reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

A Antek ma tylko kaszel?
Tak tylko kaszel, ale taki suchy/ duszący- krtaniowy, taki jak ja zawsze miałam, a od urodzenia jestem alergikiem :/

MsMickey no tak teraz Gosia pewnie odreagowuje i potrzebuje jeszcze bardziej Twojej uwagi :) pilnuj tylko, ze jak ktoś będzie przychodził i oglądał Jula to niech to niech też Gogo chwali.

reklama
MsMickey - ciezka syutację masz teraz, ale Go sie pzryzwyczai. Ja na szczęście nie miałam takiej, ale Adi odwiedzał mnie w szpitalu na patologii, potem jak urodziłam to tez u nas był.
Tak jak Aga pisze musisz jej teraz poswiecic wiecej czasu. Ja czasem zostawiałam marudzacego M i brałam Adriana na ręce jak chciał, zeby wiedział,ze jest ważny.
Na poczatku odwiedzin mielismy taki rytuał; goście najpierw witali sie z A, chwile rozmawiali, a potem Adi im pokazywał braciszka.

Aga - mam nadzieje ze to nie alergia

MsMickey Go pewnie tak odreagowuje Twoją nieobecność. Fajnie musi to wyglądać jak sobie śpiewa Julo Julo:tak:

a propo tak małej różnicy wieku między dzieciaczkami, w sobotę byliśmy u koleżanki co ma 2,5 miesięcznego synka i Damian wszedł do pokoiku, my zaraz za nim a i tak zdążył maluszka pociągnąć za rączke, aż pod same szczebelki łóżeczka... bo "dzidzia tu" czyli chciał go wyciągnąć, żeby się z nim bawić

Andzia fajny mieliście rytuał :tak:

andzia maćku zdrówka dla dzieciaczków!

aga ja miałam na pierze jako dziecko. Objaw - tylko i wyłącznie duszący kaszel jakbym sobie płuca miała wypluć:D Wystarczyło, że poczułam zapach intensywny piór i już.

asik joj już niedługo. Ja miałam coś jak ty, po 5 latach od cywilnego kościelny do którego też nie przykładałam zbytniej wagi:p

msmickey moja kuzynka urodziła teraz drugą córę miesiąc przed terminem i jej Zosia mega obrażona (ale to przejaw zazdrości). W końcu minie:)

josie
nie dawałam, bo sama nie jadam:) Ale zaszkodzić nie powinny - moja już dwa razy jadła kurczaczki z McDonalda:D

Młoda śpi już 2,5godz. w wózku na dworze a ja posprzątałam i ugotowałam zupkę. Wieczorem jadę na zakupki - buty i mam nadzieję, że coś upoluję:)

Aaaa i u teściów mierzyliśmy i ważyliśmy całą trójkę i P ma wynik 88cm i 11,5kg;-) Ciekawe czy dogoni mnie, bo ja na 2latka miałam 92cm i 12kg;-)

Ostatnia edycja:
Witam,

ale tutaj chorobowo sie zrobiło :-( Zdrowka dla wszystkich :tak:

Aga miejmy nadzieje, ze to nie alergia.

andzia zdrowka dla Matiego, ale sie u Was ciągnie z tymi chorobami. Wspolczuje.

josie ja tez mam głownie trampki :tak: Uwielbiam. Jeszcze adidasy i oczywiscie balerinki :-) Co do paluszkow rybnych to ja nie robię dzieciom takich ale czasami robię im w piekarniku takie podobne do McDonalda kawałki kurczaka w panierce :tak:

MsMickey ale musi to byc fajne jak Gosia chodzi po domu i śpiewa Julo Julo :-)

Aylin moze nadejść taki dzien, ze Allegro Ci zablokują ;-):-D
Mi dzisiaj maz przywiózl paczkę z nexta ze spodniami dla chlopakow i bluzka dla mnie :) obiecalam sobie ze do swiat nie wchodzę na ich stronkę ale z moimi obietnicami bywa rożnie :-D

U nas jakos leci, Kuba w miarę chociaż rano afera, ze on idzie do przedszkola, stwierdził ze nie chce Go zaprowadzić bo jest brzydki przez to, ze ma chrostki na buzi :szok: Tłumaczyłam pol godziny az w końcu zrozumiał, mam nadzieje. W tym tygodniu nie pójdzie, w nocy płakał co po chwile, drapal sie denerwował sie jak nie wiem. Mam obawy co to bedzie jak na Wojtka przyjdzie czas, na razie żadnych objaw. Maz tez spoko no ale jeszcze nic straconego, az sie boje

widze, ze nie ma tu fanek high heels ;-)Ja tez nie z tych :-)

Ja dzis proponuje temat artystyczny - oto pierwsza rzezba made by bejbiszonek :-)

rzezba.jpg

Załączniki

• rzezba.jpg
    rzezba.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 53
Aronia czy to jest maslo?? :D :D moj by nie doknal, ma obrzydzenie do umorusanych raczek :p tylko w piaskownicy brud jest ok ale tez otrzepuje co chwile

Maly z niania na spacerze a ja wypoczywam. Ufff...

Hejka,
znów nie było mnie kilka dni, ale obiecuje się poprawić.;-)
W piątek byliśmy u kuzynki w Londynie, a weekend to sama nie wiem kiedy zleciał.
Z tego co udało mi się nadrobić:

Polaa zdrówka dla Kubusia. Aby jak najmniej krostek mu wyszło. A Wojtuś jak teraz przejdzie ospę, będzie z głowy. Aby męża nie chwyciła.

MsMickey super, że jesteście już w domu. A Gosia obrażona, bo wiesz, że i Tobie tez musi się dostać, za to że zostawiłaś ją na tak długo, a co;-). A tak na poważnie to wiesz, że przejdzie, ale przytulaj i ściskaj ją teraz dwa razy bardziej, nawet bardziej niż Julka. A chodząca po domu Gocha i śpiewająca Julo, Julo to musi być widok bezcenny.:-D

Aga jeśli Ty masz alergie i taki kaszel to niestety ale i A. może mieć po Tobie. Jednak trzymam kciuki aby to było przeziębienie. A lekarka dała mu coś na ten kaszel? I kazała może zrobić jakieś testy?

Kasiek P. ma szanse Cię dogonić:tak:. Duża z niej kobietka. Ja muszę zmierzyć i zważyć mojego ancymona bo już dawno nie tego nie robiłam.

Asik to wielki dzień przed Wami. Znowu poczujecie się jak młodziutkie małżeństwo, a gdzie wybieracie się na miesiąc miodowy?;-):-)

Andzia zdrówka dla Matiego. A i dobrze, że z A. dobrze wszystko się skończyło.

Macku zdrówka i dla Was. Aby szybko przeszło.

Aronia rzeźba pierwsza klasa;-):-). A w jakim materiale wykonana?

Jeszcze coś miałam komuś ale nie pamiętam. Ostatnio jakoś ogarnąć się nie mogę. Nie wiem, ale wiecznie brakuje mi czasu.:angry:

alez tu pustki o tej porze :szok:

josie - nasz tez sie jakis czas temu zrobil taki "esteta", ze chce co i rusz miec myte/wycierane raczki ale dla sztuki zrobil wyjatek ;-)

reklama
Do góry