Sylka.
Fanka BB :)
Munka u nas tez bardzo dobrze sprawdziła się mąka ziemniaczana. A też walczyliśmy z bardzo mocno odparzoną pupą, ze płakał i nie dawał się w ogóle dotknąć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aylin hehe a ja w pierwszej chwili myślę sobie "podaję imię i nazwisko kolegi'
poprasowalam troche, jutro druga polowa
macku
aga mnie pierwsze piwo po okresie abstynencji tez upilo
aronia jak dla mnie to towj syn stworzyl lwa
aylin pity pod wplywem alkoholu??? chociaz sprawdz jutro na trzezwo
Hej Laski!
Ja na szybko, bo późno.
Jutro wracamy do W i już się nie mogę doczekać kolejnego pobytu na działce. Gabi tak była zmęczona tym calodziennym szaleństwem na powietrzu, że wieczorem podczas powrotu do rodziców (na działce nie spalismy, bo noce jeszcze zimne) zasypiała, przebierałam ją na śpiochu i nawet jej powieka nie drgnęła.
Raz mi wleciała na plaży do dziury z wodą do kolan, a woda jeszcze meeega zimna - jej się to oczywiście podobało. A jeszcze miała na sobie białe buty, wiec czyszczenia trochę było.
Poza tym niestety z kupami nadal beznadzieja. Miała fajne dwa dni i znów zastój.... także AYLIN - chyba jednak to nie była wina soku, bo już nie pije go od piątku chyba. Psychika jak nic....
Andzia - u Was znów choróbsko i antybiotyk....ehhh zdrówka!!
Polaa - jak oczy??
Jaki specyfik najlepiej sprawdzał Wam się do odparzonej pupy?? Kuzynka walczy ze swoim młodym i nic nie pomaga....
aaaaaa dziewczyny macie coś naprawdę skutecznego na zimno, wyskoczyło mi na ustach