł od razu spac, zeby popołudniu wstać i mi trochę pomoc. A na 20 znowu do pracy. Jak wstanie to biorę Wojtka na spacer bo juz mamy dosc siedzenia w domu, żal mi tylko Kuby bo na razie nie wychodzi.
spalismy dzisiaj do 9.45. Jedyny plus choroby Kuby
munka dzieki, ze pytasz. Lepiej jest, za dwa tygodnie kontrola wiec zobaczymy co powiedzą. A co do odparzen u nas zdecydowanie mąka ziemniaczana Kiedys wlasnie na forum dziewczyny mi doradzily jak Kuba był mały i naprawdę pomoglo
josie bluza super Podoba mi sie
Aylin dziwne jakbyś nie kupiła ;-) A czy ja wczoraj pisałam, ze do swiat nie wchodzę na stronkę nexta?? Hmm, no jednak nie udało sie i wczoraj kupiłam chłopakom bluzy ale to juz ostatnie zakupy
Kasiek fajne buty, moj styl bo ja tylko styl sportowy
tiaaa na pewno
Pola miałam kiedys pytac, Kuba w wieku Adriana, poweidz mi ile ma cm i jaki rozmiar mu kupujesz???? Nosze sie z zamiarem zakupów w nexcie, ale co wejde to sie zastanawiam czy z rozmiarem trafie :-)
Nie weim jak w UK podchodza do ospy, ale u nas mija pediatra pzrestrzegała,zeby ospy nie przeziebić. W takim okresie to na dwór najlepiej wychodzić dopiero jak strupy dobrze poprzysychaja. U nas zaraz po ospie obydwaj mieli zapalenie oskrzeli ( wiem ze moi chorowici), ale prawdopodobnie to nic dziwnego, bo organizm po chorobie jest bardzo osłabiony ( z reszta jak po każdej wirusówce)
Aylin ja elegancko ubrana chodziłam moze pzrez m-c, bo wydawało mi sie ze tak powinnam, ale szybko sie opamiętałam ))