reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Witam :-)

Kolejny dzien w domu :-( Kuba na szczescie lepiej. Maz dzisiaj wrócił wcześniej z pracy, poszedł od razu spac, zeby popołudniu wstać i mi trochę pomoc. A na 20 znowu do pracy. Jak wstanie to biorę Wojtka na spacer bo juz mamy dosc siedzenia w domu, żal mi tylko Kuby bo na razie nie wychodzi.
spalismy dzisiaj do 9.45. Jedyny plus choroby Kuby :)

munka dzieki, ze pytasz. Lepiej jest, za dwa tygodnie kontrola wiec zobaczymy co powiedzą. A co do odparzen u nas zdecydowanie mąka ziemniaczana :tak: Kiedys wlasnie na forum dziewczyny mi doradzily jak Kuba był mały i naprawdę pomoglo
josie bluza super :tak: Podoba mi sie

Aylin dziwne jakbyś nie kupiła ;-):-D A czy ja wczoraj pisałam, ze do swiat nie wchodzę na stronkę nexta?? Hmm, no jednak nie udało sie i wczoraj kupiłam chłopakom bluzy ale to juz ostatnie zakupy :-D

Kasiek fajne buty, moj styl :) bo ja tylko styl sportowy :)

tiaaa na pewno :-D

Pola miałam kiedys pytac, Kuba w wieku Adriana, poweidz mi ile ma cm i jaki rozmiar mu kupujesz???? Nosze sie z zamiarem zakupów w nexcie, ale co wejde to sie zastanawiam czy z rozmiarem trafie :-)

Nie weim jak w UK podchodza do ospy, ale u nas mija pediatra pzrestrzegała,zeby ospy nie przeziebić. W takim okresie to na dwór najlepiej wychodzić dopiero jak strupy dobrze poprzysychaja. U nas zaraz po ospie obydwaj mieli zapalenie oskrzeli ( wiem ze moi chorowici), ale prawdopodobnie to nic dziwnego, bo organizm po chorobie jest bardzo osłabiony ( z reszta jak po każdej wirusówce)

Aylin ja elegancko ubrana chodziłam moze pzrez m-c, bo wydawało mi sie ze tak powinnam, ale szybko sie opamiętałam :)))

reklama
andzia josie ja zaś mam inne spostrzeżenia:D Chyba zależy co. Kupiłam P tunikę i sukienkę Next na 98 i są na teraz:) Tunika na lato będzie za mała. Z kolei spódniczka 92 będzie dobra na 3 lata:D

polaa josie aylin andzia buhahahah widzę, że mamy tu same sportsmenki:D

aylin no więc moja droga na wzajem:D Będziemy wklejały sobie linki:ppp

Ale mam dziś ciężki dzień...:baffled: Słabo mi jakoś i ledwo się ruszam... Chyba za długo pospałam:sorry2:A na 15 jadę na szkolenie BHP :crazy: Trzeba by się zaraz na jakiś spacer krótki wybrać...
hehe w tym problem ze nie kupuje nówek w cenach regularnych tylko licytacje. Przeważnie w 100 zł miesiecznei sie mieszcze :) w marcu zaszalałam na 160 :)

NIe wierzę! A koszty przesyłki? ;-)

Ja jakoś w necie nie mogę nic taniego i fajnego wyhaczyć...W realu idzie mi znacznie lepiej ;-) Teraz mam pole do popisu, bo dla malutkich dzieciaczków jest więcej łądnych, niezniszczonych rzeczy ;-)

Kasiek sportsmenka to ja bym sie nie nazwała:-D ostatnio biegłam ( i to za duzo powiedziane) 100 m do autobusu, jak wsiadłam to tak dyszałam jakbym z 90 lat miała, oj ciężko było.

Ja jakos trafiałam własnie na wieksze ubrania niz wynikałoby z rozmiarówki :baffled:

Kasiek przeczytałam twoje "zaś" i sie zastanawiam gdzie jest Zaza ???? Chyba miała mieć wiecej czasu???

Alijenka jak postępy ogrodowe???
Młodak - a u Ciebie co jest ważniejsze od nas :-p

Oj, a o Iwon to już nawet nie pytam;-):-p

No i krakowianki :no::no:

Macku jak Aylin kupuje u sprzedawców mojego pokroju to sie nie dziwie,ze jej sie opłaca :-D Ostanio musiałam dołozyc do interesu, takie dałam koszty wysyłki :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
hej młody spi melduje sie że żyjemy i zdrowi jesteśmy hihi w moich badaniach nic nie wyszło na szczęście ;D

Nie mam kiedy zagladac ostatnio albo wcale w dzień nie spał albo spał ale na spacerku.

Nie obiecuje ale postaram sie zaglądac tu częściej :tak:

Andzia mi akurat idealnie pasują rozmiary, Wojtek 1.5-2 lata, za chwile bede juz kupować 2-3. A Kuba jest wysoki wiec spodnie 5-6 lat albo 5 a góra 4-5 lub 5 ale tak jak pisze josie, synek koleżanki skończył dwa latka a nosi jeszcze 12-18 :tak:
Ale moj Wojtek ma dwie bluzki z długim rękawkiem rozmiar 12-18 ktore nosi juz pol roku :) rosną razem z nim :) to najbardziej uwielbiam w tych rzeczach :)

Papitkka zaglądaj czesciej ;-)

Aylin oczywiscie, ze sie pochwale, jeszcze z metkami leżą u góry :) ale pozniej zrobię zdjecia i wstawie teraz gram w super grę planszowa scooby doo :))

Ostatnia edycja:
Polaa dlatego własnie chciałam zebyś napisała ile maja wzrostu ???:-)
Moj Adi ma bzika na punkcie Scooby Doo:-)

Papitka fajnie ze jesteście zdrowi, zaglądaj częściej.

reklama
Dzięki dziewczyny za rady co do odparzeń , jesteście niezastąpione!!!!

Nie daję rady wszystkiego czytać, a tym bardziej odpisywać, wrócę do domu, to znów się będę wkręcać.

Buźka

Do góry