reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
Na razie dostał claritine i pulmicord do inhalacji kurcze ojciec A też alergik :/Aga jeśli Ty masz alergie i taki kaszel to niestety ale i A. może mieć po Tobie. Jednak trzymam kciuki aby to było przeziębienie. A lekarka dała mu coś na ten kaszel? I kazała może zrobić jakieś testy?
Dziewczyny wypiłam 2piwka 2%% i się upiłam
Ufff! Zośka jednak "czysta" :-)
Z czym? To taki alkohol? ;-)z cydrem dobrońskim pity rozliczam....
Ale fajnie! Zazdroszczę ;-)Dziewczyny wypiłam 2piwka 2%% i się upiłam
agaundpestka
Hehe po 2,5rocznej abstynencjiUfff! Zośka jednak "czysta" :-)
Z czym? To taki alkohol? ;-)
Ale fajnie! Zazdroszczę ;-)
Dobrze, ze z Zosią dobrze
agaundpestka
Aylin hehe a ja w pierwszej chwili myślę sobie "podaję imię i nazwisko kolegi'
andzia1980
poprasowalam troche, jutro druga polowa
macku
aga mnie pierwsze piwo po okresie abstynencji tez upilo
aronia jak dla mnie to towj syn stworzyl lwa
aylin pity pod wplywem alkoholu??? chociaz sprawdz jutro na trzezwo
macku
aga mnie pierwsze piwo po okresie abstynencji tez upilo
aronia jak dla mnie to towj syn stworzyl lwa
aylin pity pod wplywem alkoholu??? chociaz sprawdz jutro na trzezwo
Hej Laski!
Ja na szybko, bo późno.
Jutro wracamy do W i już się nie mogę doczekać kolejnego pobytu na działce. Gabi tak była zmęczona tym calodziennym szaleństwem na powietrzu, że wieczorem podczas powrotu do rodziców (na działce nie spalismy, bo noce jeszcze zimne) zasypiała, przebierałam ją na śpiochu i nawet jej powieka nie drgnęła.
Raz mi wleciała na plaży do dziury z wodą do kolan, a woda jeszcze meeega zimna - jej się to oczywiście podobało. A jeszcze miała na sobie białe buty, wiec czyszczenia trochę było.
Poza tym niestety z kupami nadal beznadzieja. Miała fajne dwa dni i znów zastój.... także AYLIN - chyba jednak to nie była wina soku, bo już nie pije go od piątku chyba. Psychika jak nic....
Andzia - u Was znów choróbsko i antybiotyk....ehhh zdrówka!!
Polaa - jak oczy??
Jaki specyfik najlepiej sprawdzał Wam się do odparzonej pupy?? Kuzynka walczy ze swoim młodym i nic nie pomaga....
Ja na szybko, bo późno.
Jutro wracamy do W i już się nie mogę doczekać kolejnego pobytu na działce. Gabi tak była zmęczona tym calodziennym szaleństwem na powietrzu, że wieczorem podczas powrotu do rodziców (na działce nie spalismy, bo noce jeszcze zimne) zasypiała, przebierałam ją na śpiochu i nawet jej powieka nie drgnęła.
Raz mi wleciała na plaży do dziury z wodą do kolan, a woda jeszcze meeega zimna - jej się to oczywiście podobało. A jeszcze miała na sobie białe buty, wiec czyszczenia trochę było.
Poza tym niestety z kupami nadal beznadzieja. Miała fajne dwa dni i znów zastój.... także AYLIN - chyba jednak to nie była wina soku, bo już nie pije go od piątku chyba. Psychika jak nic....
Andzia - u Was znów choróbsko i antybiotyk....ehhh zdrówka!!
Polaa - jak oczy??
Jaki specyfik najlepiej sprawdzał Wam się do odparzonej pupy?? Kuzynka walczy ze swoim młodym i nic nie pomaga....
reklama
aronia12
a da sie wogole pity na trzezwo?
Bejbiszonowa rzezba jest nie tylko tworem artystycznym ale i sam akt jej kreacji mial aspekt utylitarny: jej czesci zostaly w trakcie performansu rozzocone po podlodze, co spotkalo sie z entuzjastycznym przyjeciem przez pse :-)Edek
Edek - Munka: mycie pupy olejem lnianym (na wacik i nic poza tym - zadna woda, zadne mydlo a ni tym bardziej bron boshe nawilzone chusteczki) a potem smarowanie kremem z cynkiem - pomoglo przy pawianowej pupie przy minionej biegunce
Bejbiszonowa rzezba jest nie tylko tworem artystycznym ale i sam akt jej kreacji mial aspekt utylitarny: jej czesci zostaly w trakcie performansu rozzocone po podlodze, co spotkalo sie z entuzjastycznym przyjeciem przez pse :-)Edek
Edek - Munka: mycie pupy olejem lnianym (na wacik i nic poza tym - zadna woda, zadne mydlo a ni tym bardziej bron boshe nawilzone chusteczki) a potem smarowanie kremem z cynkiem - pomoglo przy pawianowej pupie przy minionej biegunce
Ostatnia edycja: