reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Hej

U nas noc okropna, do 1 kaszel, a 2 M obudzil sie z przerażliwym krzykiem, jeszcze nigdy nie widziałam go takiego przestraszonego, dosłownie wskoczył mi na rece i kurczowo złapał. Pokazywał na okno:confused: Nie chciał spać u mnie na łóżku, tylko u Adriana ( A nocował u babci), ale i tak nie zasnał, tak moze do 4 tej. Niby m go pilnował, ale i tak nie spałam.

Munka moim chłopakom pupki sie nie odparzały, nie pomogę.

Munka​ ja wiem wiem kwas borny itp ale u nas sprawdzil sie tormerntiol... dzien dwa i po odparzeniu a potem smarowalam na powrot alantanem mascia ... a moze to grzybiczo to clotrimazolum

zdrowka dla chorowitkow

Aylin hehe a ja w pierwszej chwili myślę sobie "podaję imię i nazwisko kolegi' :D

hehe dać dziecku na imie cydr :) dobre

poprasowalam troche, jutro druga polowa

macku :D

aga mnie pierwsze piwo po okresie abstynencji tez upilo

aronia jak dla mnie to towj syn stworzyl lwa

aylin pity pod wplywem alkoholu??? chociaz sprawdz jutro na trzezwo:p

a tam - program e-deklaracje sam sprawdza :)

Hej Laski!

Ja na szybko, bo późno.

Jutro wracamy do W i już się nie mogę doczekać kolejnego pobytu na działce. Gabi tak była zmęczona tym calodziennym szaleństwem na powietrzu, że wieczorem podczas powrotu do rodziców (na działce nie spalismy, bo noce jeszcze zimne) zasypiała, przebierałam ją na śpiochu i nawet jej powieka nie drgnęła.
Raz mi wleciała na plaży do dziury z wodą do kolan, a woda jeszcze meeega zimna - jej się to oczywiście podobało. A jeszcze miała na sobie białe buty, wiec czyszczenia trochę było.

Poza tym niestety z kupami nadal beznadzieja. Miała fajne dwa dni i znów zastój.... także AYLIN - chyba jednak to nie była wina soku, bo już nie pije go od piątku chyba. Psychika jak nic....

Andzia - u Was znów choróbsko i antybiotyk....ehhh zdrówka!!

Polaa - jak oczy??

Jaki specyfik najlepiej sprawdzał Wam się do odparzonej pupy?? Kuzynka walczy ze swoim młodym i nic nie pomaga....

kapiele w nadmanganianie potasu lub krochmalem. Maka ziemniaczana na zmiane z sudokremem lub bepanthenem (u mojej nie zadziałał - sudokrem lepszy) i latanie bez pieluchy. Przynajmniej na chwiklę

aylin piłam miesiąc temu cydr - jak jabłkowy szampan:)

maćku ooo dobra wiadomość:)

aronia
arcydzieło:) Moja robi w maśle dziurki palcem:D

aga
ojoj słaba głowa:p Ja zaczęłam od kilku drinków i nic nie było - organizm jednak pamięta mój alkoholizm:ppp

andzia
coś musiało mu się przyśnić, P miała już tak kilka razy;/ Bidulek.

muńka ja od urodzenia P stosuje taki ekologiczny Bentley Baby Nappy Balm co kiedyś wam wklejałam i jeszcze nie miała odparzenia, więc polecam;) Poza tym mąka ziemniaczana!

Haaa 2 godziny łaziłam po sklepach i kupiłam w końcu buty. Podobają mi się średnio, no ale w końcu są. I dokupiłam P getry oraz antypoślizgowe cienkie skarpetki;)

Aylin - ale nie sprawdzi czy oby dobrze pzrepisałaś liczby z Pita;-):-)
A ja czekam na kase, bo rozliczyłam sie juz prawie m-c temu i ruszam w zakupowy szał.

Kasiek pokaz buty

Hej
Andzia biedny mati, pewnie mu sie cos strasznego przysnilo...

Kasiek pokaz buty:)

A ja wczoraj padlam o 23. Ale zanim padlam obejrzalam na allegro 34 strony bluz chlopiecych w rozmiarze 92 i serio nic mi sie nie podobalo. Trafilam jedna super ale nie wiem jaka bedzie jakosciowo bo ta babka chyba sprzedaje podrobki chinskie ogolnie... Zobaczymy.
ImageUploadedByForum BabyBoom1396338449.588396.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1396338449.588396.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1396338449.588396.jpg
    39,7 KB · Wyświetleń: 30
Josie super ta bluza,a z jakościa nigdy nie trafisz, ja ostatnio kupiłam Matiemu dresik dwuczęśćiowy za 20 zł i prałam juz ze 4 razy i zadnych śladów prania, chodzenia.
A nie bedzie za duza na Jaska??? daj linka

Wczoraj mierzyłam M : 86 cm i 12 kg

Ostatnia edycja:
aaaaaa dziewczyny macie coś naprawdę skutecznego na zimno, wyskoczyło mi na ustach:no:

Kasiek fajnie wiedzieć, że nie tylko ja mam takie podejście do kościelnego:tak: pokażesz butki?

Polaa biedny Kuba musi się męczyć z tymi paskudnymi krostkami

Aronia ma bejbiszonek talent do rzeźb :-D

Sylka buhaha miesiąc miodowy??? był 6 lat temu po cywilnym

Aga nic dziwnego, po długiej przerwie dużo nie trzeba wypić by się upić:tak: ale za to jaka oszczędność:-D

Maćku super, że Zosieńka "czysta"

Muńka a może to odparzenie to od pampersów:confused: ja tak miałam z O. dupsko odparzone, nic nie pomagało dopiero po zmianie pampków przeszło

Andzia biedny Mati, musiało mu się coś przyśnić

i znowu zimnoooo:baffled:

reklama
aaaaaa dziewczyny macie coś naprawdę skutecznego na zimno, wyskoczyło mi na ustach:no:

jak juz wyskoczyło to pozamiatane.
mi pomaga heviran w tabletkach, maść do oczu (zapomniałam nazwę - zobacze w domu) i plasterki compeed.

Polaa, Kasiek, Josie - Z pamiętnika zakupoholika.... znów cos kupiłam :( DUPA, DUPA, DUPA

W ogóle to mam wrażenie ze tylko jednostki nie sa od mani dzieciowo zakupowej uzaleznione.
Andzia - miałas sie mariquitą pochwalić :)

Do góry