reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

asik zimna nigdy nie miałam

aylin dzis ma byc kurier, to moze wieczorem wstawie, a ty cos w koncu tam kupiłas???
taa masz racje, chyba kazda mama jest zakupoholiczka

Ja sobie nie kupie ( chodze jak obdartus) a dzieciom zawsze.

reklama
josie bluza piękna!

aylin
:D:D:D:D:D:D A co?

aronia
a może ciastolinę mu kup? P uwielbia tworzyć:D

Laski butów szukałam zwykłych czarnych za kostkę trampkowatych, ale skórzanych. Żadnych wyjściowych więc nie ma czym się chwalić. Zwykłe do łażenia na spacery po mojej dziurawej wiosce stąd czarne. Z tym że wzięłam sobie sznurówki w kolorze podeszwy, żeby je ożywić:D
014_3d585b65ba0749def6e0ff0a54a0c2fa145d07ed.jpg
Za to w Nike mają boskie adidasy, sandały i inne mega miękkie dla dzieci (jak piórko lekki) po 79zl! Normalnie muszę z P podjechać:p

Załączniki

• 014_3d585b65ba0749def6e0ff0a54a0c2fa145d07ed.jpg
    014_3d585b65ba0749def6e0ff0a54a0c2fa145d07ed.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 37
Dzień dobry! :-)

My dopiero wstałyśmy :tak:Istne szaleństwo! ;-)

Jaki specyfik najlepiej sprawdzał Wam się do odparzonej pupy?? Kuzynka walczy ze swoim młodym i nic nie pomaga....
NAm też na już powstałe ranki ekspresowo pomagał tormentiol. A na zaczerwienienia penaten :tak:
Choć tak jak pisała Aylin pieluszki też mogą być winne. Zośka od pewnego czasu ma zawsze zaczerwienioną cipkę po dadach i tych rossmanowskich, gdzie kiedyś bez problemu ich używałyśmy :dry:
Hej

U nas noc okropna, do 1 kaszel, a 2 M obudzil sie z przerażliwym krzykiem, jeszcze nigdy nie widziałam go takiego przestraszonego, dosłownie wskoczył mi na rece i kurczowo złapał. Pokazywał na okno:confused: Nie chciał spać u mnie na łóżku, tylko u Adriana ( A nocował u babci), ale i tak nie zasnał, tak moze do 4 tej. Niby m go pilnował, ale i tak nie spałam.
Współczuję nocki :-(
A ja czekam na kase, bo rozliczyłam sie juz prawie m-c temu i ruszam w zakupowy szał.
Też czekam i już wiem, na co wydam ;-)

Polaa, Kasiek, Josie - Z pamiętnika zakupoholika.... znów cos kupiłam :( DUPA, DUPA, DUPA

Wiem jaki jest powód Twej choroby... Za dużo zarabiasz ;-)

Macku nalezy Ci sie:))

Moj m myslałam, ze po takiej nocce dłuzej pospi, a tu zonk; młody wstał przed siódmą :-D jak tylko zamknęłam drzwi za soba.:sorry2:

Kasiek ja jakoś cięzko czuje sie w takich butach, zastanawiałam sie nad trampkami, które kupiła sobie Josie, ale chyba tez nie dla mnie :(
U nas na 1000 % nie kupie butów dla chłopaków a takiej cenie :((((

aylin dzis ma byc kurier, to moze wieczorem wstawie, a ty cos w koncu tam kupiłas???
QUOTE]

nie. Podobały mi sie ze 2 rzeczy ale doszłam do wniosku ze nie sa mi konieczne :) postęp w leczeniu uzależnienia.

josie bluza piękna!

aylin
:D:D:D:D:D:D A co?

2 tuniki cartersa - juz na 98 rozmiar. I trampki srebrne convers
Wiem jaki jest powód Twej choroby... Za dużo zarabiasz ;-)

hehe w tym problem ze nie kupuje nówek w cenach regularnych tylko licytacje. Przeważnie w 100 zł miesiecznei sie mieszcze :) w marcu zaszalałam na 160 :)

Ostatnia edycja:
andzia bo ja tampkowo-adidasowa od zawsze to przyzwyczajona. Nie znoszę obcasów, a więc w kozakach tylko kowbojski obcas. Buty na wesele na koturnie:p Ja wiesz, taki styl sportowy preferuje. Mnie 90% spotkasz tylko w bluzach/bluzeczkach:D Nie mogłabym pracować w korporacji, banku itp.:p

aylin carters powiadasz:DD Eeee ja Polce też wszystko kupuje 98cm, bo 92 na styk. Buhahahah to tym bardziej nie dam ci linka do tego co ja będę licytować:D Ciekawe czy kiedyś będziemy to samo:p

Ostatnia edycja:
PAUL SMITH - BLUZA Z KOLOROWYM ROWERKIEM 92 (4082331992) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Wymiary byly podane i porownalam z inna bluza ktora super na nim lezy choc w rekawach na pewno jest zapas na mankiet. Ale bedzie na cale lato i jesien, a akurat bluzy to lubie jak ma troche oversize bo przynajmniej brzuch nie wylazi

A ja wczoraj z mezem bylam po buty dla niego i sie zakochalam w kolejnych trampkach ale juz sobie dalam absolutny szlaban na buty... Takie szare conversy niskie z jaskrawym rozowo-fioletowo-pomaranczowym tiulowym jezykiem i odblaskowymi pomaranczowymi sznurowkami. Piekne!

Kasiek to tak jak ja. I pracuje w korpo ale informatycznej wiec i w dresach mozna przysc na szczescie:) ale jak siedzialam na recepcji to byla katorga.....

Aylin tysi te conversy? Wlasnie sie zastanawiam czy mlodemu nie upolowac czegos, te malenkie sa boskie!!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja tez pracuje w korporacji, i tez mnie nie zobaczycie w szpilkach czy eleganckich kostiumach w dresach jeszcze nie wyskoczyłąm :-pJednka wole adidasy i trampki przed kostkę :))), płaskie buty, dzinsy i lużne bluzki preferuje:-)

Aylin ja kupiłam głownie koszulki na lato ,zeby mieli do pzredszkola. Nie powiem zeby to były jakieś super koszulki, ale za taka cene zal było nie skorzytać :))
Biorąc pod uwage,ze Matiego przebieraja tylko w przedszkolu czasem 3 x, a ja z tych co prasuja ciuchy, a robie to rzadziej niz raz na tydzien, to troche tych ubrań maja :))

Ostatnia edycja:
Witam :-)

Kolejny dzien w domu :-( Kuba na szczescie lepiej. Maz dzisiaj wrócił wcześniej z pracy, poszedł od razu spac, zeby popołudniu wstać i mi trochę pomoc. A na 20 znowu do pracy. Jak wstanie to biorę Wojtka na spacer bo juz mamy dosc siedzenia w domu, żal mi tylko Kuby bo na razie nie wychodzi.
spalismy dzisiaj do 9.45. Jedyny plus choroby Kuby :)

munka dzieki, ze pytasz. Lepiej jest, za dwa tygodnie kontrola wiec zobaczymy co powiedzą. A co do odparzen u nas zdecydowanie mąka ziemniaczana :tak: Kiedys wlasnie na forum dziewczyny mi doradzily jak Kuba był mały i naprawdę pomoglo
josie bluza super :tak: Podoba mi sie

Aylin dziwne jakbyś nie kupiła ;-):-D A czy ja wczoraj pisałam, ze do swiat nie wchodzę na stronkę nexta?? Hmm, no jednak nie udało sie i wczoraj kupiłam chłopakom bluzy ale to juz ostatnie zakupy :-D

Kasiek fajne buty, moj styl :) bo ja tylko styl sportowy :)

reklama
aylin carters powiadasz:DD Eeee ja Polce też wszystko kupuje 98cm, bo 92 na styk. Buhahahah to tym bardziej nie dam ci linka do tego co ja będę licytować:D Ciekawe czy kiedyś będziemy to samo:p

ty moze własnie lepiej wklej - będe wiedziała ze mam nie licytować. Bo ja świnia nie jestem i znajomym niepodkradam aukcji.

Aylin tysi te conversy? Wlasnie sie zastanawiam czy mlodemu nie upolowac czegos, te malenkie sa boskie!!!!

Tysi :)

Dziewczyny ja tez pracuje w korporacji, i tez mnie nie zobaczycie w szpilkach czy eleganckich kostiumach w dresach jeszcze nie wyskoczyłąm :-pJednka wole adidasy i trampki przed kostkę :))), płaskie buty, dzinsy i lużne bluzki preferuje:-)
Ja teś korporacja, i jeansy, baleriny, tuniki. W garsonce i szpilkach widzieli mnie na rozmowie kwalifikacyjnej :)
A potem zaczełam chodzić na sportowo - czym zaraziłam wiekszość :p

Aylin dziwne jakbyś nie kupiła ;-):-D A czy ja wczoraj pisałam, ze do swiat nie wchodzę na stronkę nexta?? Hmm, no jednak nie udało sie i wczoraj kupiłam chłopakom bluzy ale to juz ostatnie zakupy :-D

hehehehe

Polaaa pochwal sie :)
Po zastanowieniu - moze dobrze ze nie ma u nas wyprzedazy w next....
Aczkolwiek za seroe z kotkiem (i ta nowa z krową) bym polowała :) bo w cenach -nie dla mnie.
Ja jak Andzia - Tysiaca czasem 3 razy musze przebrać. Bo albo w błoto/piasek wlezie tak ze brudna cała. Albo się obeleje, albo upaćka owocami

Ostatnia edycja:
Do góry