reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Pola zdrówka dla Kubusia :)

Andzia no to biedny Adi, zdrówka i buziaki od ciotki.

Josie pochwal się fryzurką :) my też dziś na rowerku byliśmy, ale na działce i jak wracaliśmy to musiałam śpiewać by Antek nie usnął :D i nieźle to musiało wyglądac, bo jak jadę to nie każdy widzi Antka z tyłu :D no i Antek bez drzemki był :)

Muńka gratuluję nowej pracy!!

reklama
dolaczamy dzis do dzieci bezdrzemkowych. W sumie dziec byl dzis prawie 4 godziny na dworzu, w tym dwie w zoo :-) I tu mnie zadziwil, bo sie orientowal nie gorzej od nas :szok: Przed krowami (egzotycznymi z dluuuuuuugimi rogami) robil "muu", przed rysiem "pch", przed dzikami chrumkal - na wiele wiele metrow przed kolejnym zwierzakiem dawal znac, co teraz bedzie :tak: Tylko na koati sie zaparl i mowil, ze to "mapa" (malpa) :-)
Gwiazda tradycyjnie byla psa - tak wsrod zwierzat jak i innych zwiedzajacych :-p Ja zas patrzylam z duzym szacunkiem na mamusie lemura katta: jedno mlode wiszace (doslownie) calym ciezarem na sutku (wyciagnietym niemozebnie) na brzuchu (rany, jak to musialo bolec :szok:), drugie na plecach a ona swiezo po porodzie (dzieciaczki byly okolo 2-tygodniowe) z gracja skakala po calym wybiegu :eek: Czlowiek to bardzo niedoskonaly zwierz ;-)

polaa, andzia - szybkiego powrotu do zdrowia!
Munka - gratulacje pracy :tak:

No i tradycyjnie zapomnialam, co mialam jeszcze :rolleyes2:

Andzia trzymam kciuki aby bylo ok

Pola wspolczuje ospy, ale z Gliwy będziesz mieć :)
A z zakupoholizmem , ja ci nadal wyprzedaży z nexta zazdraszczsm :)

Fajnie macie z tym zoo - my najblizsze w Krakowie lub Zamościu. Trochę za daleko.

Wiecie ze dzis zmiana czasu? Moja pewnie i tak litosciwa nie będzie i nas zedrze rano o nieludzkiej porze.
A i kupilam w końcu SOBIE buty :)

heloł dziołszki!
przepraszam z zniknięcie, ale nawał pracy przed kwartalna inwentaryzacją mnie dobił :/
dzisiaj jedziemy do mojej cioteczki na urodziny, wczoraj próbowałam upiec tort :/ coś tam wyszło, ale wyglądem nie zachwyca, oby chociaż smak był w porządku ;-) taka złośliwość losu, że nigdy problemu z biszkoptem nie miałam, a tu jak się trzeba postarać, to żaden z 3 mi nie wyrósł :(

lecę was troszkę nadrobić, ale resztę to pewnie jutro będę czytać:zawstydzona/y:

buziaki dla was

Nadrobiłam! :)
nawet dobrze, że mnie nie było, bo bym pewnie na allegro się zadłuzyła:-D

Andzia daj znać co u Adiego!

Polaa raczej się zarazi... ale będziecie mieć z głowy...

MsMickey to dzisiaj wyjdziecie, tak? mam nadzieję, że tak :) &&&

Muńka gratulację nowej pracy!

Josie a może jednak uda się jeszcze jakoś nianię zatrzymać? &&&

Aga minifrak i trampki - podoba mi się ten pomysł :)

kurcze muszę kończyć, przepraszam, jeśli o którejś zapomniałam:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
ja
na szybko.

adi zrobil mi niespodzinke i 9 byl domu (m go przyziozl, razem byli w
szpitalu. na wypisie napisali ze mial tylko powierzchowny uraz glowy

MsMickey super, daj znac jak zreagowala Go

aylin do Zamoscia tylko 2 h drogi, a zoo coraz ladniejsze, no i moglybysmy sie w koncu spotkac.
no i pochwal sie butami

zaza najwazniejsze ze juz po inw, moze teraz bedziesz czesciej z nami

Ostatnia edycja:
reklama
Aylin - moze w czerwcu sie uda do zoo ;-) Ojej, to macie male zageszczenie ogrodow zoologicznych u siebie. W promieniu 1godziny jazdy od nas jest ich... 8, w tym do 5 mozna z psem :tak:Oczywiscie wiadomo, ze wiekszosc tych ogrodow to raczej ogrodki, w ktorych wiekszosc zwierzat jest miejscowa lub udomowiona (jelenie, dziki, osly, kozy) ale i tak lekko dwie godziny schodza, zeby obejsc. My jezdzimy do takiego (najblizszego nam) sredniego zoo, gdzie sa i slonie i gepardy - no tak mniej wiecej polowa zwierzat egzotyczny a polowa miejscowa :-)

andzia - dla mnie 2h w jedna strone do zoo byloby za daleko - bo to daje w te i z powrotem 4 godziny, czyt. pol dnia w samochodzie :sorry2:

andzia, MsMickey - fajnie, ze dzieci powypuszczali :tak:

Do góry