reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Ja mam teraz praktycznie same trampki... I kilka par balerinek:) Musze w ogole zrobic przeglad butow bo sie troche nazbieralo.... Jak maz zobaczy ile tego mam to mnie udusi.
Ja sie w tych goracych basenach jakos strasznie boje infekcji, mam stresa zeby samej isc a co dopiero mlodego wziac... Teraz to juz w ogole sie boje nawet na zwykly isc bo nie wiem czy wam pisalam ze znikad mi w posiewie wyszla bakteria zapalenia pluc. W posiewie z pochwy o_O i pewnie na basenie to zlapalam wlasnie. Ale mlodego chetnie na basen bym z tata poslala juz mu tyle razy obiecalam, tyle ze z tym moim chlopem to ciezko...

reklama
Nie lubie zmiany czasu. Caly rok powinien byc wg mnie czas letni i spokoj. A teraz znow z dzieciem beda cyrki ze spaniem :growl:

My na basen zewnetrzny jezdzimy na termy, wiec ja sie w solance infekcji nie boje - mam nadzieje, ze slusznie :-pAle moj dziec nie jest taki grzeczny jak kaskowa Pola, wiec my sie na zewnatrz jeszcze nie wybralismy - na pewno nie siedzialby spokojnie zanuzony po sama szyje :sorry2:A ja sie w zewnetrznych solankach i przy minus 10 i sniegu kapalam - na golasa :-)

kasiekz - jesli Cie to pocieszy, to nasz dziec ani razu nie byl u mojej tesciowej na rekach ani nawet na kolanach. U tescia tak ale ta klempa ma zerowe podejscie do dzieci (do doroslych z reszta jeszcze gorzej) :no:

Edek: wygladalo to mniej wiecej tak:
FAKTY w INTERIA.PL - najnowsze wiadomości z Polski i świata, polityka, fakty dnia i najważniejsze informacje, zawsze aktualne wiadomości
tylko ze "nasze" lemurzatka byly malusienkie, okolo 2-tygodniowe ale patent ten sam: jeden na cycku na brzuchu, drugi na grzbiecie a mamcia sobie hycala :-)

Ostatnia edycja:
Moje dziecko ze zmiana czasu najmniejszego problemu nie ma, ale ja najwyrazniej tak.... Od dwoch godzin usiluje zasnac a teraz mnie jeszcze zgaga dopadla

Witam, mlody ma brzydki kaszel wiec ide szybko do lekarza zanim mu sie cos rozwinie. Do tego ra dupka :-( dobrze, ze chociaż humorek dopisuje.

Josie mam nadzieje, ze pispalas troche.

Kasiek ja z A pod koniec pazdziernika plywalam w tym basenie byly nawet komentarze.

Andzia jak u Was zdrowko?

Nam sie wlasnie skonczyl bilet do zoo :-( dzis

Witam poniedziałkowo
U nas zmiana czasu bezproblemowo
Oliwia w sobotę popołudniu wróciła z wycieczki i już myślałam, że coś nabroiła bo pani kazała mi poczekać a okazało się, że O. porysowała okulary (w domu się okazało, że tylko brudne). I jestem dumna z Olci bo wychowawczyni ją pochwaliła, że była bardzo grzeczna:tak:
Młoda z wycieczki zadowolona, opowiadaniom nie było końca:-) no i już zapowiedziała, że za rok znów jedzie

Kasiek, Niespo haha na fotki kiecki musicie poczekać:-p wrzuce dopiero po ślubie

Josie toż Ci mąż zafundował rozrywkę. Super, że z nianią się udało

Polaa współczuję ospy, oby małż nie podłapał.

Muńkasuper, że już lepiej z kupsztalami. I gratki nowej pracy:tak:

Andzia biedny Adi, dobrze, że to nic poważnego i już w domku jest. Zdrówka dla Matiego

Aga To ja Ciebie widziałam??? Jechała rowerem jakaś babeczka i śpiewała sama do siebie:-D

MsMickey ale fajnie, że jesteście już w domku:-) jak G. zareagowała na braciszka?

my wczoraj korzystaliśmy z pogody, najpierw rowrey, później rolki i cały dzień zleciał niewiadomo kiedy:happy:

a i małż chodzi dumny jak paw bo synuś nauczył się wypowiadać jego imię- Kistian (Krystian);-) i o dziwo mówi "k" a nie "t"

Ostatnia edycja:
Hej

Aga - Mati zaczął kaszlec tydzień temu, we wtorek bylismy na kontroli z serduszkiem, przebadała go, czysto, w pitek juz bardzo brzydko kaszlał, ale nadal czysto. Wczoraj dostał gorączki i kataru, M jedzie z nim o lekarza, zobaczymy co dziś powie??
Mam nadzieje ze u Was to nic powąznego i wcześnie zareaguja. &&&&&

Dzwoniłam do przedszkola, opowiedziałam wszytsko Pani Dyrektor, a ona, ze czuła, ze coś nie tak , bo Adi jej sie snił w te dwie weekendowe noce, i oczywiście ppzrepraszała, tylko nie wiem za co, pzrecież tego mojego diabła nie da sie upilnować.

Asik - fajnie,ze wycieczka Olci udana. Damianowi,zeby sie nie spodobało mówienie Tacie po imieniu, bo potem problem bedzie :-D, no chyba,ze Wy z tych nowoczwesnych rodziców.;-)
A slub to w ten weekend, czy ja coś pomyliłam????

Andzia raczej sobie nie wyobrażam, żeby dziecko mówiło do nas po imieniu... młody mówi tylko wtedy jak usłyszy, że ja mówię Krystian
Taa, ślub w ten weekend, nic nie pomyliłaś

młody przed chwilą położył się na łóżku i zasnął:szok: a spał dzisiaj długo bo po 8 się obudził

Ostatnia edycja:
asik czyli zmiana czasu jadnak niebezproblemowa :-D:-p
Miałam kiedyś sasiada w moim wieku, pamietam miny ludzi, jak stał pod blokiem, darł sie Joollaaaaaaaaaaa, i wychodziła jago mama:szok: ( a było to bilsko 30 lat temu)

reklama
Dzien dobry!
Cos tam pospalam ale tylko do 7.30...

Asik to wazny tydzien dla ciebie!:) powodzenia :)

Aga Andzia zdrowka dla chlopakow.

Ja dzis mlodego poslalam do zlobka bo w weekend spotkalam pania zlobkowa i juz zapowiedzialam ze bedzie chodzic od poniedzialku. A niania rano i tak do babci musiala isc. No i mam nadzieje ze nic nie zlapie. Jak super ze to ostatni dzien w zlobku:)

Dziewczyny dajecie dzieciom paluszki rybne?? Chcialam dzis kupic rybe ale rybny zamkniety no i wzielam mrozone paluszki w sklepie, lisner i 100% filet niby... Ale mam mieszane uczucia....

Do góry