reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Tak sie nastresowalam tym wszystkim ze mi az brzuch zesztywnial teraz. Wiec juz leze i odpoczywam. Najwazniejsze ze niania zostaje:))))

A buty takie:
ImageUploadedByForum BabyBoom1396211021.663880.jpg

A i mlody zdarl kolano dzis pierwszy raz. Nie bardzo mocno ale strasznie mialczy co chwile ze go boli, a w kapieli to taki ryk byl ze wyciagalam go ekspresem bez mycia, o zebach zapomnielismy i plakal az nie dostal mleka do lozka.... Masakra

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1396211021.663880.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1396211021.663880.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 40
kasiek nie wierze ze nie skomentowalas hasla tesciowej. Pogoda super.

aga zdrowka dla A, szybkiego pogodzenie z mamuska

josie chcialabym zobaczyc mine twojego m jak tak odjechalas. Super widomosc z niania

Hahaha no ja tez bym chciala to widziec :) a jeszcze w aucie mowi do mnie: zadowolona? Teraz bedziesz mogla mu ugotowac obiad i polozyc go spac.... a ja mu na to: chyba ty:p
I najlepsze ze zabralam zakupy i jego telefon ze soba, siedzial biedny w domu i jadl stary chleb. Gorzej ze mlodemu na "obiad" tez dal kanapki, ale u niani mu warzywka ugotowalam i parowke i zjadl:)

Kasiek hahha tesciowa pierwsza klasa:)
Andzia super ze adi wyszedl tak szybko

Aronia, Aga wiem, ze im pozniej ospa tym gorzej sie przechodzi ale ja sama nie wiem czy ja juz miałam, Odrę miałam, ale ospę nie pamietam a ze na mamę mam nerwa to nie dzwonię, zeby sie spytać, co ma byc to bedzie. Mam nadzieje jednak, ze ja miałam, tylko patrzyłam cały dzien na mojego czy cos mu wyskakuje.

Josie ciesze sie, ze tak wyszło z niania :tak: Na pewno Cu to humor poprawiło po dniu nerwówki ;-)

Aga oby Antka nic nie rozłożyło, a Ty sie nie denerwuj i nie kloc z mama ;-)

Kuba niedawno zasnął, ale go dzisiaj gorączka męczyła :-( Do przedszkola wiadomo nie pójdzie i rozpacz na całego. Niech juz sie to kończy tylko ciekawe czy zaraz nie bedzie powtórka z rozrywki - Wojtus. Jak ma byc to jak najszybciej

kasiekz - po Twojej zapowiedzi myslalam, ze wstawisz zdjecie siebie w staniku :-p
Lemurzyca nie wygladala na udreczona, wprost przeciwnie - skakala po drzewach z gracja, delektowala sie marchewka - byloby fajnie, gdyby ludzkie samice z taka lekkoscia umialy nosic i karmic swoje potomstwo ;-)

Pola zycze wam szybkiego powrotu do zdrowia i oby ciebie i meza ominelo! Fajnie ze kuba tak uwielbia przedszkole:)

Aronia ja chce byc ta lemurzyca za 2 miesiace.... ;)

Aylin alez prosze cie bardzo, promod, choc chyba cos ostatnio pisalas o nowych butach :p

reklama
aylin co to oxfordki?:pp

andzia byłam tak zszokowana, że mnie zamurowało...brak słów, totalny brak słów! Potem się dziwi, że P nie chce iść do niej na ręce:D

polaa u sąsiadki ospa między jednym a drugim dzieckiem pojawiła się w odstępie 2 tygodni. A P choć miała kontakt to się nie zaraziła czego trochę żałuję, bo miałabym z głowy:/

aronia no wiesz, nigdy!:D Lemurzyce mają zdecydowanie łatwiej:p

josie aaaa buty cudne. Kocham trampole za kostki! Mam 2 pary i teraz szukam czarnych:p Ale te twoje chętnie przygarnęłabym do kolekcji:p Dobrze, że z niania się wyjaśniło:)

W pt byliśmy na basenie i wzięłam P na basen zewnętrzny, ten na dworze (choć było 13C). Mina starszych babeczek taka, że czytałam im w myślach:D Kudełka szczęśliwa, do dziś opowiada tacie, że była na dworze w wodzie:p Oczywiście cała zanurzona, tylko głowa wystawała.

Do góry